Zašto bi vas samo klijenti jebali?

Agencije, zašto bi vas samo klijenti jeb***, kad možete i između sebe?

Koliko ste puta čuli vaše prijatelje iz marketinga da se žale na klijente koji ih jeb* u mozak? Stalno. Umesto kukanja, @klijentjeuvekupravu želi da iskuliramo i testiramo svoje veštine u sexu, te je danas lansirana 'Agency Sex Quest' kampanja koja za cilj ima promociju smanjenje nivoa kukanja u agencijama, ali i promociju sigurnost sexa (van i u kancelariji, ako baš mora).

asq

Hajde da budemo otvoreni i bez dlake na jeziku — seks sa kolegama u domaćoj advertajzing industriji postala je tako normalna stvar. Zaboga, ne odlazi se u Rovinj samo zbog „poslovnih kontakata“. Imajući to na umu, Marko Novaković poznatiji kao @klijentjeuvekupravu lansirao je novu igru pod nazivom Agency Sex Quest, a koja za cilj ima promociju pozitivnog stava prema poslu, smanjenje nivoa kukanja kako su klijenti sranje i uživanja u sigurnom seksu.

Igra je zapravo quest (pohod), ali nema nikakvih high scores n shit. Više je kao golf, takmičiš se sam protiv sebe.

Novaković objašnjava da je na adresu 30 najpoznatijih beogradskih agencija u toku jučerašnjeg dana poslat paket sa kondomima, ali i motivacionom porukom: Less bitching about clinets, more bow chicka bow wow! Uz mapu pomenutih agencija, ideja je da se pojedinci odvaže na ovaj put i testiraju svoje seksualne veštine. The time has „cum“, zaista.

Hvala @klijentjeuvekupravu 🙂 #agencylife #agencysexquest

A photo posted by Ana Milanovic (@i.like.it.noisy.darling) on

U razgovoru za Netokraciju, Marko ističe da je inicijalna ideja bila da se kampanja lansira na Dan zaljubljenih, ali kako je u pitanju samo seks, klijentjeuvekupravu je odlučio da to ipak bude par dana kasnije. Glavna poruka iza čitavog pohoda jeste da čitava domaća ad industrija treba da provede manje vremena kukajući oko klijenata, a više vremena uživajući u „malim“ stvarima (see what I did there?).

Čekirajte Agency Sex Quest i ukoliko do sada niste, obavezno zapratite @klijentjeuvekupravu. Neka masa puta ubrzanje bude uz vas!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

E-commerce

Mesec dana kasnije i dalje ne znamo gde su naši Aliexpress paketi – ali barem imamo neke odgovore

Enigma zvana AliExpress poštarina za Srbiju, podelila je mišljenja mnogih kupaca, organizacija i svih ostalih koji se za ovu temu zanimaju. Iako je razloga za astronomsko poskupljenje poštarine mnogo, neki odgovornost prebacuju na Poštu, drugi na avio prevoz i kineske trgovce, ali se ipak čini da je istina 'negde tamo'. Mi smo na osnovu svih dosadašnjih podataka pokušali da rešimo misteriju.

Startapi i poslovanje

Najavljene nove mere za pomoć privredi – država plaća 60% minimalca i odlaže plaćanje poreza i doprinosa

Preduzetnici i zaposleni u mikro, malim i srednjim preduzećima u julu i avgustu dobiće dodatnu ekonomsku pomoć države usled krize izazvane epidemijom korona virusa - plaćanje 60% od minimalca u julu i avgustu, odlaganje plaćanja poreza i doprinosa za mesec dana, a najavljen je i novi projekat 'Moja prva plata'.

Office Talks Podcast

Gde su naši AliExpress paketi?

Šestu epizodu Netokracijinog Office Talks podcasta obeležio je razgovor o trenutnim dešavanjima sa astronomskim poskupljenjem poštarine sa sajta AliExpress. Mi smo pokušali da analiziramo šta je tačno dovelo do ovog problema koji je u velikoj meri pogodio sve one koji kupuju sa ove poznate online prodavnice.

Propustili ste

Karijere

Do 30% domaćih frilensera traži sigurnost stalnog posla jer frilensing na globalu pokazuje znake recesije

Šta čeka srpske frilensere u narednom periodu i kako će izgledati budućnost frilensinga na domaćem tržištu?

Kultura 2.0

Serbia Business Run nastavlja sa aktivnim tim bildingom u kojem zbližava kolege – ovaj put kroz ‘online’ trku

Peto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u Srbiji, održaće se u septembru 2020. godine - ovoga puta 'online'. Kako izgleda trka u ovom potpuno drugačijem formatu, otkriva nam direktor ove organizacije.

Društvene mreže

Ima li oglašavanja van Facebook platformi?

Možda ste primetili kako pojedini brendovi nisu bili prisutni na vašem Instagram i Facebook feedu tokom jula. To me je navelo na razmišljanje, a šta da se sutra probudimo i da Facebook i Instagram ne postoje, šta onda?

Office Talks Podcast

Kako je KK Crvena Zvezda osvojila Evropu najboljom marketing strategijom

Košarkaška Evroliga nije se zasnivala samo na utakmicama u sportskim halama, već i na jednom sasvim drugačijem terenu - u pitanju je digitalni marketing u sportu.

Gaming

Šest godina od Astroids igre i srpski studio Superverse osvaja Steam sa novim naslovom!

Pre šest godina studio Superverse Industries, tada još pod nazivom Industry Entertainment, predstavio je svoju novu igru - Astroids, koja je kasnije postala Superverse, a sa kojom je ovaj game development studio iz Srbije zabeležio uspeh. Mi smo sa osnivačima razgovarali kako je izgledao put od prvog naslova 2002. godine pa sve do jedne uspešne igre na platformi Steam.

E-commerce

Novi vodiči za sigurnu Internet trgovinu pomažu početnicima da kupuju ‘online’

Za potrošače koji još uvek nisu upoznati sa Internet trgovinom, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i USAID obezbedili su digitalne vodiče koji nastoje da korisnicima objasne sve prednosti 'online' kupovine i edukuju ih o toj aktivnosti.