20.000 dinara za najbolju recenziju omiljene serije uz Pickbox.tv!

Pickbox, servis za gledanje serija i filmova putem Interneta, otvorio je nagradni konkurs sa ciljem pronalaženja najkreativnijih recenzija TV serija, dok će najbolji tekstovi biti nagrađeni sa po 20.000 dinara. Stručni žiri biraće recenzije za serije The Night Manager, Billions i Black Sails.

pickbox-tv

Stručni žiri čine Katarina Pavlović, direktorka kanala TV Prva, renomirani književni i filmski kritičar Saša Ćirić koji piše za „Beton“ i „Novosti“, kao i Ana Vidović, glavna urednica Pickboxa. Što se tiče pravila takmičenja, svi koji budu učestvovali, obavezni su da ispune devet pravila koje je raspisao ovaj servis.

Konkurs otvoren mesec dana

  • Odaberi jednu ili više serija o kojima ćeš pisati: Noćni menadžer (The Night Manager), Milijarde (Billions), Crna jedra (Black Sails);
  • Traži se i nagrađuje recenzija za svaku pojedinu seriju;
  • Jedna osoba može da se takmiči sa recenzijama za sve tri serije, ali može da osvoji samo jednu nagradu;
  • Recenzija mora da ima minimalno jednu i po karticu teksta (2.700 znakova sa razmacima), a maksimalno 4 kartice (7.200 znakova sa razmacima);
  • Konkurs je otvoren od ponedeljka, 13. 2. do ponedeljka, 12.3. u 23:59 h, a svoj tekst šalješ na press@pickbox.tv;
  • Tročlani stručni žiri će odabrati najbolje recenzije do ponedeljka, 30.3.2017, proglasiti dobitnike i recenzije objaviti na pickbox.rs;
  • Recenzija za svaku pojedinu seriju nagrađuje se sa 20.000 dinara;
  • Tekstovi moraju da budu izvorni i neobjavljeni, napisani na srpskom jeziku latiničnim pismom;
  • Uz recenziju se prilaže ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona.

Više informacija o ponudi serija kao i aktivacijama, možete pronaći na zvaničnoj stranici Pickbox.tv online streaming servisa, gde se između ostalog možete i registrovati uz svega par jednostavnih koraka.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

5 automobila renomiranih auto kuća koji su gorivo zamenili strujom

Najpoznatiji i najveći auto brendovi sve više se okreću elektro pogonu. Mercedes i Audi predstavili su na salonu u Parizu svoje prve potpuno električne automobile, dok svoj odgovor tržištu i spremaju i BMW, Jaguar i Porsche.

E-commerce

Dijaspora.shop startovao sa 40.000 artikala – cilja na vašu rodbinu u inostranstvu da kupuje za vas u Srbiji

Ostavivši sigurne poslove iza sebe, Marko, Srđan i Emil pokrenuli su dijaspora.shop - prvu Internet prodavnicu za naše ljude u inostranstvu koji kupuju robu za porodicu i prijatelje u Srbiji.

Startapi i poslovanje

Izmene Zakona o prevozu putnika ušle u Skupštinu – ako se usvoje CAR:GO bi mogao postati taxi

Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju ušao je u Narodnu skupštinu. Šta to znači za CAR:GO i slične servise koji bi potencijalno došli na srpsko tržište?

Propustili ste

Nesortirano

5 lekcija koje svaki softverski tim lider mora da savlada

Sama uloga tim lidera u različitim kompanijama ima različito značenje. Neke kompanije posmatraju ovu poziciju kao unapređenje u vidu titule, dok druge vide ovu poziciju kao novu, neizostavnu ulogu u timu. U mnogim kompanijama se ovo razlikuje čak i od projekta do projekta.

Tehnologija

Planirate da posetite Dubai? Tamo vas može voziti novi taksi bez vozača

Pitanje je vremena kada bismo samovozeće automobile mogli da vidimo na ulicama širom sveta. Prvi veliki korak ka tome, pored kompanija iz SAD-a, napravila je uprava za saobraćaj i transport u Dubaiju.

Digitalni mediji

NBA League Pass od danas dostupan u Telenoru!

Uoči predstojeće NBA sezone, Telenor je u svoju ponudu digitalnih servisa od danas uvrstio i aplikaciju NBA League Pass čime je ljubiteljima najveće košarkaške lige omogućeno da gledaju utakmice na svojim pametnim uređajima.

Intervju

Kako započeti svoju (digitalnu) karijeru u korporaciji i zašto baš tu?

Pitali smo mentora i studenta kako je izgledao program prakse i koji su to zadaci i izazovi na kojima su radili.

Upoznajte poslodavce

13 odgovora na vaša pitanja o zapošljavanju u digitalnoj industriji

Pitali smo vas, studente, koja biste pitanja postavili HR menadžerima u vezi sa procesom prijave za posao? Nekoliko desetina pitanja stiglo je na našu adresu, a mi vam u saradnji sa HR-ovcima Infostud Grupe, u okviru koje posluju i sajtovi Polovniautomobili.com i Poslovi.infostud.com, donosimo najbolje odgovore - važne savete koji vam mogu pomoći da se pripremite za razgovor o vašem prvom poslu!

Novost

Od danas moguće plaćanje karticama Poštanske štedionice na portalu eUprava

Banka Poštanska štedionica postala je partner Kancelarije za IT i eUpravu, omogućivši elektronsko plaćanje platnim karticama na Portalu eUprava i posredstvom POS terminala na šalterima javne uprave.