HBO Max i Disney+ uskoro u Srbiji, korisnicima na raspolaganju bogat filmski sadržaj

HBO Max i Disney+ uskoro u Srbiji, korisnicima na raspolaganju bogat filmski sadržaj

Korisnici u Srbiji će uskoro moći da uživaju u filmskim i serijskim sadržajima koje nude servisi HBO Max i Disney+, a koji će od ove godine biti dostupni na teritoriji naše zemlje.

Novi striming servis HBO Max od ove godine će konačno biti dostupan u Srbiji (počev od 8. marta), ali i čitavom regionu. Podsetimo, ovaj servis pokrenut je 2020. godine u Sjedinjenim Američkim Državama kao striming servis kompanije WarnerMedia, a pod jednim imenom objedinjuje najbolje svetske sadržaje iz različitih produkcija kao što su HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network i Max Original.

Ipak, za sada nema zvaničnih informacija o tome šta korisnike u Srbiji sve od sadržaja može očekivati na pomenutom servisu, ali najavljeni video obećava da se mogu očekivati blokbasteri i originalna produkcija filmova i serija. Samo neki od tog sadržaja biće serije Igra prestola, Prijatelji, Sluškinjina priča, Štreberi i drugo.

I Disney+ od leta dostupan korisnicima u Srbiji

Tu su i MAX Originali, tačnije nove epizode i sezone serija Tračara, Stjuardesa, Rođeni s vukovima, dok korisnici mogu očekivati i dokumentarne filmove. Štaviše, sada su poznate i cene pretplate za ovaj servis, pa bi ljubitelji pomenutog sadržaja za HBO Max trebalo da izdvoje 4,66 evra mesečno ako već imaju kreiran nalog na HBO Go servisu (to je samo deo promocije).

Novi korisnici koji se pretplate pre 31. marta takođe će moći da računaju na sniženu mesečnu pretplatu. Inače, puna cena za uživanje u HBO Max sadržaju je 6,99 evra na mesečnom nivou.

Sa druge strane, Disney+ striming platforma za filmove i serije studija Dizni, Piksar, Marvel, kao i produkcije Ratova zvezda i Nacionalne geografije, prema informacijama koje je preneo The Verge, od ovoga leta dolaze i u Srbiju. Uz našu državu, potvrđeno je lansiranje u ukupno 42 zemlje, na 11 novih teritorija u Evropi i Africi i na Bliskom Istoku.

Disney+ nudi striming sadržaj bez reklama uz stalno rastuću kolekciju ekskluzivnih originalnih sadržaja, uključujući dugometražne filmove, dokumentarne filmove, akcione i animirane serije, kao i sadržaje kraćih formata. Uz pristup dugoj Diznijevoj istoriji spektakularnih filmskih i televizijskih naslova, Disney+ je i ekskluzivna platforma za striming najnovijih izdanja studija Walt Disney.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Domaći OTA sync obezbedio €1,3 miliona seed investicije

Srpski OTA Sync podigao je dodatna sredstva u svojoj €1,3m seed rundi investicija predvođenih češkim investitorima Presto Ventures.

Novost

Intelisale kroz reorganizaciju timova nastavlja da unapređuje svoje proizvode i usluge

Šta se dešava kada kompanija dobije veći broj klijenata i prepozna nove potrebe tržišta kao priliku za razvoj? O ovim temama razgovaramo sa Novakom Cvjetanom, novim Head of Engineering u kompaniji Intelisale.

Startapi i poslovanje

OTP banka pokreće OTP Connect – program za saradnju, razvoj i podsticaj inovacija kod startapa

Ovaj program pokrenut je sa ciljem da podstakne dalje unapređenje inovacionog ambijenta i formira jednostavan okvir za rast i umrežavanje startap i tehnološke zajednice, i finansijskog sektora.

Propustili ste

Novost

Startup Shower: Prijavi svoju ideju i osvoji 1.000.000 RSD

U cilju podrške razvoju preduzetničke kulture i inovacija u poslovanju, Business Intelligence Institute raspisuje konkurs za projekat "Start up Shower" pružajući finansijsku podršku od 1.000.000 dinara bespovratnih sredstava.

Gaming

Da li je globalna kriza pogodila i domaću ‘game dev’ industriju ili je to samo prolazni period?

Prethodnih meseci bili smo svedoci velikih otpuštanja u IT industriji usled globalne krize koja i dalje traje. Ovom talasu otkaza nije ostala imuna ni game dev scena, a mi smo analizirali šta su glavni razlozi za smanjenje broja kadrova u industriji razvoja video igara i da li je ovo samo prolazni krizni period.

Kultura 2.0

Ko su najzadovoljniji radnici u Srbiji? Istraživanje pokazuje da su to programeri

Kakvo je opšte stanje zadovoljstva i angažovanja zaposlenih na tržištu rada u Srbiji? Luppa i HR fabrika napravile su veliku analizu koja daje odgovore.

Startapi i poslovanje

Srpske kompanije Factory World Wide i EM Analytic među najbrže rastućim u Centralnoj Evropi

Na ovogodišnjem Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2023 konkursu tehnološke kompanije Factory World Wide i EM Analytic Solutions iz Srbije uvrštene su među 50 najbrže rastućih kompanija u Evropi.

Tehnologija

Izabrali smo top 10 gedžeta koje možete kupiti na popustu za ‘Crni petak’

Black Friday je zvanično stigao, a sa njim i sniženja u mnogim prodavnicama širom sveta. Kao i uvek, odlučili smo da vam predstavimo najzanimljivije gedžete koje možete kupiti u toku ovog 'praznika' sniženja.

Karijere

IT-jevcima je danas teže da promene posao, a kada to čine najbitnija stavka im je – stabilnost

Magdalina Čivović, Tech Lead u kompaniji Doodle, deli svoje utiske o aktuelnim pitanjima na domaćoj tehnološkoj sceni.