City Expert lansirao 'Kreditni Savetnik' za buduće vlasnike nekretnina

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Krajem prvog kvartala tekuće godine u javnosti se pojavio podatak da je 80% prodatih nekretnina u 2020. godini kupljeno za keš. Pažljivom analizom tog podatka videćemo da računicu čine i kreditne transakcije koje se nakon prodaje koriste za kupovinu manjih stanova, no daleko značajniji podatak jeste taj da je domaće tržište nekretnina na svom vrhuncu i da je potražnja i dalje veća od ponude.

Toga su svesne i banke koje su opcije kreditiranja učinile nikada pristupačnijim, međutim za nekoga ko nema iskustva sa ovakvim finansijskim proizvodima, kupovina prve nekretnine može se veoma brzo pretvoriti u komplikovan i mučan proces jer bankarski termini nisu svima jasni, a pitanje je i kome se obratiti za savet u takvim trenucima.

Finansijski savetnici besplatno odgovaraju na vaša pitanja

Upravo ovog problema svestan je City Expert tim koji je ovih dana pokrenuo novi sajt u okviru svoje kompanije po imenu kreditnisavetnik.rs. Servis pruža podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova i to potpuno besplatno. Sajt okuplja iskusne finansijske savetnike, a nas je zanimalo kako je nastala ideja za pokretanjem jedne ovakve usluge.

Odgovor na to pitanje potražili smo u razgovoru sa direktorom i osnivačem City Experta, Igorom Jovićem koji je za Netokraciju izjavio da je Kreditni Savetnik potpuno digitalizovana i besplatna usluga koja ima za cilj da pomogne svima koji su u potrazi za stambenim ili keš kreditom i da putem ličnog savetnika dođu do najbolje ponude. Jović je tom prilikom izjavio:

Potraga za stanom ili najpovoljnijim stambenim kreditom nije jednostavna, a često zna da bude veoma stresna i dugotrajna. Svi koji su barem jednom razmišljali o kupovini nekretnine našli su se u situaciji da ih zbunjuje bankarska terminologija, da ne znaju odakle da krenu ili da prosto nemaju vremena da se posvete potrazi za najboljom ponudom. Kreditni savetnik City Experta rešava sve navedene probleme.

Zakazivanje besplatnih konsultacija sa stručnjacima specijalizovanim za različite oblike stambenog kreditiranja dostupno je putem sajta, a termin se može zakazati i pozivom na telefon.

Na pitanje kako zapravo funkcioniše ovaj servis, Igor kaže da se nakon popunjavanja formulara na sajtu, tim savetnika lično posvećuje svakom klijentu i pojedinačnom zahtevu nakon čega zajedno dolaze do najbolje ponude.

Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici Kreditnog savetnika klijenti dobijaju odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj su fazi traženja finansijskih usluga. Vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta, ali najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati.

Ponude u skladu sa budžetom i zahtevima klijenata

Razgovarajući o novom sajtu koji sada posluje pod City Expert kapom, Igor ne skriva da se prvi koraci ovog servisa mogu pronaći u usluzi koju je tim nudio klijentima koji su se sami javljali sa pitanjima i željom da saznaju više o finansijskim opcijama koje su im na raspolaganju prilikom kupovine nekretnine. Vremenom, tim je znao da je potrebno dodatno uobličiti priču i ponuditi je tržištu u vidu besplatne usluge.

