City Expert lansirao 'Kreditni Savetnik' za buduće vlasnike nekretnina

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Krajem prvog kvartala tekuće godine u javnosti se pojavio podatak da je 80% prodatih nekretnina u 2020. godini kupljeno za keš. Pažljivom analizom tog podatka videćemo da računicu čine i kreditne transakcije koje se nakon prodaje koriste za kupovinu manjih stanova, no daleko značajniji podatak jeste taj da je domaće tržište nekretnina na svom vrhuncu i da je potražnja i dalje veća od ponude.

Toga su svesne i banke koje su opcije kreditiranja učinile nikada pristupačnijim, međutim za nekoga ko nema iskustva sa ovakvim finansijskim proizvodima, kupovina prve nekretnine može se veoma brzo pretvoriti u komplikovan i mučan proces jer bankarski termini nisu svima jasni, a pitanje je i kome se obratiti za savet u takvim trenucima.

Finansijski savetnici besplatno odgovaraju na vaša pitanja

Upravo ovog problema svestan je City Expert tim koji je ovih dana pokrenuo novi sajt u okviru svoje kompanije po imenu kreditnisavetnik.rs. Servis pruža podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova i to potpuno besplatno. Sajt okuplja iskusne finansijske savetnike, a nas je zanimalo kako je nastala ideja za pokretanjem jedne ovakve usluge.

Odgovor na to pitanje potražili smo u razgovoru sa direktorom i osnivačem City Experta, Igorom Jovićem koji je za Netokraciju izjavio da je Kreditni Savetnik potpuno digitalizovana i besplatna usluga koja ima za cilj da pomogne svima koji su u potrazi za stambenim ili keš kreditom i da putem ličnog savetnika dođu do najbolje ponude. Jović je tom prilikom izjavio:

Potraga za stanom ili najpovoljnijim stambenim kreditom nije jednostavna, a često zna da bude veoma stresna i dugotrajna. Svi koji su barem jednom razmišljali o kupovini nekretnine našli su se u situaciji da ih zbunjuje bankarska terminologija, da ne znaju odakle da krenu ili da prosto nemaju vremena da se posvete potrazi za najboljom ponudom. Kreditni savetnik City Experta rešava sve navedene probleme.

Zakazivanje besplatnih konsultacija sa stručnjacima specijalizovanim za različite oblike stambenog kreditiranja dostupno je putem sajta, a termin se može zakazati i pozivom na telefon.

Na pitanje kako zapravo funkcioniše ovaj servis, Igor kaže da se nakon popunjavanja formulara na sajtu, tim savetnika lično posvećuje svakom klijentu i pojedinačnom zahtevu nakon čega zajedno dolaze do najbolje ponude.

Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici Kreditnog savetnika klijenti dobijaju odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj su fazi traženja finansijskih usluga. Vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta, ali najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati.

Ponude u skladu sa budžetom i zahtevima klijenata

Razgovarajući o novom sajtu koji sada posluje pod City Expert kapom, Igor ne skriva da se prvi koraci ovog servisa mogu pronaći u usluzi koju je tim nudio klijentima koji su se sami javljali sa pitanjima i željom da saznaju više o finansijskim opcijama koje su im na raspolaganju prilikom kupovine nekretnine. Vremenom, tim je znao da je potrebno dodatno uobličiti priču i ponuditi je tržištu u vidu besplatne usluge.

Kada već govorimo o timu, treba napomenuti i stručnjake bez kojih kreditnisavetnik.rs ne bi funkcionisao. Jović za Netokraciju kaže da čitav City Expert tim svakodnevno raste i da je srećan što kompanija ima sposobne i vredne saradnike koji svojim znanjem mogu da pomognu korisnicima. On dodaje:

Sa ponosom mogu da predstavim naš tim stručnjaka koji čine Snežana Vukmirović, diplomirani ekonomista sa 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja, Jovana Rančić Korovljević, licencirani agent za nekretnine sa iskustvom u izdavanju i prodaji nekretnina od pet godina i Nikola Čobić, diplomirani ekonomsta sa više od šest godina rada kao licencirani agent za nekretnine koji je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

