Novi Apple TV konačno stiže - ovog septembra?

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Novi Apple TV konačno stiže – ovog septembra?

Prethodnog meseca ostali smo uskraćeni za novi Apple TV, za koji smo mislili da će biti predstavljen na WWDC konferenciji. Ipak, čini se da je konačno došlo vreme za novu verziju popularnog ‘set-top-boxa’, koji bi mogao biti predstavljen svetskoj javnosti u septembru.

Apple-TV
Ko čeka, dočeka?

Kako piše The Verge, novi Apple TV bi trebalo da bude predstavljen u devetom mesecu ove godine tokom događaja na kome će biti otkriveni i novi iPhone modeli. Najavljeni Apple TV bi trebalo da stigne sa velikim promenama, koje su izvori bliski materiji potvrdili još u junu.

Ipak, trebali smo da sačekamo nešto više nego što smo planirali kako bismo dočekali novi Apple TV koji najverovatnije stiže sa glasovnim asistentom Siri, App Store prodavnicom i naprednijim daljinskim upravljanjem sa touch pad-om. Pored toga, pomenuti uređaj odlikovaće tanje kućište unutar koga će se nalaziti bolje hardverske komponente sa A8 procesorom zarad veće brzine učitavanja podataka.

Apple TV konačno spreman?

Ovo je prvi Apple TV koji će imati ozbiljnije promene još od 2012. godine. Novi model očekivali smo ovog juna, međutim to se nije dogodilo, obziorm da su u kompaniji smatrali da ga treba još više unaprediti i testirati pre zvaničnog lansiranja.

Sa druge strane iz Apple-a nisu bili spremni da daju dodatne komentare povodom ove vesti, ali sada kao da je gotovo sigurno da ćemo se sa novim Apple TV-om upoznati ovog septembra. Pa hajde i to da vidimo.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Sponzorisano

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Patrik Kolins: Ako govorimo o izgradnji startap ekosistema, Srbija je na sjajnom putu

Iskusni mentor u radu sa startapima analizirao je srpski ekosistem i dao korisne savete domaćim osnivačima čiji su tehnološki startapi spremni za osvajanje svetskog tržišta.

Kultura 2.0

Može li veštačka inteligencija ubiti kreativnost?

Kada je Jason Allen, inače dizajner video igara, pobedio na Takmičenju likovne umetnosti Državnog sajma Kolorado u kategoriji Digital Arts/Digitally-Manipulated Photography sa delom 'Théâtre D’opéra Spatial', koje je nastalo uz pomoć najpopularnijeg programa veštačke inteligencije Midjourney, povela se polemika o tome šta je umetnost danas, kakva je njena budućnost i da li to ona zapravo 'umire pred našim očima'?

Tehnologija

Brnabić: Izvoz srpske IT industrije preko €2,5 milijardi u 2022. godini

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da će izvoz IT industrije ove godine premašiti 2,5 milijarde evra, od čega će suficit biti preko 1,5 milijarde evra, a da je u proteklih godinu dana svako drugo novo radno mesto bilo u IT sektoru.

Startapi i poslovanje

500 Emerging Europe: Novih €70 miliona za lokalne startape sa globalnim ambicijama

Istanbulski ogranak poznatog VC fonda 500 startups saopštio je da se sa novim fondom još više fokusira na države Centralne i Istočne Evrope, među kojima je i Srbija.

Sponzorisano

Stvaranje i edukacija novih talenata moraju biti u fokusu domaćih ‘game dev’ kompanija

Ulazak u 'game dev' svet često može da krene od različitih interesovanja. Svoju priču o tome kako više od jedne decenije radi u IT industriji i sada u gaming sektoru iako se za to nije stručno edukovao, otkriva nam Dušan Jovanović, Studio Production Manager kompanije Ubisoft u Beogradu.

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.