Levi9 poručuje: ‘Programeri, pridružite nam se!"

Levi9 poručuje: ‘Programeri, pridružite nam se – ostanite u svom gradu!’

Jedna od najvećih i najpoznatijih srpskih ‘outsource’ kompanija, Levi9, predstavila je ovih dana novu kampanju kojom promoviše studijski program informacione tehnologije na Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu. Tom prilikom kompanija je donirala 20 novih računara ovom fakultetu, ali i ukazala da svršeni studenti programiranja više ne moraju ići put Beograda - oni se danas mogu uspešno zaposliti i u drugim gradovima širom Srbije.

levi9_main

Kao odgovor na sve veći broj studenata informacionih tehnologija koji dolaze upravo iz Zrenjanina, pomenuta kompanija nedavno je svoje poslovanje proširila i na zrenjaninsko tržište otvaranjem kancelarije u samom centru grada gde je trenutno zaposleno oko 30 programera.

Kako kažu iz Levi9, razlog velikog interesovanja nesumnjivo leži u činjenicu da je prošle godine potpisan sporazum o poslovno-tehnološkoj saradnji holandsko-srpske kompanije Levi9 IT Services, Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i Grada Zrenjanina. Cilj saradnje jeste da se studentima Tehničkog fakulteta, smer informacione tehnologije, pruži adekvatno znanje i praksa iz IT oblasti, ali i ono bitnije – prilika za zaposlenje odmah nakon završenog fakulteta.

Kampanjom „Programeri, pridružite nam se – ostanite u svog gradu“ kompanija Levi9 IT Services, nastavlja misiju smanjenja migracije studenata iz Zrenjanina u druge univerzitetske gradove, a doniranjem računarske laboratorije sa 20 kompjutera fakultetu „Mihajlo Pupin“ i misiju unapređenja kvaliteta obrazovanja stručnog kadra.

zrpromo
Decentralizacija programerske struke dovela je do toga da danas velike kompanije otvaraju svoje kancelarije u manjima gradovima.

Grad Zrenjanin i pomenuta kompanija koja se predstavila na prošlom izdanju wwvršac konferencije, ističu da je na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu ostalo još mesta za upis na smer informacione tehnologije, te pozivaju sve zainteresovane, buduće brucoše, da se više informišu o programu na zvaničnom sajtu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Kako da napravite podcast zbog kojeg nećete morati da prodate bubreg?

Šta morate da znate ukoliko želite da se upustite u avanturu zvanu podcast?

Kultura 2.0

Ko je vaš Mesija na razmućivanje?

Kada ste prvi put shvatili da ste matori? Ja pre nekih 5-6 godina, tada u kasnim dvadesetim.

Digitalni mediji

Valjda niste zaboravili na TikTok jer ova aplikacija upravo menja način na koji konzumiramo digitalni sadržaj

Aplikacija TikTok otklanja iluziju o tome kako je bilo koji korisnik društvenih mreža tu da odlučuje i aktivno bira – to umesto njega u potpunosti radi aplikacija. Znači li to da dolazi novo doba za društvene mreže?

Propustili ste

Netokracija

Kako da unapredite korisničko iskustvo svojih klijenata? Saznajte na ‘Customer Experience’ konferenciji!

Bavite se korisničkim iskustvom ili podrškom, marketingom, IT-jem ili vas jednostavno zanima digitalna transformacija? Netokracijina Customer Experience konferencija u Zagrebu je pravo mesto za vas!

Digitalni mediji

Kako da napravite podcast zbog kojeg nećete morati da prodate bubreg?

Šta morate da znate ukoliko želite da se upustite u avanturu zvanu podcast?

Startapi i poslovanje

U kojoj meri sarađuju domaće kompanije i startapi?

Uoči predstojeće Webiz edukacije u Novom Sadu, razgovaramo sa učesnicima panela o saradnji kompanija i startapa. Kako taj odnos izgleda danas i može li se unaprediti?

Mobilno

Societe Generale Srbija i Mastercard lansirali mCard – uslugu plaćanja mobilnim telefonom na POS terminalima

Societe Generale Srbija lansirala je u petak mCard - uslugu koja omogućava beskontaktno plaćanje pametnim telefonom na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu gde se prihvataju Mastercard beskontaktne platne kartice.

Startapi i poslovanje

Vukan Simić (FishingBooker): Svaki dan na posao dolazi 80 ljudi koji veruju u ono što stvaramo – to je naš najveći uspeh

Sa Vukanom Simićem razgovarali smo o putu koji je prošao FishingBooker, jedan od najpoznatijih domaćih startapa i servis koji se bavi rezervacijom pecaroških tura svuda u svetu.

Internet marketing

Proglašeni dobitnici IAB MIXX 2019. nagrada – Grand Prix otišao u ruke Ovation BBDO

Na devetom po redu Digital Day konferenciji pod sloganom How do you trust, dodeljena su Mixx Awards priznanja za najbolje digitalne kampanje realizovane prethodne godine u Srbiji.