Za kraj, zanimalo nas je i kako City Expert gleda na strateški doprinos jednog ovakvog servisa. “Pažljivo smo slušali potrebe klijenata i krenuli u širenje tima i stručnjaka, kao i unapređenje usluge koju posmatramo kao dodati benefit za naše korisnike koji sada imaju na raspolaganju vreme i iskustvo profesionalaca”, zaključuje Igor i dodaje da veruje da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je kreditnisavetnik.rs nešto inovativno i drugačije na tržištu, a da će pružena podrška i poverenje klijenata biti njihov pokretač da nastave dalje sa unapređenjem poslovanja.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Plaćali ste CarGo putem PayPala? NBS će vam poslati sporazum o priznanju krivice

Zatekla vas je koverta i u prvi mah ne verujete šta čitate. Bez panike, uz sporazumno priznanje krivice ne plaćate nikakvu kaznu.

Startapi i poslovanje

TS Ventures ime je Telekomovog fonda vrednog 25 miliona evra – vodiće ga Davor Sakač

Novi fond poslovaće nezavisno od matične kompanije, a odluku o investiranju donosiće panel domaćih i inostranih eksperata. Prvi čovek TS Ventures fonda otkriva nam više detalja o novom poduhvatu.

Office Talks Podcast

Društvena igra iz Srbije koja osvaja svet

U 60. epizodi Office Talks podcasta imali smo zanimljive goste, tačnije Dušana Jovčića i Davida Bilobrka koji su osnivači studija za razvoj društvenih igara, Kerber Games.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Za domaći Alt Labs stiže milionska investicija u tokenima za dalju decentralizaciju data centara

Ovaj tim dobio je prvi finansijski doprinos prikupljanjem vrednosti od preko milion dolara od Protocol Labs-a za razvoj svog ekosistema Filmine čiji je krajnji cilj decentralizacija data centara.

Office Talks Podcast

U čemu je tajna najboljih IT poslodavaca?

O brendiranju poslodavaca sve se više priča u korporativnom i IT svetu u Srbiji. Čini se da je ovo jedna od retkih oblasti gde naša zemlja ne kaska mnogo za razvijenim državama. Upravo o ovoj oblasti i dobrim praksama razgovaramo sa Katarinom Šonjić - Employer Branding konsultantom.

Startapi i poslovanje

Domaći Tapni osigurao €200.000 investicije od investitora okupljenih oko Inicijative Digitalna Srbija

Poslovni anđeli koja okuplja DSI investirali su 200.000 evra u domaći startap Tapni koji nudi rešenje za digitalizovanje vizit karti tj. razmenu poslovnih kontakata.

Startapi i poslovanje

Joberty osigurao $350.000 investicije za dalje širenje – sledi beta verzija u Hrvatskoj, a potom i testiranje u Kaliforniji

Joberty, online platforma IT poslova koja povezuje poslodavce i kandidate, obezbedila je investiciju u ranoj fazi razvoja od strane anđela investitora Kroog Ventures. Nikola Mijailović, direktor i jedan od osnivača, otkriva buduće planove.

Tehnologija

Plaćali ste CarGo putem PayPala? NBS će vam poslati sporazum o priznanju krivice

Zatekla vas je koverta i u prvi mah ne verujete šta čitate. Bez panike, uz sporazumno priznanje krivice ne plaćate nikakvu kaznu.

Kultura 2.0

Grafička novela o Nikoli Tesli beleži uspeh na Kickstarteru – za početak planirano štampanje 2.000 primeraka

Crowdfunding kampanja pokrenuta u Srbiji za štampu grafičke novele 'Tesla: čovek koji je definisao budućnost' čiji je autor Danijele Meuči, postigla je uspeh za samo 48 sati. Ovaj projekat je podržala publika iz celog sveta, dok će kampanja biti aktivna do 7. oktobra.