Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu - zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Kreativna industrija u Srbiji nesumnjivo privlači sve veću pažnju uspešnih svetskih kompanija, i neretko se zbog kvalitetnog kadra koji evidentno postoji na našem tržištu, kompanije odlučuju za pokretanje poslovanja u našoj zemlji.

Kompanija Redvertex osnovana je 2008. godine u Sofiji i specijalizovana je kreativna agencija koja svojim uslugama pokriva arhitektonsku vizualizaciju (CGI), animacije, kreiranje VR tehnologije, kao i kompletne usluge kreiranja i sprovođenja marketing i brend strategije za svoje klijente širom sveta. Dimitar Raškov, vlasnik i izvršni direktor ove kompanije izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja kancelarije u Beogradu i dolaska na srpsko tržište:

Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo svoje produkcijske i kreativne kapacitete proširiti sa beogradskom kancelarijom. Svesni smo potencijala i odlične poslovne klime koja je trenutno zastupljena u okviru kreativnih industrija na tlu Srbije i ideja nam je da zajedničkim snagama plasiramo naše znanje i iskustvo na najveća svetska tržišta. Sigurni smo da će nam proširenje tima u Srbiji omogućiti da upotpunimo ponudu usluga koju globalno pružamo našim klijentima.

Na pitanje Netokracije koja je bila inicijalna ideja i plan da se posao proširi i u Srbiji, Dimitar kaže da Redvertex već dugo prati veći broj visokokvalifikovanih i talentovanih srpskih artista. Prema njegovim rečima, na društvenim mrežama mogu se pronaći sjajne dizajnerske slike koje kreiraju i objavljuju arhitekte iz Srbije, dodajući tom prilikom sledeće:

U prošlosti smo razgovarali sa različitim timovima o pokretanju kompanije na srpskom tržištu, ali ovog puta smo naišli na proaktivan pristup naših kolega iz Beograda. Tim mi je prišao sa odličnom idejom, realnom vizijom i pričamo kao jedan od prvog dana. Bilo je to kao ljubav na prvi pogled. Strast i kvalitet će koristiti našoj posvećenosti prema klijentima. Želimo da podržimo naše klijente na najbolji mogući način.

Otvorene prijave za nove pozicije u Beogradu

Između ostalog, Raškov nam je otkrio da je u ovom trenutku Redvertex najviše fokusiran na angažovanje 3D artista za 3D produkcijski tim, dok je cilj da se izgradi jak tim od oko 30 3D artista u narednih nekoliko godina. On između ostalog kaže da beogradski tim već sada čine profesionalci u odeljenjima marketinga, PR-a, brendiranja i dizajna, dok će se definitivno u budućnosti tim proširiti na različitim pozicijama što će omogućiti podršku poslovanju na globalnom nivou. Upitan o tome koji su naredni poslovni planovi za pomenutu agenciju, naš sagovornik kaže:

Redvertex je već uspostavio saradnju sa vodećim svetskim real estate developerima sa različitih tržišta. Jedan od razloga širenja na srpsko tržište je kvalitetan kadar koji nam nesumnjivo može pomoći u nastojanju da više doprinesemo našim klijentima. Srbija pravi ogroman korak napred kada je u pitanju industrija nekretnina i biće nam drago da je podržimo svojim proizvodima i uslugama.

Kompanija Redvertex danas ima preko 170 zaposlenih i kancelarije u Dubaiju, Majamiju, Sofiji, od sada u Beogradu, a uskoro i u Londonu. U svom portfoliu imaju impozantne projekte širom sveta koji su kreirani u saradnji sa prestižnim svetskim kompanijama, od Bliskog Istoka, preko Evrope do Severne Amerike. Takođe, beogradska kancelarija trenutno zapošljava 3D artiste i arhitekte koji imaju iskustva u arhitektonskoj vizualizaciji i poziva sve zainteresovane da apliciraju već danas.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Najava

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Propustili ste

Najava

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Startapi i poslovanje

Samo i Iza prodali su ‘Talking Tom’ i u Srbiji započeli poljoprivrednu revoluciju – održiva proizvodnja hrane njihov je životni cilj

U ekskluzivnom intervjuu za Netokraciju, Samo Login otkriva kako je od prodaje slovenačke kompanije Outfit7 došao do fondacije koja se u Srbiji bavi čistim vazduhom, čistom vodom, očuvanjem resursa i održivom poljoprivredom.

Office Talks Podcast

Demagog sa dva nova naslova osvaja tržište indie igara

Razvoj video igara u Srbiji ima sve veći značaj na globalnoj sceni. Tom prilikom smo u 105. epizodi Office Talks podkasta ugostili beogradski Demagog studio čija je video igra Golf Club Wasteland do sada zabeležila značajne rezultate na AppStore i Google Play prodavnicama.

Tehnologija

IT Srbija od ‘outsourcinga’ do vodeće zemlje za razvoj digitalnih proizvoda i usluga

O razvoju i rastu domaće IT industrije govorimo već nekoliko godina unazad. Prethodne dve, bile su najintenzivnije kada je reč o ovoj grani koja ima značajan udeo u domaćem BDP-u. Kako godine prolaze, informaciona i tehnološka industrija u Srbiji započela je put napretka od 'outsourcinga' do kompanija koje razvijaju zahtevne proizvode.

Gaming

Epic Games kreće sa izgradnjom kampusa u Novom Sadu

Kompanije Epic Games i 3Lateral najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu. Reč je o savremenom R&D centru koji podržava razvoj hardverskih i softverskih rešenja koja omogućavaju kreiranje fotorealističnih digitalnih ljudi.

Intervju

Kako je platforma Native Teams stvorila uslove za uspešno i jednostavno ‘freelance’ poslovanje

Zahvaljujući Native Teams platformi, 'freelance' radnici imaju mogućnost da ostvare sve benefite onih koji su zaposleni 'za stalno', online ili putem mobilne aplikacije.