Kompanija Seavus organizuje novi događaj o transformaciji bankarskog sektora

Seavus organizuje novi događaj o transformaciji bankarskog sektora, prijavite se već danas

Kompanija Seavus 27. aprila organizuje novi događaj posvećen digitalnoj transformaciji u bankarskom sektoru, sa osvrtom na digitalno iskustvo i očekivanja korisnika od IT usluga čija rešenja banke koriste.

Digitalno nastrojeni potrošači traže od banaka da preispitaju način svog poslovanja. Oni žele vrhunsko bankarsko iskustvo u svakom trenutku i na načine koji smatraju potrebnim. Samim tim, banke se moraju brzo transformisati kako bi išle u korak sa zahtevima potrošača i odgovorile na nove izazove.

To znači da prava digitalna transformacija u bankarstvu zahteva promenu organizacije iznutra, usredsređujući se ne samo na spoljne usluge poput online portala i chatbotova, već na to kako i organizacija reaguje na promene.

Predstojeći Seavus događaj pokriva upravo ove teme i zakazan je za naredni utorak, od 11 do 12:30. Publika će tako online putem imati priliku da čuje neke od najrelevantnijih stručnjaka iz oblasti digitalnog bankarstva i bankarske industrije koji će nositi naziv “Put digitalne transformacije u bankarskoj industriji: ostvarivanje očekivanja korisnika sa IT uslugama”.

Cilj događaja jeste da predstavi vodeće stručnjake iz bankarske industrije, iz regiona, sa značajnim razumevanjem trendova koji potiču od banaka koje su primenile inovativnu tehnologiju, omogućavajući im tako da transformišu i služe sadašnjim i budućim klijentima. U brzoj diskusiji, stručnjaci iz Češke Republike, nordijskog i našeg regiona, podeliće uvide i mišljenja o hitnim pitanjima u bankarskoj industriji i njihovom uticaju na iskustvo klijenata, pa će diskusija obraditi sledeće teme:

  • Koji su najčešći izazovi s kojima se banke suočavaju u vezi sa digitalnim iskustvom klijenata?
  • Koji su najbolji načini za digitalnu transformaciju i modernizaciju osnovnih bankarskih sistema koji odgovaraju rastućim očekivanjima kupaca?
  • Kako banke koriste tehnologiju za rešavanje izazova i novih sigurnosnih rizika stvorenih krizom COVID-19?

Prijavite se na vreme i poslušajte stručne savete iskusnih predavača

Kako bismo iz prvog ugla saznali o čemu će tačno predavači govoriti i šta ovaj događaj donosi korisnicima, imali smo priliku da razgovaramo kako sa predavačima, tako i sa Tatjanom Boševskom koja radi kao Banking Division Manager u kompaniji Seavus. Na pitanje Netokracija da li nam može reći više o tome šta publika može očekivati od pomenutog događaja i po čemu je on specifičan ukoliko govorimo o industriji bankarstva u eri digitalizacije, Tanja ističe sledeće:

Glavna ideja za organizaciju ovog događaja jeste da se pruži uvid kako u savremene trendove, tako i u sve izazove sa kojima se banke danas susreću, a zatim da se kroz primere dobre prakse prikažu načini kako tehnologija može da podrži sve ovo. Okupljajući na jednom mestu predstavnike banaka i eksperte iz ove oblasti, iz regiona i Evrope, imaćemo jedinstvenu priliku da čujemo koji su njihovi konkretni problemi na putu digitalne transformacije, kao i kako uz pomoć IT rešenja ovi problemi mogu da se prevaziđu.

Govoreći o tome na koje sve načine kompanija Seavus podržava svoje klijente iz sveta bankarstva i fintech-a, naša sagovornica kaža da banking divizija pomenute kompanije (divizija koja se bavi isključivo IT rešenjima za bankarsku industriju) ima preko 20 godina iskustva i preko 130 IT stručnjaka koji se bave razvojem i integracijom modernih i inovativnih bankarskih rešenja, kako u Švedskoj i Nordik regionu, tako i na ovim prostorima: 

Naši klijenti su banke i fintech startapi iz Nordic regiona, velike banke iz SAD-a, kao i neke od najvećih banaka u regionu. Svojim klijentima pružamo razne usluge od optimizacije i automatizacije procesa, do razvoja custom rešenja za plaćanja i modernizacije sistema. Uz našu podršku banke uspešno transformišu svoje digitalne usluge i pružaju svojim korisnicima jedinstvena i inovativna digitalna iskustva.

