Igranje uz ćaskanje: Upoznajte Viberov ‘Rude Rider' - Netokracija.rs

Igranje uz ćaskanje: Upoznajte Viberov ‘Rude Rider’

Jedna od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka koja broji preko 664 miliona korisnika širom sveta, danas je dobila svoju prvu trkačku igricu pod nazivom ‘Rude Rider’, a namenjena je korisnicima iOS i Android uređaja, te je u potpunosti besplatna za preuzimanje.

viber-igra

Predstavljane još jednog igračkog naslova poznatog servisa čime se nastavlja proces proširenja platforme za igre, sa zadovoljstvom je prokomentarisao i glavni menadžer za operacije pri Viberu, Majkl Šmilov, koji je tom prilikom naveo:

Viberova platofma sa igrama beleži zapažen rast, i veoma smo uzbuđeni time što joj dodajemo našu prvu trkačku igru. Pored toga, nastojimo da redovno unapređujemo našu povezanost sa globalnom scenom igara – u nameri da povećamo uživanje u njihovoj društvenoj dimenziji kod naših korisnika.

Takođe, planovi kompanije se između ostalog fokusiraju ka dugoročnim partnerstvima sa studijima za produkciju igara ali i na dodavanje novih naslova na Viberovu platformu pod nazivom “Viber Games”, sa ciljem da se svake godine na njoj predstavi dvadesetak novih ostvarenja iz mobilnog gejminga.

Kako da uništite sve pred sobom na putu?

“Rude Rider” počinje tako što učesnici jurcaju kroz saobraćaj, dižu u vazduh druga vozila, helikoptere, tenkove i bilo koju drugu prepreku koja im se nađe na putu. Tokom trajanja igre, Rudi (karakter iz kolekcije stickera) iskazuje svoj bezobrazluk i sarkazam, te nipodaštava i vređa druge likove. Cilj je skupiti što više poena uništavanjem prepreka i korišćenjem istih za dodatno unapređenje vozila.

Viber Connect opcija koja je sastavni deo ove igre, dodaje društvenu dimenziju, time što omogućava igračima da se probiju do vrha rang-liste učesnika, takmiče protiv njihovih prijatelja, šalju im poklone i “prave važni” postignutim rezultatima.

Korisnici već danas mogu preuzeti pomenutu igru i to potpuno besplatno putem Google Play i App Store prodavnica. Iz Vibera između ostalog navode da se njihovo tržište igara trenutno sastoji od šest naslova, te da su još od prvog predstavljanja prošle godine igre ove kompanije preuzete više od 20 miliona puta.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Intervju

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Novost

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Ekskluzivno

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.