Kompanija Seavus organizuje novi događaj o transformaciji bankarskog sektora

Seavus organizuje novi događaj o transformaciji bankarskog sektora, prijavite se već danas

Kompanija Seavus 27. aprila organizuje novi događaj posvećen digitalnoj transformaciji u bankarskom sektoru, sa osvrtom na digitalno iskustvo i očekivanja korisnika od IT usluga čija rešenja banke koriste.

Digitalno nastrojeni potrošači traže od banaka da preispitaju način svog poslovanja. Oni žele vrhunsko bankarsko iskustvo u svakom trenutku i na načine koji smatraju potrebnim. Samim tim, banke se moraju brzo transformisati kako bi išle u korak sa zahtevima potrošača i odgovorile na nove izazove.

To znači da prava digitalna transformacija u bankarstvu zahteva promenu organizacije iznutra, usredsređujući se ne samo na spoljne usluge poput online portala i chatbotova, već na to kako i organizacija reaguje na promene.

Predstojeći Seavus događaj pokriva upravo ove teme i zakazan je za naredni utorak, od 11 do 12:30. Publika će tako online putem imati priliku da čuje neke od najrelevantnijih stručnjaka iz oblasti digitalnog bankarstva i bankarske industrije koji će nositi naziv “Put digitalne transformacije u bankarskoj industriji: ostvarivanje očekivanja korisnika sa IT uslugama”.

Cilj događaja jeste da predstavi vodeće stručnjake iz bankarske industrije, iz regiona, sa značajnim razumevanjem trendova koji potiču od banaka koje su primenile inovativnu tehnologiju, omogućavajući im tako da transformišu i služe sadašnjim i budućim klijentima. U brzoj diskusiji, stručnjaci iz Češke Republike, nordijskog i našeg regiona, podeliće uvide i mišljenja o hitnim pitanjima u bankarskoj industriji i njihovom uticaju na iskustvo klijenata, pa će diskusija obraditi sledeće teme:

  • Koji su najčešći izazovi s kojima se banke suočavaju u vezi sa digitalnim iskustvom klijenata?
  • Koji su najbolji načini za digitalnu transformaciju i modernizaciju osnovnih bankarskih sistema koji odgovaraju rastućim očekivanjima kupaca?
  • Kako banke koriste tehnologiju za rešavanje izazova i novih sigurnosnih rizika stvorenih krizom COVID-19?

Prijavite se na vreme i poslušajte stručne savete iskusnih predavača

Kako bismo iz prvog ugla saznali o čemu će tačno predavači govoriti i šta ovaj događaj donosi korisnicima, imali smo priliku da razgovaramo kako sa predavačima, tako i sa Tatjanom Boševskom koja radi kao Banking Division Manager u kompaniji Seavus. Na pitanje Netokracija da li nam može reći više o tome šta publika može očekivati od pomenutog događaja i po čemu je on specifičan ukoliko govorimo o industriji bankarstva u eri digitalizacije, Tanja ističe sledeće:

Glavna ideja za organizaciju ovog događaja jeste da se pruži uvid kako u savremene trendove, tako i u sve izazove sa kojima se banke danas susreću, a zatim da se kroz primere dobre prakse prikažu načini kako tehnologija može da podrži sve ovo. Okupljajući na jednom mestu predstavnike banaka i eksperte iz ove oblasti, iz regiona i Evrope, imaćemo jedinstvenu priliku da čujemo koji su njihovi konkretni problemi na putu digitalne transformacije, kao i kako uz pomoć IT rešenja ovi problemi mogu da se prevaziđu.

Govoreći o tome na koje sve načine kompanija Seavus podržava svoje klijente iz sveta bankarstva i fintech-a, naša sagovornica kaža da banking divizija pomenute kompanije (divizija koja se bavi isključivo IT rešenjima za bankarsku industriju) ima preko 20 godina iskustva i preko 130 IT stručnjaka koji se bave razvojem i integracijom modernih i inovativnih bankarskih rešenja, kako u Švedskoj i Nordik regionu, tako i na ovim prostorima: 

Naši klijenti su banke i fintech startapi iz Nordic regiona, velike banke iz SAD-a, kao i neke od najvećih banaka u regionu. Svojim klijentima pružamo razne usluge od optimizacije i automatizacije procesa, do razvoja custom rešenja za plaćanja i modernizacije sistema. Uz našu podršku banke uspešno transformišu svoje digitalne usluge i pružaju svojim korisnicima jedinstvena i inovativna digitalna iskustva.

