Makedonski Termin ušao na srpsko tržište

Makedonski Termin olakšava rezervaciju svečanih prostora – od nedavno i u Srbiji

Krajem prethodne nedelje u Srbiji je lansiran novi web servis za proveru i pretragu slobodnih termina gde korisnici mogu pronaći prostore za različite događaje - od igraonica za decu pa sve do sala za konferencije. Servis se u ovom trenutku fokusirao na pretragu i rezervaciju slobodnih lokacija za svadbe sa idejom da se mladencima pruži lakši način za organizovanje svečanog događaja.

termin

Poreklom iz Makedonije gde je još pre dve godine lansiran pod imenom termin.mk, servis je nastao kao jednostavan web alat koji omogućava brzu i efikasnu proveru slobodnih termina za različite događaje. Ekipa iza Termina odlučila je da je vreme za širenje na susedno tržište, pri čemu termin.rs kreće sa pretragom slobodnih lokacija za svadbe.

Nikola Nešković, direktor Termina za Srbiju prokomentarisao je lansiranje servisa na novom tržištu:

Vredno smo radili na lokalizaciji web servisa koji funkcioniše na principu interaktivnog kalendara. Njegov osnovni cilj jeste da uštedi vreme budućim mladencima pri traženju lokacija za njihovo venčanje. Pored toga termin.rs nudi popuste na sve povezane delatnosti i usluge koje su neophodne za jedan ovakav događaj.

Na jesen sale za konferencije, dečije igraonice

Nešković kaže kako uz svakodnevne obaveze, mladencima danas ostaje malo vremena za planiranje svečanog događaja. Činjenica je da se dosta vremena potroši upravo na pronalaženje prave sale i odabira slobodnog termina, a ideja je da se upravo takvim korisnicima ponudi inovativno i jednostavno web rešenje koje će zadovoljiti potrebe budućih supružnika i učiniti organizovanje svadbe nešto manje napornom.

jnhn
Nakon pretrage prostora i provere slobodnih termina, servis nudi mogućnost kontaktiranja vlasnika i rezervacije.

Umesto beskonačnih pretraga po Internetu, zvanja telefonom ili još teže, odlaska od jednog do drugog mesta, Termin omogućava pregled svih podataka o željenom prostoru na jednom mestu, ali i mogućnost slanja upita vlasnicima sale, kao i rezervaciju iste – u potpunosti online.

Beograd i Novi Sad prvi su gradovi koji su obuhvaćeni Terminovom pretragom, dok Nikola poručuje kako se lokalna ekipa priprema i za lansiranje dodatnih prostora poput sala za konferencije, pa sve do igraonica za decu. Novi dodaci trebali bi da budu dostupni već na jesen, poručuju iz ovog servisa.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Gaming

Kako objaviti video igru ili aplikaciju na Google Play i AppStore – korak po korak

Imate ideju za video igru na pametnim telefonima, razradili ste biznis plan, krenuli u razvoj, došli do finalne verzije i sledeći korak je plasiranje proizvoda na AppStore i Google Play. U nastavku vam objašnjavamo kako da prevaziđete poslednji izazov i uspešno lansirate svoju igru ili aplikaciju u 'svet'.

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Startapi i poslovanje

Google bi mogao da akvizira Nutanix – šta to znači za Srbiju?

Poslednjih dana u svetskim medijima kruže glasine kako bi kompanija Alphabet koja stoji iza Google-a mogla akvizirati Nutanix kao deo strategije za dalje unapređenje svoje 'cloud' platforme. Da li će se to odraziti na srpski ogranak ove kompanije?

Mobilno

Da li je Apple i dalje inovativan ili mi to samo ne vidimo?

Teatar nazvan po jednom od najvećih tehnoloških genija pre dva dana bio je svedok još jednog Apple događaja - verovatno i najdosadnijeg do sada.

Tehnologija

Gežeti sa platforme Aliexpress koji vam mogu olakšati život, a pristupačni su svima

Škola je počela, od povratka u amfiteatre fakulteta ima još tri nedelje, te je ovo prava prilika da vam predstavimo vodič sa nekoliko pristupačnih Aliexpress gedžeta sa koji vam mogu olakšati svakodnevicu.

Gaming

Nordeus Hub: Počinje sa radom besplatan ‘co-working’ za potrebe gejming zajednice i studente

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan 'co-working' prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gejming industrije, a namenjen razvoju indie gejm timova, startapova i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja ekosistema igara u Srbiji.

Internet marketing

Webiz edukacija konačno stiže u Niš i to na temu DIGITALNE EKONOMIJE

Vladimir Kovač za Netokraciju govori o Webiz edukaciji u Nišu i programu koji će se tokom dvodnevnog događaja baviti različitim aspektima digitalne ekonomije.