Mercator-S i Glovo u Beogradu i Novom Sadu dostaviće vam namirnice na adresu

Mercator-S i Glovo dostaviće vam namirnice na kućnu adresu jer znaju da vam se ne izlazi iz kuće

Kompanija Mercator-S pokrenula je saradnju sa servisom Glovo, pa će korisnici na teritoriji Beograda i Novog Sada moći lakše da naručuju potrebne namirnice putem Interneta - iz prodavnica IDEA, IDEA organic i Mercator.

Ovu novost za Netokraciju je potvrdila Maja Marković, Head of digital marketing u kompaniji Mercator-S. Ona je tom prilikom istakla sledeće:

Kako bismo izašli u susret potrošačima i pomogli im da na bezbedan i brz način kupe ono što im je potrebno, zajedno sa Glovom smo ponudili novu uslugu. Sve što je potrebno jeste da potrošači preuzmu Glovo aplikaciju i zatim odaberu IDEA, IDEA organic ili Mercator prodavnicu na aplikaciji.

Nakon toga će, kako dodaje naša sagovornica, poručene namirnice Glovo dostaviti u najkraćem mogućem roku, i to za 30 do 45 minuta, a dostava je trenutno moguća čak i tokom zabrane kretanja – do 21h.

Korisnicima dostupan asortiman od 1.500 proizvoda

Maja je, između ostalog, istakla i da je u okviru Glovo aplikacije dostupan odabrani asortiman iz gotovo svih najvažnijih kategorija proizvoda dostupnih i u brick&mortar prodavnicama ovog prodajnog lanca:

Ovde pre svega mislim na voće i povrće, mlečne proizvode i jaja, namirnice za pripremu jela. Tu su i pekara, delikates, slatkiši i grickalice, piće, konzervirani proizvodi, zdrava hrana, proizvodi iz kategorija dečiji svet i neprehrambeni proizvodi.

Trenutno smo fokusirani na „topsellere“ i proizvode za kojima postoji najveća potražnja, ali očekujemo da će svi potrošači pronaći proizvode na koje su navikli, jer će do kraja nedelje naš asortiman na Glovo aplikaciji iznositi više od 1.500 proizvoda.

Na pitanje Netokracije da li će ova opcija biti dostupna samo u Beogradu ili će biti moguća i u drugim gradovima u Srbiji u kojima posluje Glovo, Maja dodaje da je za sada usluga dostupna u Beogradu i Novom Sadu.

Međutim, daljim širenjem Glova na druge gradove u Srbiji, očekuje se da se ova usluga omogući i ostalim potrošačima širom Srbije, koji bi takođe mogli da uživaju u pogodnostima kupovine iz svog doma.


Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Da se bijem sa policijom ne umem, al’ da gutam suzavac – to mogu

Utorak veče. Poput 9/11 i kula bliznakinja, prilepljen sam za TV i pratim dešavanja o kojima izveštavaju reporteri N1. Uživo, pod suzavcem. Za svojih 30 godina nagledao sam se protesta, stoga ne bih da romantizujem kako su ovi drugačiji i kako je diktaturi konačno došao kraj. Jedini kraj koji se nazire jeste apsolutna propast demokratije u Republici Srbiji... ako je ikada i bilo.

E-commerce

Mesec dana kasnije i dalje ne znamo gde su naši Aliexpress paketi – ali barem imamo neke odgovore

Enigma zvana AliExpress poštarina za Srbiju, podelila je mišljenja mnogih kupaca, organizacija i svih ostalih koji se za ovu temu zanimaju. Iako je razloga za astronomsko poskupljenje poštarine mnogo, neki odgovornost prebacuju na Poštu, drugi na avio prevoz i kineske trgovce, ali se ipak čini da je istina 'negde tamo'. Mi smo na osnovu svih dosadašnjih podataka pokušali da rešimo misteriju.

Startapi i poslovanje

Najavljene nove mere za pomoć privredi – država plaća 60% minimalca i odlaže plaćanje poreza i doprinosa

Preduzetnici i zaposleni u mikro, malim i srednjim preduzećima u julu i avgustu dobiće dodatnu ekonomsku pomoć države usled krize izazvane epidemijom korona virusa - plaćanje 60% od minimalca u julu i avgustu, odlaganje plaćanja poreza i doprinosa za mesec dana, a najavljen je i novi projekat 'Moja prva plata'.

Propustili ste

Društvene mreže

Ima li oglašavanja van Facebook platformi?

Možda ste primetili kako pojedini brendovi nisu bili prisutni na vašem Instagram i Facebook feedu tokom jula. To me je navelo na razmišljanje, a šta da se sutra probudimo i da Facebook i Instagram ne postoje, šta onda?

Office Talks Podcast

Kako je KK Crvena Zvezda osvojila Evropu najboljom marketing strategijom

Košarkaška Evroliga nije se zasnivala samo na utakmicama u sportskim halama, već i na jednom sasvim drugačijem terenu - u pitanju je digitalni marketing u sportu.

Gaming

Šest godina od Astroids igre i srpski studio Superverse osvaja Steam sa novim naslovom!

Pre šest godina studio Superverse Industries, tada još pod nazivom Industry Entertainment, predstavio je svoju novu igru - Astroids, koja je kasnije postala Superverse, a sa kojom je ovaj game development studio iz Srbije zabeležio uspeh. Mi smo sa osnivačima razgovarali kako je izgledao put od prvog naslova 2002. godine pa sve do jedne uspešne igre na platformi Steam.

E-commerce

Novi vodiči za sigurnu Internet trgovinu pomažu početnicima da kupuju ‘online’

Za potrošače koji još uvek nisu upoznati sa Internet trgovinom, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i USAID obezbedili su digitalne vodiče koji nastoje da korisnicima objasne sve prednosti 'online' kupovine i edukuju ih o toj aktivnosti.

Startapi i poslovanje

City Expert uvodi beskontaktno gledanje nekretnina – direktno sa vlasnikom putem video poziva

Kako bi dodatno osigurali bezbednost svojih korisnika i klijenata usled COVID-19 pandemije, agencija City Expert uvela je mogućnost beskontaktnog pregleda nekretnina putem video poziva između zainteresovanih korisnika i vlasnika.

Startapi i poslovanje

OTP banka i niški NadjiTuru.rs udruženim snagama digitalizuju transportnu industriju u Srbiji

Šta dobijete kada spojite startap koji značajno pojednostavljuje logistiku transporta i banku koja je jedna od vodećih po pitanju inovacija? Sjajno partnerstvo koje omogućava svim učesnicima ekosistema transportne industrije da unaprede svoje poslovanje, te sarađuju efikasnije i lakše.