Makedonski Termin ušao na srpsko tržište

Makedonski Termin olakšava rezervaciju svečanih prostora – od nedavno i u Srbiji

Krajem prethodne nedelje u Srbiji je lansiran novi web servis za proveru i pretragu slobodnih termina gde korisnici mogu pronaći prostore za različite događaje - od igraonica za decu pa sve do sala za konferencije. Servis se u ovom trenutku fokusirao na pretragu i rezervaciju slobodnih lokacija za svadbe sa idejom da se mladencima pruži lakši način za organizovanje svečanog događaja.

termin

Poreklom iz Makedonije gde je još pre dve godine lansiran pod imenom termin.mk, servis je nastao kao jednostavan web alat koji omogućava brzu i efikasnu proveru slobodnih termina za različite događaje. Ekipa iza Termina odlučila je da je vreme za širenje na susedno tržište, pri čemu termin.rs kreće sa pretragom slobodnih lokacija za svadbe.

Nikola Nešković, direktor Termina za Srbiju prokomentarisao je lansiranje servisa na novom tržištu:

Vredno smo radili na lokalizaciji web servisa koji funkcioniše na principu interaktivnog kalendara. Njegov osnovni cilj jeste da uštedi vreme budućim mladencima pri traženju lokacija za njihovo venčanje. Pored toga termin.rs nudi popuste na sve povezane delatnosti i usluge koje su neophodne za jedan ovakav događaj.

Na jesen sale za konferencije, dečije igraonice

Nešković kaže kako uz svakodnevne obaveze, mladencima danas ostaje malo vremena za planiranje svečanog događaja. Činjenica je da se dosta vremena potroši upravo na pronalaženje prave sale i odabira slobodnog termina, a ideja je da se upravo takvim korisnicima ponudi inovativno i jednostavno web rešenje koje će zadovoljiti potrebe budućih supružnika i učiniti organizovanje svadbe nešto manje napornom.

jnhn
Nakon pretrage prostora i provere slobodnih termina, servis nudi mogućnost kontaktiranja vlasnika i rezervacije.

Umesto beskonačnih pretraga po Internetu, zvanja telefonom ili još teže, odlaska od jednog do drugog mesta, Termin omogućava pregled svih podataka o željenom prostoru na jednom mestu, ali i mogućnost slanja upita vlasnicima sale, kao i rezervaciju iste – u potpunosti online.

Beograd i Novi Sad prvi su gradovi koji su obuhvaćeni Terminovom pretragom, dok Nikola poručuje kako se lokalna ekipa priprema i za lansiranje dodatnih prostora poput sala za konferencije, pa sve do igraonica za decu. Novi dodaci trebali bi da budu dostupni već na jesen, poručuju iz ovog servisa.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Godina u kojoj smo uništili srpski IT

Da, pričam o izmenama zakonskih regulativa vezanih za porez na dohodak građana. Po ko zna koji put imamo šansu da uradimo nešto veliko i sami uprskamo, kao reprezentacija u fudbalu.

Mobilno

Google i u Beogradu omogućio pregled javnog gradskog prevoza!

Google Maps od danas su konačno omogućile korisnicima u Beogradu da na svojim pametnim telefonima dobiju uvid u kretanje gradskog prevoza, cene karte i druge bitne informacije o GSP-u.

Kultura 2.0

Mogu li dva prijatelja iz IT-ja pozicionirati Srbiju na mapi evropskih biciklista – kroz projekat Serbia Upside Down?

Dvojica kolega i prijatelja koji rade u IT industriji svoju ljubav prema biciklizmu i putovanjima spojili su u projekat pod nazivom 'Serbia Upside Down'. Njihova ideja je da se kroz velike biciklističke ture u Srbiji naša zemlja približi njihovim kolegama IT-jevcima iz Zapadne Evrope kao vredno turističko mesto. O čemu se tu zapravo radi?

Propustili ste

Internet marketing

Neil Skehel: Želimo da podignemo svest o značaju CX-a u Srbiji kroz dodelu nagrada

Kompanija 'Awards International' koja dodeljuje biznis nagrade širom sveta otvara prve 'Customer Experience' nagrade i za naš region - u Beogradu. Direktor i osnivač ove firme otkriva nam više detalja o predstojećem događaju i daljim planovima za poslovanje u Srbiji i regionu.

Kultura 2.0

Da li je vaša AliExpress porudžbina bezbedna od korona virusa?

Sve oči svetske javnosti okrenute su ka Kini koja se, u ovom trenutku, bori sa širenjem smrtonosnog korona virusa. I dok čekamo da saznamo da li postoji rešenje za ovaj ozbiljan globalni zdravstveni problem, zapitali smo se - da li virus koji je par hiljada kilometara daleko može da se prenese i robom sa AliExpress-a?

Kultura 2.0

CM-ovi su oči, uši i glas vaših brendova i kompanija na Internetu – i neće skoro nestati

Danas se obeležava dan Community Manager-a i zato smo se zapitali dokle ćemo slaviti ovu profesiju i gde su uopšte CM seniori.

Tehnologija

Kako paušalci mogu pristupiti svom eSandučetu i poreskom rešenju za 2020. godinu?

Januar 2020. za preduzetnike paušalce doneo je još jednu novost – rešenje o porezu direktno u njihovo eSanduče. Međutim, sudeći po reakcijama preduzetnika, taj proces nije jednostavan kao što izgleda. O tome šta vam je sve potrebno kako biste pristupili rešenju o prispelim obavezama analiziramo u nastavku teksta.

Gaming

Igre niškog gaming studija Peaksel preuzete su više od 300 miliona puta, a njihov kvalitet prepoznao je i Google

Niški gejming studio Peaksel može se pohvaliti sa čak 330 miliona preuzimanja svojih igara sa poznatih prodavnica kao što su App Store i Google Play. Ovo je njihova priča.

Ekskluzivno

Ako želimo dalji rast srpskog startap ekosistema, potrebna nam je podrška institucija – pokazuje Startap skener

Srpski startap ekosistem, iako je i dalje po veličini, resursima i iskustvu mali i nalazi se tek u prvoj fazi razvoja, jedan je od najbrže rastućih u odnosu na ekosisteme koji se nalaze u istoj fazi - zaključak je istraživanja Startap skener. Šta moramo promeniti kako bismo održali taj rast?