Kompanija Seavus organizuje novi događaj o transformaciji bankarskog sektora

Seavus organizuje novi događaj o transformaciji bankarskog sektora, prijavite se već danas

Kompanija Seavus 27. aprila organizuje novi događaj posvećen digitalnoj transformaciji u bankarskom sektoru, sa osvrtom na digitalno iskustvo i očekivanja korisnika od IT usluga čija rešenja banke koriste.

Digitalno nastrojeni potrošači traže od banaka da preispitaju način svog poslovanja. Oni žele vrhunsko bankarsko iskustvo u svakom trenutku i na načine koji smatraju potrebnim. Samim tim, banke se moraju brzo transformisati kako bi išle u korak sa zahtevima potrošača i odgovorile na nove izazove.

To znači da prava digitalna transformacija u bankarstvu zahteva promenu organizacije iznutra, usredsređujući se ne samo na spoljne usluge poput online portala i chatbotova, već na to kako i organizacija reaguje na promene.

Predstojeći Seavus događaj pokriva upravo ove teme i zakazan je za naredni utorak, od 11 do 12:30. Publika će tako online putem imati priliku da čuje neke od najrelevantnijih stručnjaka iz oblasti digitalnog bankarstva i bankarske industrije koji će nositi naziv “Put digitalne transformacije u bankarskoj industriji: ostvarivanje očekivanja korisnika sa IT uslugama”.

Cilj događaja jeste da predstavi vodeće stručnjake iz bankarske industrije, iz regiona, sa značajnim razumevanjem trendova koji potiču od banaka koje su primenile inovativnu tehnologiju, omogućavajući im tako da transformišu i služe sadašnjim i budućim klijentima. U brzoj diskusiji, stručnjaci iz Češke Republike, nordijskog i našeg regiona, podeliće uvide i mišljenja o hitnim pitanjima u bankarskoj industriji i njihovom uticaju na iskustvo klijenata, pa će diskusija obraditi sledeće teme:

  • Koji su najčešći izazovi s kojima se banke suočavaju u vezi sa digitalnim iskustvom klijenata?
  • Koji su najbolji načini za digitalnu transformaciju i modernizaciju osnovnih bankarskih sistema koji odgovaraju rastućim očekivanjima kupaca?
  • Kako banke koriste tehnologiju za rešavanje izazova i novih sigurnosnih rizika stvorenih krizom COVID-19?

Prijavite se na vreme i poslušajte stručne savete iskusnih predavača

Kako bismo iz prvog ugla saznali o čemu će tačno predavači govoriti i šta ovaj događaj donosi korisnicima, imali smo priliku da razgovaramo kako sa predavačima, tako i sa Tatjanom Boševskom koja radi kao Banking Division Manager u kompaniji Seavus. Na pitanje Netokracija da li nam može reći više o tome šta publika može očekivati od pomenutog događaja i po čemu je on specifičan ukoliko govorimo o industriji bankarstva u eri digitalizacije, Tanja ističe sledeće:

Glavna ideja za organizaciju ovog događaja jeste da se pruži uvid kako u savremene trendove, tako i u sve izazove sa kojima se banke danas susreću, a zatim da se kroz primere dobre prakse prikažu načini kako tehnologija može da podrži sve ovo. Okupljajući na jednom mestu predstavnike banaka i eksperte iz ove oblasti, iz regiona i Evrope, imaćemo jedinstvenu priliku da čujemo koji su njihovi konkretni problemi na putu digitalne transformacije, kao i kako uz pomoć IT rešenja ovi problemi mogu da se prevaziđu.

Govoreći o tome na koje sve načine kompanija Seavus podržava svoje klijente iz sveta bankarstva i fintech-a, naša sagovornica kaža da banking divizija pomenute kompanije (divizija koja se bavi isključivo IT rešenjima za bankarsku industriju) ima preko 20 godina iskustva i preko 130 IT stručnjaka koji se bave razvojem i integracijom modernih i inovativnih bankarskih rešenja, kako u Švedskoj i Nordik regionu, tako i na ovim prostorima: 

Naši klijenti su banke i fintech startapi iz Nordic regiona, velike banke iz SAD-a, kao i neke od najvećih banaka u regionu. Svojim klijentima pružamo razne usluge od optimizacije i automatizacije procesa, do razvoja custom rešenja za plaćanja i modernizacije sistema. Uz našu podršku banke uspešno transformišu svoje digitalne usluge i pružaju svojim korisnicima jedinstvena i inovativna digitalna iskustva.

Sa druge strane, Magnus Andersson, jedan od predavača na događaju i regionalni menadžer kompanije Seavus u Stokholmu, za Netokraciju je komentarisao iskustva iza Skandinavije kada je reč o budućnosti razvoja infrastrukture digitalnih plaćanja u Švedskoj, kao i drugim evropskim zemljama:

Trenutni i budući razvoj infrastrukture za digitalno plaćanje u nordijskim zemljama doneće brža domaća i prekogranična plaćanja u više valuta po nižim troškovima, inicijalno sprovedena regionalno i kasnije širom EU. Ovo će stvoriti sasvim novu priliku za ono što se može izgraditi u takvom ekosistemu zasnovanom na finansijskim uslugama u realnom vremenu. Takođe omogućava lakšu primenu visokih standarda za obradu plaćanja, ali i omogućava brže, jeftinije i sigurne transakcije.

Ukoliko i vas zanimaju navedene teme vezane za transformaciju bankarstva, registrujte se već danas kako biste na vreme obezbedili svoje mesto u okviru ovog događaja.


Prijave za ovaj događaj kao i agendu možete pronaći na zvaničnom sajtu Eventbrite-a. 


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Zabava i zanimljivosti

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Karijere

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Web 3.0

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Internet marketing

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Novost

Ximedes sa kancelarijama u Novom Sadu akvizirao holandski Ginger Payments – širenje tima prva stvar na spisku

Ximedes, evropska softverska firma aktivna u fintech oblasti sa kancelarijama u holandskom Harlemu, Hamburgu, Stokholmu i Novom Sadu, akvizirala je kompaniju Ginger Payments koja je vodeći provajder platforme za onlajn plaćanje sa sedištem u Amsterdamu.

Najava

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.