City Expert lansirao 'Kreditni Savetnik' za buduće vlasnike nekretnina

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Krajem prvog kvartala tekuće godine u javnosti se pojavio podatak da je 80% prodatih nekretnina u 2020. godini kupljeno za keš. Pažljivom analizom tog podatka videćemo da računicu čine i kreditne transakcije koje se nakon prodaje koriste za kupovinu manjih stanova, no daleko značajniji podatak jeste taj da je domaće tržište nekretnina na svom vrhuncu i da je potražnja i dalje veća od ponude.

Toga su svesne i banke koje su opcije kreditiranja učinile nikada pristupačnijim, međutim za nekoga ko nema iskustva sa ovakvim finansijskim proizvodima, kupovina prve nekretnine može se veoma brzo pretvoriti u komplikovan i mučan proces jer bankarski termini nisu svima jasni, a pitanje je i kome se obratiti za savet u takvim trenucima.

Finansijski savetnici besplatno odgovaraju na vaša pitanja

Upravo ovog problema svestan je City Expert tim koji je ovih dana pokrenuo novi sajt u okviru svoje kompanije po imenu kreditnisavetnik.rs. Servis pruža podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova i to potpuno besplatno. Sajt okuplja iskusne finansijske savetnike, a nas je zanimalo kako je nastala ideja za pokretanjem jedne ovakve usluge.

Odgovor na to pitanje potražili smo u razgovoru sa direktorom i osnivačem City Experta, Igorom Jovićem koji je za Netokraciju izjavio da je Kreditni Savetnik potpuno digitalizovana i besplatna usluga koja ima za cilj da pomogne svima koji su u potrazi za stambenim ili keš kreditom i da putem ličnog savetnika dođu do najbolje ponude. Jović je tom prilikom izjavio:

Potraga za stanom ili najpovoljnijim stambenim kreditom nije jednostavna, a često zna da bude veoma stresna i dugotrajna. Svi koji su barem jednom razmišljali o kupovini nekretnine našli su se u situaciji da ih zbunjuje bankarska terminologija, da ne znaju odakle da krenu ili da prosto nemaju vremena da se posvete potrazi za najboljom ponudom. Kreditni savetnik City Experta rešava sve navedene probleme.

Zakazivanje besplatnih konsultacija sa stručnjacima specijalizovanim za različite oblike stambenog kreditiranja dostupno je putem sajta, a termin se može zakazati i pozivom na telefon.

Na pitanje kako zapravo funkcioniše ovaj servis, Igor kaže da se nakon popunjavanja formulara na sajtu, tim savetnika lično posvećuje svakom klijentu i pojedinačnom zahtevu nakon čega zajedno dolaze do najbolje ponude.

Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici Kreditnog savetnika klijenti dobijaju odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj su fazi traženja finansijskih usluga. Vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta, ali najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati.

Ponude u skladu sa budžetom i zahtevima klijenata

Razgovarajući o novom sajtu koji sada posluje pod City Expert kapom, Igor ne skriva da se prvi koraci ovog servisa mogu pronaći u usluzi koju je tim nudio klijentima koji su se sami javljali sa pitanjima i željom da saznaju više o finansijskim opcijama koje su im na raspolaganju prilikom kupovine nekretnine. Vremenom, tim je znao da je potrebno dodatno uobličiti priču i ponuditi je tržištu u vidu besplatne usluge.

Kada već govorimo o timu, treba napomenuti i stručnjake bez kojih kreditnisavetnik.rs ne bi funkcionisao. Jović za Netokraciju kaže da čitav City Expert tim svakodnevno raste i da je srećan što kompanija ima sposobne i vredne saradnike koji svojim znanjem mogu da pomognu korisnicima. On dodaje:

Sa ponosom mogu da predstavim naš tim stručnjaka koji čine Snežana Vukmirović, diplomirani ekonomista sa 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja, Jovana Rančić Korovljević, licencirani agent za nekretnine sa iskustvom u izdavanju i prodaji nekretnina od pet godina i Nikola Čobić, diplomirani ekonomsta sa više od šest godina rada kao licencirani agent za nekretnine koji je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

Za kraj, zanimalo nas je i kako City Expert gleda na strateški doprinos jednog ovakvog servisa. “Pažljivo smo slušali potrebe klijenata i krenuli u širenje tima i stručnjaka, kao i unapređenje usluge koju posmatramo kao dodati benefit za naše korisnike koji sada imaju na raspolaganju vreme i iskustvo profesionalaca”, zaključuje Igor i dodaje da veruje da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je kreditnisavetnik.rs nešto inovativno i drugačije na tržištu, a da će pružena podrška i poverenje klijenata biti njihov pokretač da nastave dalje sa unapređenjem poslovanja.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Decentralizovane autonomne organizacije (DAO) – izazovi i perspektive

Džon Lenon je u pesmi 'Power to the people' sumirao koncept slobode i omogućavanja građanima da odlučuju o političkim i društvenim prilikama. Ove ideje stare su koliko i prve teorije o uređenju društva.

Startapi i poslovanje

B-Fresh: Nakon pobede na Generator ZERO konkursu, krećemo sa aktivnom prodajom!

Domaći startap ekosistem možda ne obiluje sa previše uspešnih agrotech rešenja. Ipak, Generator Zero konkurs OTP banke predstavio nam je talentovane timove iz oblasti ekologije i poljoprivrede. Pobedu na ovom takmičenju odneo je tim B-Fresh sa proizvodom za produženje roka trajanja voća i povrća.

Gaming

Novo poglavlje Tetrisa piše se u Beogradu i Tel Avivu – razvijaće ga Playstudios

Kompanija Playstudios kupila je krajem prošle godine prava za razvoj Tetris franšize na mobilnim platformama. Dalji razvoj ovog legendarnog naslova poveren je timu Playstudios Europe iz Beograda na kome će zajedno raditi sa kolegama iz Playstudios Israel u Tel Avivu.

Office Talks Podcast

Zašto Elon Musk kupuje Twitter?

Twitter - hoće li ostati kakvog ga znamo ili sa akvizicijom Elona Muska dolazi neka nova era? O kupovini ove društvene mreže razgovaramo u 95. epizodi Office Talks podcasta.

Startapi i poslovanje

Londonski Qudo sa osnivačem iz Srbije uzeo investiciju od $3,5 miliona – razmišlja se o razvojnom centru u Beogradu

Questionardo, firma koja razvija platformu Qudo za agilno ispitivanje potrošača i preciznu digitalnu aktivaciju vođenu podacima, nedavno je dobila i investiciju od 3,5 miliona dolara. Jedan od osnivača ovog startapa dolazi iz Srbije i sa njim razgovaramo o daljem poslovanju i razvoju proizvoda.

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.