Zašto bi vas samo klijenti jebali?

Agencije, zašto bi vas samo klijenti jeb***, kad možete i između sebe?

Koliko ste puta čuli vaše prijatelje iz marketinga da se žale na klijente koji ih jeb* u mozak? Stalno. Umesto kukanja, @klijentjeuvekupravu želi da iskuliramo i testiramo svoje veštine u sexu, te je danas lansirana 'Agency Sex Quest' kampanja koja za cilj ima promociju smanjenje nivoa kukanja u agencijama, ali i promociju sigurnost sexa (van i u kancelariji, ako baš mora).

asq

Hajde da budemo otvoreni i bez dlake na jeziku — seks sa kolegama u domaćoj advertajzing industriji postala je tako normalna stvar. Zaboga, ne odlazi se u Rovinj samo zbog „poslovnih kontakata“. Imajući to na umu, Marko Novaković poznatiji kao @klijentjeuvekupravu lansirao je novu igru pod nazivom Agency Sex Quest, a koja za cilj ima promociju pozitivnog stava prema poslu, smanjenje nivoa kukanja kako su klijenti sranje i uživanja u sigurnom seksu.

Igra je zapravo quest (pohod), ali nema nikakvih high scores n shit. Više je kao golf, takmičiš se sam protiv sebe.

Novaković objašnjava da je na adresu 30 najpoznatijih beogradskih agencija u toku jučerašnjeg dana poslat paket sa kondomima, ali i motivacionom porukom: Less bitching about clinets, more bow chicka bow wow! Uz mapu pomenutih agencija, ideja je da se pojedinci odvaže na ovaj put i testiraju svoje seksualne veštine. The time has „cum“, zaista.

Hvala @klijentjeuvekupravu 🙂 #agencylife #agencysexquest

A photo posted by Ana Milanovic (@i.like.it.noisy.darling) on

U razgovoru za Netokraciju, Marko ističe da je inicijalna ideja bila da se kampanja lansira na Dan zaljubljenih, ali kako je u pitanju samo seks, klijentjeuvekupravu je odlučio da to ipak bude par dana kasnije. Glavna poruka iza čitavog pohoda jeste da čitava domaća ad industrija treba da provede manje vremena kukajući oko klijenata, a više vremena uživajući u „malim“ stvarima (see what I did there?).

Čekirajte Agency Sex Quest i ukoliko do sada niste, obavezno zapratite @klijentjeuvekupravu. Neka masa puta ubrzanje bude uz vas!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Gaming

Kako objaviti video igru ili aplikaciju na Google Play i AppStore – korak po korak

Imate ideju za video igru na pametnim telefonima, razradili ste biznis plan, krenuli u razvoj, došli do finalne verzije i sledeći korak je plasiranje proizvoda na AppStore i Google Play. U nastavku vam objašnjavamo kako da prevaziđete poslednji izazov i uspešno lansirate svoju igru ili aplikaciju u 'svet'.

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Startapi i poslovanje

Google bi mogao da akvizira Nutanix – šta to znači za Srbiju?

Poslednjih dana u svetskim medijima kruže glasine kako bi kompanija Alphabet koja stoji iza Google-a mogla akvizirati Nutanix kao deo strategije za dalje unapređenje svoje 'cloud' platforme. Da li će se to odraziti na srpski ogranak ove kompanije?

Mobilno

Da li je Apple i dalje inovativan ili mi to samo ne vidimo?

Teatar nazvan po jednom od najvećih tehnoloških genija pre dva dana bio je svedok još jednog Apple događaja - verovatno i najdosadnijeg do sada.

Tehnologija

Gežeti sa platforme Aliexpress koji vam mogu olakšati život, a pristupačni su svima

Škola je počela, od povratka u amfiteatre fakulteta ima još tri nedelje, te je ovo prava prilika da vam predstavimo vodič sa nekoliko pristupačnih Aliexpress gedžeta sa koji vam mogu olakšati svakodnevicu.

Gaming

Nordeus Hub: Počinje sa radom besplatan ‘co-working’ za potrebe gejming zajednice i studente

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan 'co-working' prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gejming industrije, a namenjen razvoju indie gejm timova, startapova i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja ekosistema igara u Srbiji.

Internet marketing

Webiz edukacija konačno stiže u Niš i to na temu DIGITALNE EKONOMIJE

Vladimir Kovač za Netokraciju govori o Webiz edukaciji u Nišu i programu koji će se tokom dvodnevnog događaja baviti različitim aspektima digitalne ekonomije.