Imate 2.500 evra viška? Luj Viton ima pametni sat za vas

Imate 2.500 evra viška? Luj Viton ima pametni sat za vas

Pametni satovi svakako nisu novina. Neke od svojih modela imaju Apple, Samsung, Guess ali i Tag Heuer, međutim, ni jedan od njih ne košta 2.500 evra. Stoga se IT zajednica, zajedno sa ljubiteljima luksuznih brendova, s pravom zapitala šta ovaj gedžet koji se našao u ponudi luksuzne francuske modne kuća Luj Viton nudi svojim korisnicima.

Izvršni direktor ove modne kuće, Majkl Burk, izjavio je da Luj Viton u budućnosti planira da se fokusira na nosivu tehnologiju, kako piše Njujork Tajms. „Kada govorimo o nosivoj tehnologiji moramo biti iskreni i priznati da je ona, jednostavno, ružna. Za nas je, međutim, estetika nije stvar o kojoj može da se pregovara“, navodi Burk.

Pametni sat iz kolekcije Tambour Horizon sa Android Wear operativnim sistemom pored standardnih funkcija pametnih satova, poput poziva, poruka i mailova, svom vlasniku pruža mogućnost da, ukoliko mu da pristup informacijama sa svoje avionske karte, umesto njega prati raspored letova, njihova odlaganja i slično.

Čak 60 različitih narukvica na raspolaganju

Sat će, takođe, u svakom trenutku znati gde se nalazite, te će vam (ukoliko se nalazite u nekoj od 7 svetskih metropola koje se nalaze u Luj Viton vodiču) preporučivati mesta za kupovinu ili ručak, pa čak će vam i poput pedometra, brojati korake. Za razliku od drugih satova ove vrste, izgled satova iz ove kolekcije možete prilagoditi svom ukusu (na raspolaganju je 60 različitih narukvica), a vlasniku su na raspolaganju i bezbroj drugih aplikacija iz Google Play prodavnice.

Međutim, ništa toliko revolucionarno da opravda cenu. Čak ni činjenica da je ovo najmanji sat ove vrste. Zainteresovanim ostaje samo da se pitaju šta je za potencijalne kupce ovaj proizvod: luksuz ili nasušna potreba?

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

E-prime povećao proizvodnju električnih bicikala i proširio proizvodni pogon – sledi dalji izvoz u EU

Priču kompanije E-prime pratimo gotovo od samog početka njihovog poslovanja, od pre nešto više od dve godine kada smo prvu put uradili intervju o ovim e-biciklima. U međuvremenu, kompanija je znatno porasla, zaposlila nove ljude, proširila proizvodnju i počela da izvozi svoje proizvode, a to je bio dovoljan razlog da se sa osnivačima opet nađemo na kafi i popričamo o novitetima.

Startapi i poslovanje

HTEC akvizirao novosadski Execom – sledi širenje baze klijenata i nova zapošljavanja

Domaća kompanija HTEC juče je objavila da je kupila novosadski Execom - još jednu veliku srpsku kompaniju koja takođe posluje u oblasti pružanja softverskih usluga.

E-commerce

Šta to u carinskim propisima koči dostavu pošiljki i možemo li nešto da uradimo povodom toga?

Situacija sa nedostavljanjem pošiljki sa Aliexpressa nekoliko meseci unazad većinu korisnika navela je da preispitaju čitav sistem - od avio saobraćaja do Pošte. U ovom tekstu, pak, bavimo se carinskim propisima. Šta se zakonski može unaprediti kako bi nam paketi stizali brže?

Propustili ste

Kultura 2.0

Pisanje kompanijskog bloga može da vam donese sve ili ništa – zavisno od toga kako ga i zašto pišete

Da li je sadržaj 'kralj', čak i ako radite u tehnološkoj kompaniji? Zavisi koga pitate, a svoja iskustva i savete ovaj put dele predstavnici kompanija i agencija kojima je pisanje bloga donelo nove ljude i veliku prepoznatljivost u industriji.

Startapi i poslovanje

OTP Grupa ponovo traži inovativne startape za svoj Startap Partnerski program

Ovaj program održava se po četvrti put i predstavlja priliku za sve inovativne kompanije koje žele da testiraju primenjivost svog proizvoda u bankarskom sektoru Centralne i Istočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Beogradski tim kompanije Florence Healthcare obezbeđuje lakše čuvanje dokumentacije korporacija koje testiraju vakcinu za COVID-19

Rastko Jokić, Software Director ove kompanije iz SAD, otkriva nam kako izgleda obezbeđivati tehničku podršku za klijenta koji vrši kliničko istraživanje vakcine za korona virus.

Startapi i poslovanje

Otvorene prijave za novi BioSense akcelerator – cilj je dalja digitalizacija privrede

Nakon prvog BioSens akceleratora realizovanog 2019. u okviru projekta ANTARES, Institut BioSens kroz novi program nastavlja da podržava inovativne preduzetnike u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede.

Office Talks Podcast

Da li digitalci napuštaju gradove zbog korone?

Život u gradu ili na selu? Pitanje koje je posebno postalo aktuelno nakon izbijanja pandemije korona virusa.

Startapi i poslovanje

Kako ostati produktivan i nakon 7 meseci rada od kuće – otkrivaju nam članovi novosadskog COING-a

Rad od kuće, pogotovo kada to nije opcija već potreba, može imati i svoje negativne efekte. Za roditelje i mlade parove koji ne mogu da se distanciraju tokom radnog vremena rad od kuće čini se više kao kazna nego kao benefit - no to ne mora da bude tako, kao što su nam otkrili zaposleni u novosadskoj kompaniji COING.