Kada već govorimo o timu, treba napomenuti i stručnjake bez kojih kreditnisavetnik.rs ne bi funkcionisao. Jović za Netokraciju kaže da čitav City Expert tim svakodnevno raste i da je srećan što kompanija ima sposobne i vredne saradnike koji svojim znanjem mogu da pomognu korisnicima. On dodaje:

Sa ponosom mogu da predstavim naš tim stručnjaka koji čine Snežana Vukmirović, diplomirani ekonomista sa 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja, Jovana Rančić Korovljević, licencirani agent za nekretnine sa iskustvom u izdavanju i prodaji nekretnina od pet godina i Nikola Čobić, diplomirani ekonomsta sa više od šest godina rada kao licencirani agent za nekretnine koji je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

Za kraj, zanimalo nas je i kako City Expert gleda na strateški doprinos jednog ovakvog servisa. “Pažljivo smo slušali potrebe klijenata i krenuli u širenje tima i stručnjaka, kao i unapređenje usluge koju posmatramo kao dodati benefit za naše korisnike koji sada imaju na raspolaganju vreme i iskustvo profesionalaca”, zaključuje Igor i dodaje da veruje da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je kreditnisavetnik.rs nešto inovativno i drugačije na tržištu, a da će pružena podrška i poverenje klijenata biti njihov pokretač da nastave dalje sa unapređenjem poslovanja.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki ‘Cosmic Buildings’ podigao investiciju od $1,5 miliona i predstavio svoju održivu kuću u San Francisku

Startap Cosmic Buildings koji je osnovao Saša Jokić, podigao je pre-seed rundu investicije u iznosu od 1,5 miliona dolara koju predvodi domaći fond Fifth Quarter Ventures uz učešće Ciri Ventures, Navitas Capital, Climate Capital i vodećih 'angel' investitora.

Office Talks Podcast

Tech feminizam i Mudrinićev američki san

Nakon kraće pauze, 182. epizoda Office Talks podkasta bila je internog tipa: Mudrinić je s nama podelio utiske sa svoje 'američke turneje', a Anastasija je analizirala položaj žena u srpskoj tech industriji.

Društvene mreže

Twitter punoletstvo: Da li je Mask stavio X na instituciju uticajnih tviteraša?

Na godišnjicu prvog tvita, razmatramo da li će Maskovi eksperimenti zaista napraviti revoluciju, ili je u pitanju 'mnogo vike ni oko čega'?

Propustili ste

Gaming

SGA izveštaj: Video igre kreirane u Srbiji za 2023. godinu prihodovale €175 miliona

Uprkos izazovima koje je donela 2023. godina, gejming industrija Srbije uspela je ne samo da očuva stabilnost, već i da poveća prihode i broj zaposlenih, pokazuje istraživanje Asocijacije industrije video igara Srbije (SGA) koje je u saradnji sa Privrednom komorom Srbije predstavljeno javnosti.

Startapi i poslovanje

Srpski Collabwriting podigao €1,1 milion za AI implementaciju u poslovanje!

Nakon osvojenih €880.000 na prošlogodišnjoj 'How To Web' konferenciji, startap Sandre Iđoški i Ivana Ralića nastavlja da pridobija povrenje investitora.

Web 3.0

Bitcoin Halving je počeo, zašto je on važan za ovu kriptovalutu i njene rudare?

Bitcoin Halving koji se dešava danas je redak događaj u mehanizmu Bitcoina, nakon kog obično uslede značajne promene kada je reč o ovoj kriptovaluti.

Tehnologija

Ko je zapravo lažna dr Emili Roberts o kojoj je izvestilo preko 50 domaćih medija?

Učesnica ovogodišnjeg Dana internet domena i njeno predavanje na temu 'Borba protiv uznemiravanja u deepfake eri' privukla je ogromnu medijsku pažnju i to s dobrim razlogom!

Office Talks Podcast

Biznis podcasti omladinu kvare?

U 186. epizodi podkasta govorili smo o sve većoj ekspanziji zapaljivog sadržaja o izgradnji biznisa, uspehu i brzom obogaćivanju. Sve to smo uporedili i analizirali sa realnim pričama o izgradnji preduzetništva u Srbiji i gde zapravo u ovom slučaju postoje kontradiktornosti.

Startapi i poslovanje

Otvoren konkurs za StarTech grantove do $50.000

Konkurs je deo šireg projekta kompanije Philip Morris, ukupno vrednog osam miliona evra, koji sprovodi NALED uz podršku Vlade Srbije.