Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu - zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Kreativna industrija u Srbiji nesumnjivo privlači sve veću pažnju uspešnih svetskih kompanija, i neretko se zbog kvalitetnog kadra koji evidentno postoji na našem tržištu, kompanije odlučuju za pokretanje poslovanja u našoj zemlji.

Kompanija Redvertex osnovana je 2008. godine u Sofiji i specijalizovana je kreativna agencija koja svojim uslugama pokriva arhitektonsku vizualizaciju (CGI), animacije, kreiranje VR tehnologije, kao i kompletne usluge kreiranja i sprovođenja marketing i brend strategije za svoje klijente širom sveta. Dimitar Raškov, vlasnik i izvršni direktor ove kompanije izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja kancelarije u Beogradu i dolaska na srpsko tržište:

Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo svoje produkcijske i kreativne kapacitete proširiti sa beogradskom kancelarijom. Svesni smo potencijala i odlične poslovne klime koja je trenutno zastupljena u okviru kreativnih industrija na tlu Srbije i ideja nam je da zajedničkim snagama plasiramo naše znanje i iskustvo na najveća svetska tržišta. Sigurni smo da će nam proširenje tima u Srbiji omogućiti da upotpunimo ponudu usluga koju globalno pružamo našim klijentima.

Na pitanje Netokracije koja je bila inicijalna ideja i plan da se posao proširi i u Srbiji, Dimitar kaže da Redvertex već dugo prati veći broj visokokvalifikovanih i talentovanih srpskih artista. Prema njegovim rečima, na društvenim mrežama mogu se pronaći sjajne dizajnerske slike koje kreiraju i objavljuju arhitekte iz Srbije, dodajući tom prilikom sledeće:

U prošlosti smo razgovarali sa različitim timovima o pokretanju kompanije na srpskom tržištu, ali ovog puta smo naišli na proaktivan pristup naših kolega iz Beograda. Tim mi je prišao sa odličnom idejom, realnom vizijom i pričamo kao jedan od prvog dana. Bilo je to kao ljubav na prvi pogled. Strast i kvalitet će koristiti našoj posvećenosti prema klijentima. Želimo da podržimo naše klijente na najbolji mogući način.

Otvorene prijave za nove pozicije u Beogradu

Između ostalog, Raškov nam je otkrio da je u ovom trenutku Redvertex najviše fokusiran na angažovanje 3D artista za 3D produkcijski tim, dok je cilj da se izgradi jak tim od oko 30 3D artista u narednih nekoliko godina. On između ostalog kaže da beogradski tim već sada čine profesionalci u odeljenjima marketinga, PR-a, brendiranja i dizajna, dok će se definitivno u budućnosti tim proširiti na različitim pozicijama što će omogućiti podršku poslovanju na globalnom nivou. Upitan o tome koji su naredni poslovni planovi za pomenutu agenciju, naš sagovornik kaže:

Redvertex je već uspostavio saradnju sa vodećim svetskim real estate developerima sa različitih tržišta. Jedan od razloga širenja na srpsko tržište je kvalitetan kadar koji nam nesumnjivo može pomoći u nastojanju da više doprinesemo našim klijentima. Srbija pravi ogroman korak napred kada je u pitanju industrija nekretnina i biće nam drago da je podržimo svojim proizvodima i uslugama.

Kompanija Redvertex danas ima preko 170 zaposlenih i kancelarije u Dubaiju, Majamiju, Sofiji, od sada u Beogradu, a uskoro i u Londonu. U svom portfoliu imaju impozantne projekte širom sveta koji su kreirani u saradnji sa prestižnim svetskim kompanijama, od Bliskog Istoka, preko Evrope do Severne Amerike. Takođe, beogradska kancelarija trenutno zapošljava 3D artiste i arhitekte koji imaju iskustva u arhitektonskoj vizualizaciji i poziva sve zainteresovane da apliciraju već danas.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Karijere

Katarina Anđelković: Veći broj žena na čelnim pozicijama u IT kompanijama – to bih volela da vidim

Povodom međunarodnog dana žena, donosimo vam specijal inspirativnih priča dama koje svojim radom svakodnevno doprinose razvoju domaće IT industrije.

Startapi i poslovanje

ICT Hub otvorio nove prostorije u Beogradu – 520m2 za 90 ljudi

Redakcija Netokracije imala je ekskluzivnu priliku da poseti novootvorene kancelarije ICT Hub-a u Beogradu koje se nalaze na Trgu Nikole Pašića. Ovo je drugi veliki coworking prostor ICT Hub-a pored kancelarija u ulici kralja Milana, koja nastavlja da radi normalnim tokom.

Startapi i poslovanje

Srpski Hyperfacade pomoću veštačke inteligencije projektuje fasade širom Evrope

Startap iz Pančeva nudi digitalizovana rešenja koja olakšavaju proces fasadnog inženjeringa, spajajući građevinsku i tehnološku industriju. O Hyperfacade startapu i misiji kojom je vođen, razgovarali smo sa osnivačem Nenadom Simićem.

Propustili ste

Office Talks Podcast

Kako je Jovan Simić pokrenuo FK Miljakovac?

Gost 135. epizode Office Talks podkasta bio je Jovan Simić, čovek koji živi za sport, konkretno fudbal. Ta strast ga je vodila od humanitarnih sportskih akcija, preko PR pozicije u FK Voždovcu i Olimpijskom komitetu, pa sve do pokretanja svog fudbalskog kluba Miljakovac.

Intervju

Kako obračunati ‘ekstra porez’ za 2022. godinu i na koga se on primenjuje?

U tekstu koji sledi, donosimo vam odgovore na sva pitanja koja imate u vezi sa godišnjim porezom na dohodak građana, te vašim obavezama prilikom oporezivanja.

Novost

Pet razloga zbog kojih ćete želeti da koristite mobilnu aplikaciju UniCredit Banke

Mobilna aplikacija UniCredit Banke Srbija ocenjena je od strane svojih korisnika najvišim ocenama na tržištu, u onlajn prodavnicama App Store i Google Play, u kategoriji mobilne bankarske aplikacije.

Karijere

Koja su prava radnika u slučaju otkaza i gde kompanije najčešće greše?

Poslednjih nekoliko nedelja u IT zajednici sve češće slušamo o otkazima i zamrzavanju zapošljavanja. To nas je nateralo da se zapitamo kako su u Srbiji regulisani otkazi usled smanjenja obima posla, te koja prava radnici mogu da ostvare ukoliko ostanu bez posla?

Internet marketing

DigiTalk u Zrenjaninu i ovog aprila o razvoju digitalne ekonomije u Srbiji

Digitalk, organizacija koju čine Vladimir Kovač, Ivan Minić i Vitomir Ognjanović, najavljuje dva vezana događaja u aprilu posvećena digitalnoj ekonomiji u Srbiji: Digitalk e-Commerce Days i Digitalk Konferenciju 2023. 

Upoznajte poslodavce

ABBYY razvojni centar u Srbiji zapošljava domaće inženjere, ali i netehničke kadrove

Multinacionalna kompanija ABBYY, koja razvija inteligentna rešenja za obradu dokumentacije, planira da do 2023. godine udvostruči broj domaćih stručnjaka s ciljem širenja poslovanja i stvaranja snažne tehnološke zajednice u Srbiji.