Klovnova se više ne bojimo - danas uživamo u njihovom sexu?

Klovnova se više ne bojimo – danas uživamo u njihovom sexu?

PornHub objavio je statistiku koja kaže da se pretraga termina 'clown porn' postepeno povećavala dostigavši rast od 213 procenata uz mali pad koji se desio 10. oktobra. Iako nije jasno koji je to trend uticao na pomenuti rast, podaci su pokazali da je jedan od najtraženijih termina pre klovnova bio 'cirkus', što možda najbolje objašnjava 'prljave misli' velikog broja korisnika.

p1

Podaci su tako između ostalog otkrili kako se pored već pomenutog termina, na vrhu pretrage nalazi i clown girl, clown gangbang, clowns, clown sex i drugo, te da su žene čak 33% više spremnije da pretražuju na PornHub-u termine vezane za klovnove nego što to muškarci rade – khm, logičnog objašnjenja nema, ili statistika možda greši. 🙂

Iako naizgled banalna, pomenuta statistika se veoma lako može povezati sa činjenicom koja jasno ukazuje na to da su korisnici iz različitih delova sveta još ranije pretraživali pojam „circus“, koji je na lestvici pretrage ubedljivo prvi. Kao deo ovog čudnog fetiša pojedinih ljudi, mogu se uvrstiti i rezultati kao što su zombie, halloween, sex circus, scary i drugo.

Leprikoni, klovnovi – plod mašte ili nešto drugo?

Štaviše, među pomenutim terminima pretrage nalazi se, ni manje ni više nego termin „sulude klovnovske poze“, što samo potvrđuje šarene i krajnje različite misli korisnika, koje smo nekako uspeli da saznamo zahvaljujući statistici koju je objavio PornHub.

clown
Veliki rast pretrage, zasnovan je i na prethodnim terminima vezanim za klovnove koje su korisnici tražili na popularnom sajtu.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da korisnici pribegavaju čudnim terminima pretrage, u šta nas uverava i martovska vest o leprikonima na Dan Svetog Patrika. Bez obzira na sve, nije jasno da li je navedena statistika samo plod neke imaginarne mašte korisnika, ili pak namera proistekla od želje za strašnim klovnovima koji su čak bili inspiracija mnogima za kreiranje zastrašujućih skrivenih kamera na YouTube-u ali i horor filmova.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Vlada najavila kraj angažovanju paušalaca na puno radno vreme – kompanijama koje ih zaposle slede olakšice od 70%

Angažovanje preduzetnika za poslove koji bi suštinski trebalo da spadaju u domen klasičnog radnog odnosa predmet je upravo predstavljenih izmena Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Izmene stupaju na snagu 1. januara 2020. godine.

Internet marketing

Za srpske agencije jedan SoMo Borac – McCann osvojio nagradu u kategoriji Digitalni Mix

Dobitnici nagrade SoMo Borac za najbolje marketinške kampanje proglašeni su tokom drugog dana Weekend Media Festivala. Predstavnici iz Srbije pobedili su samo u kategoriji Digital Mix, gde su pobedu odneli Drive i McCann Beograd, dok su finalisti u drugim kategorijama bili i Communis i Fullhouse Ogilvy.

Kultura 2.0

Za 600 dinara mesečno UčiSlobodno.com pomoći će vašem osnovcu da savlada matematiku i fiziku

'E-learning' za osnovce u Srbiji ne postoji? Onda niste čuli za platformu Uči Slobodno.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nike, IBM i McDonald’s koriste srpski Vacation Tracker kako bi pratili godišnje odmore svojih zaposlenih

Praćenje godišnjih odmora, bolovanja i slobodnih dana u kompanijama sa velikim brojem zaposlenih često ume da bude komplikovan i zamoran proces. Rešenje ovog izazova u vidu digitalnog servisa Vacation Tracker ponudio je razvojni tim kompanije Cloud Horizon u Srbiji.

Kultura 2.0

Za 600 dinara mesečno UčiSlobodno.com pomoći će vašem osnovcu da savlada matematiku i fiziku

'E-learning' za osnovce u Srbiji ne postoji? Onda niste čuli za platformu Uči Slobodno.

Gaming

Kako je tim beogradskog Ubisofta razvijao ‘Ghost Recon Breakpoint’ – za milione ljudi širom sveta

'Ghost Recon Breakpoint' je nova igra kompanije Ubisoft koja je u globalnoj 'gaming' zajednici već prikupila veliki broj pozitivnih reakcija igrača širom planete. U razgovoru sa jednim od članova tima koji je radio na razvoju ove igre otkrivamo kako je proces tekao 'iza kulisa'.

Startapi i poslovanje

Osnovano udruženje ‘Novi Taksi’ čiju će aplikaciju napraviti kompanija CarGo – nazire li se rešenje spora?

Kompanija CarGo Technologies i predsednik novoformiranog udruženja 'Novi taksi' potpisali su danas memorandum kojim se ova tehnološka kompanija obavezala da će napraviti aplikaciju za novu taksi firmu u Srbiji.

Tehnologija

Kosta Andrić: Vreme novih poslovnih modela za domaće kompanije nije nešto što se čeka – već je tu

Koji su to alternativni biznis modeli koji će kompanije koje posluju na domaćem tržištu učiniti relevantnim u budućnosti? Da li su one uopšte spremne na taj korak? Odgovore nam daje Kosta Andrić, Managing Partner organizacije ICT Hub, koja i ove godine 22. oktobra organizuje Corporate Innovation Conference.

E-commerce

Aplikacija 60seconds omogućava vam da kupujete u omiljenim prodavnicama – po cenama koje sami odredite

Ako bismo vam rekli da određeni proizvod možete kupiti 'online' po ceni koju sami dogovorite sa brendom mislili biste da vas lažemo, zar ne? Ipak, aplikacija 60seconds nudi upravo tu mogućnost, a o čemu se zapravo radi i kako ona funkcioniše, razgovarali smo sa suosnivačem ovog servisa.