LimundoGrad sa 800.000 korisnika slavi deseti rođendan

LimundoGrad sa 800.000 korisnika slavi deseti rođendan

LimundoGrad zajednica se svakodnevno uvećava, a već danas ovaj servis je, nakon stalnog rasta korisnika, zabeležio i 800.000. nalog po redu. Iz organizacije takođe navode kako će u budućem periodu nastaviti ovaj pozitivn trend rasta korisnika, te se raduju svakim novim članom koji se pridruži pomenutoj zajednici.

Limundo 1

Takođe, na zvaničnom blogu LimundoGrada, jasno se može videti i infografika koja pokazuje više detalja o strukturi stanovnika ove zajednice, u okviru koje se mogu videti i profili kao i ponašanja Limundovaca tokom poslednjih godinu dana.

Kako bi nešto više saznali koliko ova vest zapravo znači za čitav tim koji stoji iza LimundoGrada, upitali smo jednog od suosnivača ovog servisa, Vladimira Nikolića, koji nam je tom prilikom otkrio više detalja:

Ovo je za nas jedan divan uspeh. Kada smo krenuli pre više od deset godina u avanturu zvanu Limundo, (koja je i sam Limundo prerasla – odatle i krovni naziv LimundoGrad) sebi smo postavljali ciljeve i po broju članova. Nivoi su bili 100, pa hiljadu pa 10.000 i na kraju 100.000. Izgleda da je vreme da ubacimo i mogućnost da proslavimo uskoro i milionitog člana.

IKEA, Nike, bicikli… kao najpretraživaniji pojmovi

Pomenuta infografika je tako pokazala da 53% članova LimundoGrada čine muškarci dok žene zauzimaju 43% udela. Kada je reč o starosti korisnika, onih od 25 do 44 godina čine čak 64%, a najveća poseta dolazi iz Beograda, Kraljeva, Novog Sada, Niša i Kule. Podaci takođe otkrivaju da su najtraženiji pojmovi; Zara, motorna testera, Nike, IKEA, bicikl, kao i Desigual, te da najveći broj pregleda dolazi putem Google Chrome-a, zatim Firefoxa, Opere, Androida, Safarija i ostalih platformi.

g1

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Vlada najavila kraj angažovanju paušalaca na puno radno vreme – kompanijama koje ih zaposle slede olakšice od 70%

Angažovanje preduzetnika za poslove koji bi suštinski trebalo da spadaju u domen klasičnog radnog odnosa predmet je upravo predstavljenih izmena Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Izmene stupaju na snagu 1. januara 2020. godine.

Internet marketing

Za srpske agencije jedan SoMo Borac – McCann osvojio nagradu u kategoriji Digitalni Mix

Dobitnici nagrade SoMo Borac za najbolje marketinške kampanje proglašeni su tokom drugog dana Weekend Media Festivala. Predstavnici iz Srbije pobedili su samo u kategoriji Digital Mix, gde su pobedu odneli Drive i McCann Beograd, dok su finalisti u drugim kategorijama bili i Communis i Fullhouse Ogilvy.

Kultura 2.0

Za 600 dinara mesečno UčiSlobodno.com pomoći će vašem osnovcu da savlada matematiku i fiziku

'E-learning' za osnovce u Srbiji ne postoji? Onda niste čuli za platformu Uči Slobodno.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nike, IBM i McDonald’s koriste srpski Vacation Tracker kako bi pratili godišnje odmore svojih zaposlenih

Praćenje godišnjih odmora, bolovanja i slobodnih dana u kompanijama sa velikim brojem zaposlenih često ume da bude komplikovan i zamoran proces. Rešenje ovog izazova u vidu digitalnog servisa Vacation Tracker ponudio je razvojni tim kompanije Cloud Horizon u Srbiji.

Kultura 2.0

Za 600 dinara mesečno UčiSlobodno.com pomoći će vašem osnovcu da savlada matematiku i fiziku

'E-learning' za osnovce u Srbiji ne postoji? Onda niste čuli za platformu Uči Slobodno.

Gaming

Kako je tim beogradskog Ubisofta razvijao ‘Ghost Recon Breakpoint’ – za milione ljudi širom sveta

'Ghost Recon Breakpoint' je nova igra kompanije Ubisoft koja je u globalnoj 'gaming' zajednici već prikupila veliki broj pozitivnih reakcija igrača širom planete. U razgovoru sa jednim od članova tima koji je radio na razvoju ove igre otkrivamo kako je proces tekao 'iza kulisa'.

Startapi i poslovanje

Osnovano udruženje ‘Novi Taksi’ čiju će aplikaciju napraviti kompanija CarGo – nazire li se rešenje spora?

Kompanija CarGo Technologies i predsednik novoformiranog udruženja 'Novi taksi' potpisali su danas memorandum kojim se ova tehnološka kompanija obavezala da će napraviti aplikaciju za novu taksi firmu u Srbiji.

Tehnologija

Kosta Andrić: Vreme novih poslovnih modela za domaće kompanije nije nešto što se čeka – već je tu

Koji su to alternativni biznis modeli koji će kompanije koje posluju na domaćem tržištu učiniti relevantnim u budućnosti? Da li su one uopšte spremne na taj korak? Odgovore nam daje Kosta Andrić, Managing Partner organizacije ICT Hub, koja i ove godine 22. oktobra organizuje Corporate Innovation Conference.

E-commerce

Aplikacija 60seconds omogućava vam da kupujete u omiljenim prodavnicama – po cenama koje sami odredite

Ako bismo vam rekli da određeni proizvod možete kupiti 'online' po ceni koju sami dogovorite sa brendom mislili biste da vas lažemo, zar ne? Ipak, aplikacija 60seconds nudi upravo tu mogućnost, a o čemu se zapravo radi i kako ona funkcioniše, razgovarali smo sa suosnivačem ovog servisa.