Sa druge strane, Magnus Andersson, jedan od predavača na događaju i regionalni menadžer kompanije Seavus u Stokholmu, za Netokraciju je komentarisao iskustva iza Skandinavije kada je reč o budućnosti razvoja infrastrukture digitalnih plaćanja u Švedskoj, kao i drugim evropskim zemljama:

Trenutni i budući razvoj infrastrukture za digitalno plaćanje u nordijskim zemljama doneće brža domaća i prekogranična plaćanja u više valuta po nižim troškovima, inicijalno sprovedena regionalno i kasnije širom EU. Ovo će stvoriti sasvim novu priliku za ono što se može izgraditi u takvom ekosistemu zasnovanom na finansijskim uslugama u realnom vremenu. Takođe omogućava lakšu primenu visokih standarda za obradu plaćanja, ali i omogućava brže, jeftinije i sigurne transakcije.

Ukoliko i vas zanimaju navedene teme vezane za transformaciju bankarstva, registrujte se već danas kako biste na vreme obezbedili svoje mesto u okviru ovog događaja.


Prijave za ovaj događaj kao i agendu možete pronaći na zvaničnom sajtu Eventbrite-a. 


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Srpski HTEC Group podigao $140 miliona za dalje širenje kompanije

Srpska IT kompanija koja radi na razvoju softverskih rešenja HTEC Group, a koja ima sedište u SAD-u, saopštila je da je obezbedila 140 miliona dolara od investicione kompanije Brighton Park Capital u ugovoru o vlasničkom kapitalu kako bi ubrzala svoju globalnu ekspanziju.

Karijere

Jovan Krička živi i radi u Amsterdamu i otkriva šta čeka programere koji žele da nastave karijeru u Holandiji

Kako funkcioniše IT industrija u Holandiji i šta može da ponudi domaćim developerima?

Gaming

$12,7 milijardi vredna je akvizicija Zynge od strane Take-Two Interactive čiji je Nordeus ključan deo

Take Two Interactive, jedna od najvećih kompanija u globalnoj game dev industriji, najavila je akviziciju kompanije Zynga za 12,7 milijardi dolara. Na ovaj način pomenuti gigant bi mogao da proširi svoj već bogati portfolio firmi u sklopu kog se nalazi i srpski Nordeus.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Kako voditi korisničku podršku ako se vaš tim sastoji od samo nekoliko ljudi?

Iako ste mali tim, veoma je bitno obratiti pažnju na 'feedback' koji vam daju korisnici i postarati se da ste zaista tu za njih. Zato je segment korisničke podrške ponekada presudan.

Tehnologija

Srpski HTEC Group podigao $140 miliona za dalje širenje kompanije

Srpska IT kompanija koja radi na razvoju softverskih rešenja HTEC Group, a koja ima sedište u SAD-u, saopštila je da je obezbedila 140 miliona dolara od investicione kompanije Brighton Park Capital u ugovoru o vlasničkom kapitalu kako bi ubrzala svoju globalnu ekspanziju.

Intervju

Symphony organizuje interne tehničke zajednice za razmenu znanja – a uskoro i eksternu konferenciju ‘TechNote’

Ova kompanija je za svoje zaposlene organizovala tehničke zajednice čiji je cilj podela znanja i iskustva među članovima tima (QA, DevOps i Front-End community), a to je preraslo i u eksternu konferenciju 'TechNote' koja startuje od marta.

Tehnologija

Šta je to ‘bear market’ i kako se povezuje sa drastičnim padom kriptovaluta?

U prethodnim danima Bitcoin je doživeo nagli pad vrednosti, spustivši se na ispod 35.000 dolara. Štaviše, kompletno 'crypto' tržište je u padu, smanjujući vrednost gotovo svih kriptovaluta. Šta je uzrok ovom problemu i koji uticaj u svemu tome ima termin 'bear market'?

Office Talks Podcast

Prvi superklasteri u Srbiji i osvrt na Web3

Sa Aleksandrom Popović i Pavlom Batutom razgovarali smo o tome kako se zainteresovani startapi, predstavnici akademske zajednice i privrede mogu ujediniti u prve srpske superklastere.

Kultura 2.0

Inviggo svojim zaposlenima nudi stalnu podršku psihoterapeuta i time demistifikuje psihoterapiju

Kompanija Inviggo svojim zaposlenima omogućila je opciju da, ukoliko žele, mogu imati redovne razgovore sa psihoterapeutom. O tome, ali i značaju mentalnog zdravlja, razgovaramo sa direktorkom ove kompanije.