Klovnova se više ne bojimo - danas uživamo u njihovom sexu?

Klovnova se više ne bojimo – danas uživamo u njihovom sexu?

PornHub objavio je statistiku koja kaže da se pretraga termina 'clown porn' postepeno povećavala dostigavši rast od 213 procenata uz mali pad koji se desio 10. oktobra. Iako nije jasno koji je to trend uticao na pomenuti rast, podaci su pokazali da je jedan od najtraženijih termina pre klovnova bio 'cirkus', što možda najbolje objašnjava 'prljave misli' velikog broja korisnika.

p1

Podaci su tako između ostalog otkrili kako se pored već pomenutog termina, na vrhu pretrage nalazi i clown girl, clown gangbang, clowns, clown sex i drugo, te da su žene čak 33% više spremnije da pretražuju na PornHub-u termine vezane za klovnove nego što to muškarci rade – khm, logičnog objašnjenja nema, ili statistika možda greši. 🙂

Iako naizgled banalna, pomenuta statistika se veoma lako može povezati sa činjenicom koja jasno ukazuje na to da su korisnici iz različitih delova sveta još ranije pretraživali pojam “circus”, koji je na lestvici pretrage ubedljivo prvi. Kao deo ovog čudnog fetiša pojedinih ljudi, mogu se uvrstiti i rezultati kao što su zombie, halloween, sex circus, scary i drugo.

Leprikoni, klovnovi – plod mašte ili nešto drugo?

Štaviše, među pomenutim terminima pretrage nalazi se, ni manje ni više nego termin “sulude klovnovske poze”, što samo potvrđuje šarene i krajnje različite misli korisnika, koje smo nekako uspeli da saznamo zahvaljujući statistici koju je objavio PornHub.

clown
Veliki rast pretrage, zasnovan je i na prethodnim terminima vezanim za klovnove koje su korisnici tražili na popularnom sajtu.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da korisnici pribegavaju čudnim terminima pretrage, u šta nas uverava i martovska vest o leprikonima na Dan Svetog Patrika. Bez obzira na sve, nije jasno da li je navedena statistika samo plod neke imaginarne mašte korisnika, ili pak namera proistekla od želje za strašnim klovnovima koji su čak bili inspiracija mnogima za kreiranje zastrašujućih skrivenih kamera na YouTube-u ali i horor filmova.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti. 

Karijere

Kako strani eksperti iz kompanije ABBYY ocenjuju IT tržište rada u Srbiji?

Predviđaju da će Srbija od 'outsourcing' regrutnog centra postati atraktivna tehnološka lokacija na globalnom tržištu, ali je prethodno potrebno preduzeti određene korake ka ostvarivanju tog cilja.