Sa druge strane, Magnus Andersson, jedan od predavača na događaju i regionalni menadžer kompanije Seavus u Stokholmu, za Netokraciju je komentarisao iskustva iza Skandinavije kada je reč o budućnosti razvoja infrastrukture digitalnih plaćanja u Švedskoj, kao i drugim evropskim zemljama:

Trenutni i budući razvoj infrastrukture za digitalno plaćanje u nordijskim zemljama doneće brža domaća i prekogranična plaćanja u više valuta po nižim troškovima, inicijalno sprovedena regionalno i kasnije širom EU. Ovo će stvoriti sasvim novu priliku za ono što se može izgraditi u takvom ekosistemu zasnovanom na finansijskim uslugama u realnom vremenu. Takođe omogućava lakšu primenu visokih standarda za obradu plaćanja, ali i omogućava brže, jeftinije i sigurne transakcije.

Ukoliko i vas zanimaju navedene teme vezane za transformaciju bankarstva, registrujte se već danas kako biste na vreme obezbedili svoje mesto u okviru ovog događaja.


Prijave za ovaj događaj kao i agendu možete pronaći na zvaničnom sajtu Eventbrite-a. 


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Office Talks Podcast

Matorci vs. Milenijalci – problem generacijskog jaza

Glavna tema 44. epizode Office Talks podcasta bila je diskusija o problemu koji sve vidljiviji generacijski jaz nosi sa sobom. Može li se životno iskustvo naših roditelja primeniti u eri digitalizacije i pandemije?

Karijere

Jovan Jovanović otkriva šta čeka domaće IT-jevce koji žele posao u norveškoj tehnološkoj industriji

Jovan Jovanović, QA inženjer u kompaniji Tidal, u Oslu živi već tri godine i kao aktivan učesnik u tom sektoru veoma je dobro upoznao norvešku tehnološku industriju. O njoj razgovaramo u nastavku teksta.

Startapi i poslovanje

Novosadski Anari AI dobio investiciju od $2.000.000 za proizvodnju AI čipova u cloudu

Ova srpsko-američka kompanija je za dva meseca zatvorila investicionu 'seed' rundu vođenu od strane nemačkog fonda Earlybird VC, koji je po prvi put investirao u jedan srpski startap. U investiciji su učestvovali i fondovi Acequia Capital i Serbian Entrepreneurs kao i Erica Ries, osnivač Lean Startup-a.

Propustili ste

E-commerce

Pošta Srbije i eCommerce Asocijacija potpisale Memorandum o razumevanju

Saradnja sa Poštom Srbije u programskim sadržajima eCommerce Asocijacije ključna je za razvoj i unapređenje internet poslovanja u Srbiji - pre svega kroz razmenu iskustva radi edukacije mikro i malih preduzeća.

Kultura 2.0

Kako da ne budete Dositej Obradović u Employer Brandingu?

IT kompanije jesu u fokusu ovog članka, jer je interesovanje za ovu temu u toj industriji najveće. Ali često, Employer Branding jednostavno ne radi ono što bi zaista trebalo.

Office Talks Podcast

Kako prodati vaš proizvod? (gost Ilija Ćosić)

Tema 45. epizode Office Talks podcasta bila je prodaja putem digitalnih kanala tj. kako efikasno prodavati proizvode putem interneta. Naš gost bio je Ilija Ćosić, Head of Sales u startapu Skylead koji se bavi automatizacijom prodajnih procesa. 

Kultura 2.0

Takmičenje FIRST LEGO League dolazi u Srbiju – 23. maja u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji

Takmičenje 'FIRST LEGO League' za decu i mlade ima za cilj da učesnicima obezbedi iskustvo u rešavanju stvarnih problema kroz vođeni globalni program robotike.

Karijere

Mihailo Ponjavić imenovan za direktora prodaje Euronews mreže u Srbiji

Nakon skoro tri godine u e-commerce sektoru, Mihailo Ponjavić vraća se u medijski biznis i staje na čelo prodajnog sektora televizijske mreže Euronews u Srbiji koja uskoro kreće sa radom.

E-commerce

Kako do Internet prodavnice za manje od 24 časa?

Vladan Dobrenov pokrenuo je Cartizz kao odgovor na komplikovan i dugotrajan proces izrade web prodavnice. U razgovoru za Netokraciju otkriva nam kako servis funkcioniše i kome je namenjen.