Igranje uz ćaskanje: Upoznajte Viberov ‘Rude Rider' - Netokracija.rs

Igranje uz ćaskanje: Upoznajte Viberov ‘Rude Rider’

Jedna od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka koja broji preko 664 miliona korisnika širom sveta, danas je dobila svoju prvu trkačku igricu pod nazivom ‘Rude Rider’, a namenjena je korisnicima iOS i Android uređaja, te je u potpunosti besplatna za preuzimanje.

viber-igra

Predstavljane još jednog igračkog naslova poznatog servisa čime se nastavlja proces proširenja platforme za igre, sa zadovoljstvom je prokomentarisao i glavni menadžer za operacije pri Viberu, Majkl Šmilov, koji je tom prilikom naveo:

Viberova platofma sa igrama beleži zapažen rast, i veoma smo uzbuđeni time što joj dodajemo našu prvu trkačku igru. Pored toga, nastojimo da redovno unapređujemo našu povezanost sa globalnom scenom igara – u nameri da povećamo uživanje u njihovoj društvenoj dimenziji kod naših korisnika.

Takođe, planovi kompanije se između ostalog fokusiraju ka dugoročnim partnerstvima sa studijima za produkciju igara ali i na dodavanje novih naslova na Viberovu platformu pod nazivom „Viber Games“, sa ciljem da se svake godine na njoj predstavi dvadesetak novih ostvarenja iz mobilnog gejminga.

Kako da uništite sve pred sobom na putu?

„Rude Rider“ počinje tako što učesnici jurcaju kroz saobraćaj, dižu u vazduh druga vozila, helikoptere, tenkove i bilo koju drugu prepreku koja im se nađe na putu. Tokom trajanja igre, Rudi (karakter iz kolekcije stickera) iskazuje svoj bezobrazluk i sarkazam, te nipodaštava i vređa druge likove. Cilj je skupiti što više poena uništavanjem prepreka i korišćenjem istih za dodatno unapređenje vozila.

Viber Connect opcija koja je sastavni deo ove igre, dodaje društvenu dimenziju, time što omogućava igračima da se probiju do vrha rang-liste učesnika, takmiče protiv njihovih prijatelja, šalju im poklone i „prave važni“ postignutim rezultatima.

Korisnici već danas mogu preuzeti pomenutu igru i to potpuno besplatno putem Google Play i App Store prodavnica. Iz Vibera između ostalog navode da se njihovo tržište igara trenutno sastoji od šest naslova, te da su još od prvog predstavljanja prošle godine igre ove kompanije preuzete više od 20 miliona puta.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Da se bijem sa policijom ne umem, al’ da gutam suzavac – to mogu

Utorak veče. Poput 9/11 i kula bliznakinja, prilepljen sam za TV i pratim dešavanja o kojima izveštavaju reporteri N1. Uživo, pod suzavcem. Za svojih 30 godina nagledao sam se protesta, stoga ne bih da romantizujem kako su ovi drugačiji i kako je diktaturi konačno došao kraj. Jedini kraj koji se nazire jeste apsolutna propast demokratije u Republici Srbiji... ako je ikada i bilo.

E-commerce

Gde je nestala besplatna poštarina i da li će AliExpress ikada vratiti ‘Free Shipping’ za Srbiju?

Pisanja medija s početka meseca o tome da AliExpress izbacuje 'free shipping' određenih proizvoda unelo je paniku među mnogima koji kupuju u ovoj online prodavnici. Mi smo analizirali šta je uzrok ovoj promeni i da li uskoro možemo očekivati da se stvari vrate u normalu.

Kultura 2.0

Kako ste danas?

Pre nekoliko godina jedan lanac privatnih zdravstvenih ustanova preplavio je Beograd bilbordima sa ovim pitanjem. I nikome ko je video nije bilo svejedno. 'Struka' se obrušila na kampanju, a suštinski ni tada ni danas nije bilo jasno koji je tačno problem sa tim što je komunicirano.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Hoće li soba za gejming i dalje biti ‘glavni adut’ poslodavaca ili nas zbog korone očekaju bolji benefiti i povlastice?

Pandemija je promenila mnogo toga, pa i način na koji poslodavci i zaposleni posmatraju kompanijske benefite. U nastavku otkrivamo koje će to povlastice zaposleni u IT-ju moći da očekuju sada kada rad od kuće više nije 'ništa posebno'.

Office Talks Podcast

Zašto ne gotivimo Baku Praseta i Marka Zuckerberga? (gost Goran Jankuloski)

Ova godina se može opisati samo jednom rečju - turbulentno. Osim pandemije i drugih nedaća, svedoci smo i različitih dešavanja na društvenim mrežama, počev od kontraverznih stavova Trampa na Tviteru pa preko novih promena na Facebooku i odnosa sa brendovima.

Kultura 2.0

Kako su dve marketinške agencije i Pozorište Puž napravili dečiju Viber predstavu koju je pratilo 20.000 ljudi

Kada se udruže volja, kreativnost i znanje, postoji rešenje za sve, a to nam pokazuje primer agencija Saatchi and Saatchi, Leo Burnett, kao i Pozorišta Puž i Vibera. Njihovi timovi su usred pandemije odlučili da obraduju mališane i organizuju predstavu - ni manje ni više nego baš na Viberu.

Tehnologija

Spotify je zvanično stigao u Srbiju – pretplata kreće od 580 dinara

Spotify, jedna od najpoznatijih platformi za 'streaming' muzike, dostupan je na tržištu Srbije od srede 15. jula. Šta dolazak ovog servisa znači za domaće korisnike i da li bi isti mogao da ostane u senci veoma prisutnog Deezera?

Startapi i poslovanje

Duško Vesin (Alchemy): Budućnost startapa najviše zavisi od partnera i investitora – ne od proizvoda

Jedan od osnivača startapa Alchemy i nekadašnjeg dryTools, Duško Vesin, otkriva za Netokraciju kako je tekla njihova poslovna priča i na osnovu tog iskustva deli savete za sve buduće preduzetnike.

Startapi i poslovanje

Korisnici žele da sa bankama rade na daljinu, a rešenje nudi domaći Blinking

Video 'onboarding' korisnika, tačnije sistem video identifikacije na daljinu, polako postaje 'mainstream' širom sveta. Domaći Blinking razvio je takvo rešenje, a u nastavku teksta razgovaramo o tome kako ono može da nam skrati čekanje u redovima.