Zašto bi vas samo klijenti jebali?

Agencije, zašto bi vas samo klijenti jeb***, kad možete i između sebe?

Koliko ste puta čuli vaše prijatelje iz marketinga da se žale na klijente koji ih jeb* u mozak? Stalno. Umesto kukanja, @klijentjeuvekupravu želi da iskuliramo i testiramo svoje veštine u sexu, te je danas lansirana 'Agency Sex Quest' kampanja koja za cilj ima promociju smanjenje nivoa kukanja u agencijama, ali i promociju sigurnost sexa (van i u kancelariji, ako baš mora).

asq

Hajde da budemo otvoreni i bez dlake na jeziku — seks sa kolegama u domaćoj advertajzing industriji postala je tako normalna stvar. Zaboga, ne odlazi se u Rovinj samo zbog „poslovnih kontakata“. Imajući to na umu, Marko Novaković poznatiji kao @klijentjeuvekupravu lansirao je novu igru pod nazivom Agency Sex Quest, a koja za cilj ima promociju pozitivnog stava prema poslu, smanjenje nivoa kukanja kako su klijenti sranje i uživanja u sigurnom seksu.

Igra je zapravo quest (pohod), ali nema nikakvih high scores n shit. Više je kao golf, takmičiš se sam protiv sebe.

Novaković objašnjava da je na adresu 30 najpoznatijih beogradskih agencija u toku jučerašnjeg dana poslat paket sa kondomima, ali i motivacionom porukom: Less bitching about clinets, more bow chicka bow wow! Uz mapu pomenutih agencija, ideja je da se pojedinci odvaže na ovaj put i testiraju svoje seksualne veštine. The time has „cum“, zaista.

Hvala @klijentjeuvekupravu 🙂 #agencylife #agencysexquest

A photo posted by Ana Milanovic (@i.like.it.noisy.darling) on

U razgovoru za Netokraciju, Marko ističe da je inicijalna ideja bila da se kampanja lansira na Dan zaljubljenih, ali kako je u pitanju samo seks, klijentjeuvekupravu je odlučio da to ipak bude par dana kasnije. Glavna poruka iza čitavog pohoda jeste da čitava domaća ad industrija treba da provede manje vremena kukajući oko klijenata, a više vremena uživajući u „malim“ stvarima (see what I did there?).

Čekirajte Agency Sex Quest i ukoliko do sada niste, obavezno zapratite @klijentjeuvekupravu. Neka masa puta ubrzanje bude uz vas!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

5 razloga zašto paušalci ne veruju izmenama zakona i zašto se javno bune protiv njihovog usvajanja

Svako ko je prisustvovao otvorenim razgovorima povodom donošenja novih zakona o poslovanju i oporezivanju paušalaca ima samo jedan pridev - zapaljivo. Suprostavljene strane diskutovale su o zakonskim predlozima, a šta je to što paušalci ističu kao najveće probleme, pročitajte u nastavku ovog teksta.

Kultura 2.0

Horor priče iz industrije: Plata koja nikada nije stigla

Želite da promenite firmu jer više nema šta da vam ponudi? Ja bih, na vašem mestu, ponovo razmislio - ko zna šta vas čeka u sledećoj.

Startapi i poslovanje

Da li je zbog ‘paušala’ na pomolu novi egzodus programera i digitalnih stručnjaka?

Od svih dilema koje poslednjih mesec dana potresaju domaću IT zajednicu, jedna od najizraženijih i najstrastvenijih glasi - otići ili ostati?

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Tesla Nation: Platforma za networking, poslove i konsultacije bila je logičan korak za Startit

Sinoć su u beogradskom Domu omladine premijerno objavljeni prvi rezultati novog projekta iza kojeg stoji SEE ICT - Tesla Nation. Vukašin Stojkov podelio je sa publikom kako će ova platforma pomoći Srbiji da se rebrendira kao 'go-to' destinacija za tehnološko znanje.

Startapi i poslovanje

Dobra ‘Employer Branding’ strategija je HR sadržaj na marketinški način

Već neko vreme polemiše se o tome kako i na koji način bi odgovornosti i zadaci HR sektora i marketinga trebalo da se preklapaju kada je Employer Branding u pitanju. Čarobne formule nema, ali ima određenih 'caka' kako da obe strane budu zadovoljne.

Kultura 2.0

Stuberi: YouTube uspeh nisu pregledi već odnos prema publici

Ako niste tinejdžer ili svoje slobodno vreme ne provodite istražujući YouTube, verovatno ne znate da domaću scenu na svakih mesec, dva zahvata prava ‘drama’. Sa druge strane, pak, stoji kanal 'Stuberi' koji prati skoro milion ljudi, a koji se ne služe tim trikovima. Oni su za Netokraciju podelili svoju priču.

Startapi i poslovanje

Domaći Teodesk omogućava interno praćenje poslovnih aktivnosti za 1.000 korisnika u Srbiji – od komunikacije do organizacije

I kompanije i mali timovi u digitalnoj industriji gotovo da ne mogu da funkcionišu bez kolaboracionih i menadžerskih aplikacija. U gomili tih softverskih rešenja, beogradski Teodesk u jednoj platformi nudi čitav niz alata koje zadovoljavaju različite poslovne potrebe jedne firme.

Karijere

Devojke, želite praksu u agenciji Namics? Prijavite se za programerski hakaton!

Takmičenje namenjeno svim ženama zainteresovanim za programiranje u organizaciji agencije Namics zakazano je za 14. decembar, a na njega se mogu prijaviti i učesnice koje nemaju profesionalno programersko iskustvo.

Kultura 2.0

Tekst koji treba da pročitate pre odlaska u Kinu

Sve je više ljudi koji me u poslednje vreme pitaju kako da se pripreme za (kratki) put u Kinu. Kapiram da me niko to ne bi pitao da pre dva meseca nisam pomislio da je baš sjajna ideja da odem kao novinar na Svetsko prvenstvo u košarci i provedem tri nedelje u nekoliko kineskih gradova.