City Expert lansirao 'Kreditni Savetnik' za buduće vlasnike nekretnina

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Krajem prvog kvartala tekuće godine u javnosti se pojavio podatak da je 80% prodatih nekretnina u 2020. godini kupljeno za keš. Pažljivom analizom tog podatka videćemo da računicu čine i kreditne transakcije koje se nakon prodaje koriste za kupovinu manjih stanova, no daleko značajniji podatak jeste taj da je domaće tržište nekretnina na svom vrhuncu i da je potražnja i dalje veća od ponude.

Toga su svesne i banke koje su opcije kreditiranja učinile nikada pristupačnijim, međutim za nekoga ko nema iskustva sa ovakvim finansijskim proizvodima, kupovina prve nekretnine može se veoma brzo pretvoriti u komplikovan i mučan proces jer bankarski termini nisu svima jasni, a pitanje je i kome se obratiti za savet u takvim trenucima.

Finansijski savetnici besplatno odgovaraju na vaša pitanja

Upravo ovog problema svestan je City Expert tim koji je ovih dana pokrenuo novi sajt u okviru svoje kompanije po imenu kreditnisavetnik.rs. Servis pruža podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova i to potpuno besplatno. Sajt okuplja iskusne finansijske savetnike, a nas je zanimalo kako je nastala ideja za pokretanjem jedne ovakve usluge.

Odgovor na to pitanje potražili smo u razgovoru sa direktorom i osnivačem City Experta, Igorom Jovićem koji je za Netokraciju izjavio da je Kreditni Savetnik potpuno digitalizovana i besplatna usluga koja ima za cilj da pomogne svima koji su u potrazi za stambenim ili keš kreditom i da putem ličnog savetnika dođu do najbolje ponude. Jović je tom prilikom izjavio:

Potraga za stanom ili najpovoljnijim stambenim kreditom nije jednostavna, a često zna da bude veoma stresna i dugotrajna. Svi koji su barem jednom razmišljali o kupovini nekretnine našli su se u situaciji da ih zbunjuje bankarska terminologija, da ne znaju odakle da krenu ili da prosto nemaju vremena da se posvete potrazi za najboljom ponudom. Kreditni savetnik City Experta rešava sve navedene probleme.

Zakazivanje besplatnih konsultacija sa stručnjacima specijalizovanim za različite oblike stambenog kreditiranja dostupno je putem sajta, a termin se može zakazati i pozivom na telefon.

Na pitanje kako zapravo funkcioniše ovaj servis, Igor kaže da se nakon popunjavanja formulara na sajtu, tim savetnika lično posvećuje svakom klijentu i pojedinačnom zahtevu nakon čega zajedno dolaze do najbolje ponude.

Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici Kreditnog savetnika klijenti dobijaju odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj su fazi traženja finansijskih usluga. Vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta, ali najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati.

Ponude u skladu sa budžetom i zahtevima klijenata

Razgovarajući o novom sajtu koji sada posluje pod City Expert kapom, Igor ne skriva da se prvi koraci ovog servisa mogu pronaći u usluzi koju je tim nudio klijentima koji su se sami javljali sa pitanjima i željom da saznaju više o finansijskim opcijama koje su im na raspolaganju prilikom kupovine nekretnine. Vremenom, tim je znao da je potrebno dodatno uobličiti priču i ponuditi je tržištu u vidu besplatne usluge.

Kada već govorimo o timu, treba napomenuti i stručnjake bez kojih kreditnisavetnik.rs ne bi funkcionisao. Jović za Netokraciju kaže da čitav City Expert tim svakodnevno raste i da je srećan što kompanija ima sposobne i vredne saradnike koji svojim znanjem mogu da pomognu korisnicima. On dodaje:

Sa ponosom mogu da predstavim naš tim stručnjaka koji čine Snežana Vukmirović, diplomirani ekonomista sa 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja, Jovana Rančić Korovljević, licencirani agent za nekretnine sa iskustvom u izdavanju i prodaji nekretnina od pet godina i Nikola Čobić, diplomirani ekonomsta sa više od šest godina rada kao licencirani agent za nekretnine koji je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

