LimundoGrad sa 800.000 korisnika slavi deseti rođendan

LimundoGrad sa 800.000 korisnika slavi deseti rođendan

LimundoGrad zajednica se svakodnevno uvećava, a već danas ovaj servis je, nakon stalnog rasta korisnika, zabeležio i 800.000. nalog po redu. Iz organizacije takođe navode kako će u budućem periodu nastaviti ovaj pozitivn trend rasta korisnika, te se raduju svakim novim članom koji se pridruži pomenutoj zajednici.

Limundo 1

Takođe, na zvaničnom blogu LimundoGrada, jasno se može videti i infografika koja pokazuje više detalja o strukturi stanovnika ove zajednice, u okviru koje se mogu videti i profili kao i ponašanja Limundovaca tokom poslednjih godinu dana.

Kako bi nešto više saznali koliko ova vest zapravo znači za čitav tim koji stoji iza LimundoGrada, upitali smo jednog od suosnivača ovog servisa, Vladimira Nikolića, koji nam je tom prilikom otkrio više detalja:

Ovo je za nas jedan divan uspeh. Kada smo krenuli pre više od deset godina u avanturu zvanu Limundo, (koja je i sam Limundo prerasla – odatle i krovni naziv LimundoGrad) sebi smo postavljali ciljeve i po broju članova. Nivoi su bili 100, pa hiljadu pa 10.000 i na kraju 100.000. Izgleda da je vreme da ubacimo i mogućnost da proslavimo uskoro i milionitog člana.

IKEA, Nike, bicikli… kao najpretraživaniji pojmovi

Pomenuta infografika je tako pokazala da 53% članova LimundoGrada čine muškarci dok žene zauzimaju 43% udela. Kada je reč o starosti korisnika, onih od 25 do 44 godina čine čak 64%, a najveća poseta dolazi iz Beograda, Kraljeva, Novog Sada, Niša i Kule. Podaci takođe otkrivaju da su najtraženiji pojmovi; Zara, motorna testera, Nike, IKEA, bicikl, kao i Desigual, te da najveći broj pregleda dolazi putem Google Chrome-a, zatim Firefoxa, Opere, Androida, Safarija i ostalih platformi.

g1

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti. 

Karijere

Kako strani eksperti iz kompanije ABBYY ocenjuju IT tržište rada u Srbiji?

Predviđaju da će Srbija od 'outsourcing' regrutnog centra postati atraktivna tehnološka lokacija na globalnom tržištu, ali je prethodno potrebno preduzeti određene korake ka ostvarivanju tog cilja.