Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu - zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Kreativna industrija u Srbiji nesumnjivo privlači sve veću pažnju uspešnih svetskih kompanija, i neretko se zbog kvalitetnog kadra koji evidentno postoji na našem tržištu, kompanije odlučuju za pokretanje poslovanja u našoj zemlji.

Kompanija Redvertex osnovana je 2008. godine u Sofiji i specijalizovana je kreativna agencija koja svojim uslugama pokriva arhitektonsku vizualizaciju (CGI), animacije, kreiranje VR tehnologije, kao i kompletne usluge kreiranja i sprovođenja marketing i brend strategije za svoje klijente širom sveta. Dimitar Raškov, vlasnik i izvršni direktor ove kompanije izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja kancelarije u Beogradu i dolaska na srpsko tržište:

Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo svoje produkcijske i kreativne kapacitete proširiti sa beogradskom kancelarijom. Svesni smo potencijala i odlične poslovne klime koja je trenutno zastupljena u okviru kreativnih industrija na tlu Srbije i ideja nam je da zajedničkim snagama plasiramo naše znanje i iskustvo na najveća svetska tržišta. Sigurni smo da će nam proširenje tima u Srbiji omogućiti da upotpunimo ponudu usluga koju globalno pružamo našim klijentima.

Na pitanje Netokracije koja je bila inicijalna ideja i plan da se posao proširi i u Srbiji, Dimitar kaže da Redvertex već dugo prati veći broj visokokvalifikovanih i talentovanih srpskih artista. Prema njegovim rečima, na društvenim mrežama mogu se pronaći sjajne dizajnerske slike koje kreiraju i objavljuju arhitekte iz Srbije, dodajući tom prilikom sledeće:

U prošlosti smo razgovarali sa različitim timovima o pokretanju kompanije na srpskom tržištu, ali ovog puta smo naišli na proaktivan pristup naših kolega iz Beograda. Tim mi je prišao sa odličnom idejom, realnom vizijom i pričamo kao jedan od prvog dana. Bilo je to kao ljubav na prvi pogled. Strast i kvalitet će koristiti našoj posvećenosti prema klijentima. Želimo da podržimo naše klijente na najbolji mogući način.

Otvorene prijave za nove pozicije u Beogradu

Između ostalog, Raškov nam je otkrio da je u ovom trenutku Redvertex najviše fokusiran na angažovanje 3D artista za 3D produkcijski tim, dok je cilj da se izgradi jak tim od oko 30 3D artista u narednih nekoliko godina. On između ostalog kaže da beogradski tim već sada čine profesionalci u odeljenjima marketinga, PR-a, brendiranja i dizajna, dok će se definitivno u budućnosti tim proširiti na različitim pozicijama što će omogućiti podršku poslovanju na globalnom nivou. Upitan o tome koji su naredni poslovni planovi za pomenutu agenciju, naš sagovornik kaže:

Redvertex je već uspostavio saradnju sa vodećim svetskim real estate developerima sa različitih tržišta. Jedan od razloga širenja na srpsko tržište je kvalitetan kadar koji nam nesumnjivo može pomoći u nastojanju da više doprinesemo našim klijentima. Srbija pravi ogroman korak napred kada je u pitanju industrija nekretnina i biće nam drago da je podržimo svojim proizvodima i uslugama.

Kompanija Redvertex danas ima preko 170 zaposlenih i kancelarije u Dubaiju, Majamiju, Sofiji, od sada u Beogradu, a uskoro i u Londonu. U svom portfoliu imaju impozantne projekte širom sveta koji su kreirani u saradnji sa prestižnim svetskim kompanijama, od Bliskog Istoka, preko Evrope do Severne Amerike. Takođe, beogradska kancelarija trenutno zapošljava 3D artiste i arhitekte koji imaju iskustva u arhitektonskoj vizualizaciji i poziva sve zainteresovane da apliciraju već danas.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Index Health osigurao dodatnih $3 miliona investicije za unapređenje proizvoda

Startap domaćeg osnivača Luke Ivićevića, Index Health iz Majamija, koji nudi usluge telemedicine zasnovane na personalizovanim podacima pacijenata, podigao je novih $3 miliona u 'seed' rundi investiranja.

Karijere

Borislav Vesnić: I game dev industrija u Srbiji se suočava sa otkazima, ali i dalje je u blagom porastu

Visoki porezi i nedostatak mentorstva u vođenju biznisa i dalje su glavni neprijatelji domaće gejming industrije, kaže Borislav Vesnić, jedan od osnivača Tricoman Studios. O tome, ali i o drugim izazovima (i dobrim stranama) njegovog preduzetničkog puta sa njim razgovaramo u intervjuu koji sledi.

Tehnologija

Mislav Malenica: Razvoj veštačke inteligencije nije uticao na otkaze u IT industriji

Mislav Malenica, osnivač AI startapa Mindsmiths i potpredsednik organizacije Cro AI, na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu bio je jedan od panelista, a u intervjuu za Netokraciju objasnio je zašto veštačka inteligencija ne može zameniti ljude i kako takav stav štetno utiče na njen razvoj.

Propustili ste

Intervju

Decenter u Srbiji pokreće R&D odeljenje sa ciljem razvoja novih naprednih Web3 rešenja

R&D kompanije Decenter podrazumeva grupu hakera koji imaju slobodu da istražuju, rešavaju probleme i stvaraju nova rešenja bez mnogo brige o biznisu, rokovima ili tržištu.

Kolumna

Kako je domaći startap Hunch postao prepoznatljiv brend u Holandiji

Hunch već drugu godinu za redom sponzoriše Dutch Search Awards, dodelu nagrada za najbolje holandske marketinške agencije, koja se održava u Utrehtu. Ove godine se vraćamo bogatiji za tri nagrade koje je osvojila agencija sa kojom radimo, i sa misijom da uspostavimo dominaciju na holandskom tržištu.

Startapi i poslovanje

Srpsko-nemački randevu.tech zatvorio ‘pre-seed’ investiciju od € 325.000

ICT Hub Venture, TS Ventures Fond i Earlybird Vision Lab inkubator udruženo su investirali u randevu.tech - tehnološku kompaniju sa sedištem u Berlinu i Beogradu koja transformiše način na koje kompanije grade i razvijaju B2B marketplace rešenja i digitalne proizvode.

Office Talks Podcast

Stanje IT industrije i odnos programera prema HR-u

U 169. epizodi Office Talks podkasta sa Ivom Marinković (Smallpdf) i Anom Golobočanin (Daon), analiziramo trenutno stanje na IT tržištu kao i probleme sa kojima se susreću tehnološke kompanije.

Karijere

Popunite anketu o transparentnosti IT plata u Srbiji

Inicijativa "Anketa o platama - Transparentnost zarada u IT industriji" biće anonimna, a pokrenuta je sa ciljem unapređenja transparentnosti i otvorenosti unutar srpske IT zajednice.

Novost

Trickest lansira javnu verziju svoje platforme za orkestraciju security workflow-a

Trickest, startap koji posluje u domenu automatizacije cybersecurity procesa, lansirao je svima dostupnu verziju svoje platforme za orkestraciju security workflow-a.