Za kraj, zanimalo nas je i kako City Expert gleda na strateški doprinos jednog ovakvog servisa. “Pažljivo smo slušali potrebe klijenata i krenuli u širenje tima i stručnjaka, kao i unapređenje usluge koju posmatramo kao dodati benefit za naše korisnike koji sada imaju na raspolaganju vreme i iskustvo profesionalaca”, zaključuje Igor i dodaje da veruje da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je kreditnisavetnik.rs nešto inovativno i drugačije na tržištu, a da će pružena podrška i poverenje klijenata biti njihov pokretač da nastave dalje sa unapređenjem poslovanja.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Programeri dugih jezika – ima li mesta ličnim stavovima na LinkedInu?

Jedna od tema na nedavno završenoj Netokracijinoj Employer Branding konferenciji bila je o upitnim nastupima zaposlenih na LinkedIn-u, koje rizike po kompaniju i pojedinca bi to moglo da donese i kako bi ovi problemi mogli da se izbegnu.

Startapi i poslovanje

Novosadski Continental najavio novo razvojno odeljenje koje će do 2024. godine zaposliti još 200 inženjera

'Human Machine Interface' ime je nove visokotehnološke poslovne jedinice koja postaje deo R&D centra u Novom Sadu. Novo odeljenje baviće se razvojem 'head-up display' tehnologije za potrebe automobilske industrije.

Startapi i poslovanje

Američki LotusFlare najbrojniji tim ima u Beogradu i radi na proizvodima koji menjaju ‘telco’ industriju

Beogradska kancelarija kompanije LotusFlare trenutno okuplja oko 60 IT stručnjaka i aktivno širi tim. O proizvodima na kojima rade i planovima za budućnost sa njihovim predstavnicima razgovaramo u tekstu koji sledi.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nakon $100 miliona Series C investicije, američki Embroker nastavlja da razvija nove proizvode i širi svoj tim u Beogradu

Generalni menadžer kancelarije u Beogradu i globalni VP Engineering-a za Netokraciju govori o proizvodima koje Embroker razvija, o sektoru digitalnog osiguranja malih biznisa, ali i o daljim planovima za proširenje tima u srpskoj prestonici.

Startapi i poslovanje

Celsius, jedna od vodećih kripto platformi, kupio deo srpskog MVP Workshopa

Dva blockchain jednoroga od sada razvijaju svoje proizvode upravo iz Beograda.

Office Talks Podcast

Porezi, paušalci, test samostalnosti

Gost 52. epizode Office Talks podcasta bio je Svetislav Kostić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i stručnjak za fiskalizaciju i poreze. Sa njim smo razgovarali o novom predlogu poreskih mera za brži rast IKT sektora.

Startapi i poslovanje

Peti rođendan u Beogradu Symphony slavi uz tim koji broji 90 zaposlenih – najavljeno dalje širenje poslovanja

Povodom pete godišnjice kompanije Symphony u Beogradu sa njenim predstavnicima pravimo retrospektivu poslovanja: koliko je firma porasla, koliko trenutno ima zaposlenih i na kojim tipovima projekata danas rade njihovi timovi?

Gaming

Hendrik Lesser razvijao je igre GTA i Angry Birds, a nama otkriva kako game dev industrija u Srbiji može brže da napreduje

Na edukativnom programu Playing Narratives koji organizuju Francuski i Goethe instituti u Srbiji u saradnji sa SGA, publika je imala priliku da čuje Hendrika Lessera, čoveka koji ima značajno ime u evropskoj i svetskoj industriji razvoja video igara. Upravo sa njim smo imali priliku da detaljno razgovaramo o video igrama kao novoj i važnoj kulturi.

Startapi i poslovanje

DSI i Digitalna Zajednica objavile predlog poreskih mera za brži rast srpskog IT-ja

Predlog od 11 mera tiče se podrške ekonomiji inovacija i razvoja, a posebno se ističe produžetak roka poreskih subvencija za sve paušalce koji su zaposleni od uvođenja Testa samostalnosti.