eCommerce Asocijacija Srbije traži izvršnog direktora/direktorku

eCommerce Asocijacija Srbije traži izvršnog direktora/direktorku a na jesen planira dodelu industrijskih nagrada

Osoba na poziciji izvršnog direktora pridružiće se timu u Beogradu.

Kako su nam iz eCommerce Asocijacije Srbije istakli, pomenuta pozicija je remote, ali je potrebno da budući direktor/direktorka bude u Beogradu ili okolini zbog planiranih sastanaka i događaja. Jovana Čedomirović, Communications Specialist Asocijacije, kaže da će se na ovoj poziciji najbolje uklopiti osoba koja voli digital, razume e-commerce industriju, zna kako da dođu do svih činilaca digitalnog ekosistema, razume šta znači voditi tim i ceo projekat i ima 101 ideju kako da budu bolji za celu zajednicu:

Tražimo osobu koja će biti proaktivna, predlagati promene i koordinisati sve aktivnosti izvršne kancelarije. Poželjno je da ima minimum tri godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji. S obzirom da će se susretati sa prodajom, odnosno pregovaranjem i osmišljavanjem novih aktivnosti za akviziciju novih članova Asocijacije, potrebno je da poseduje i iskustvo u prodaji. Od budućeg kolege ili koleginice očekujemo i da poseduje dobre organizacione veštine, upravljanja vremenom i zadacima, i ima sposobnost samostalnog odlučivanja.

Jovana nam je u nastavku detaljno izložila i obaveze i zadatke budućeg kolege/koleginice i istakla da će prvi zadatak za osobu na toj poziciji biti da se upozna sa radom Asocijacije, kao i svim članicama kako bi što bolje razumeo/la koji su njihovi ciljevi i da u skladu sa tim koordiniše, kreira i kokreira zajedno sa ostalim članovima tima. Njegove/njene ključne odgovornosti su:

 • Koordinacija aktivnosti Asocijacije na operativnom nivou,
 •  Kreiranje i kokreiranje sadržaja i planova zajedno sa izvršnim timom.
 • Organizacija i koordinacija dnevnih taskova kako bi tim mogao neometano da operacionalizuje aktivnosti, a u skladu sa mesečnim ciljevima koji su postavljeni,
 • Odgovornost za projektni budžet i njegovo efikasno trošenje,
 • Aktivno osmišljavanje načina kako doći do većeg broja članova,
 • Administracija i monitoring CRM baze.
 • Sales i pitch ka novim lidovima,
 • Praćenje rada ostalih zaposlenih,
 • Izveštavanje,
 • Operativno je uključen/a na projektu kada je Akademija,
 • Pravljenje plana predavanja,
 • Upravljanje Front End aktivnostima na web sajtu Asocijacije i komuniciranje sa developerima u vezi potrebnih modifikacija ili novina,
 • Koordinacija istraživanja i anketiranje članstva sa ciljem razumevanja potreba i zadovoljstva,
 • Učestvovanje u pravljenju budžeta i planiranja aktivnosti,
 • Planiranje potrebnih resursa i opreme za planirane aktivnosti,
 • Prezentacija rezultata i pravce razvoja UO,
 • Praćenje i odobravanje direktnih troškove trećih lica,
 • Kontinuirano unapređivanje svog znanja i veština kroz eksterne edukacije i treninge,
 • Kreiranje sadržaja i novih vrednosti za članove u saradnji sa ostalim telima Asocijacije.

U novembru stižu i e-commerce nagrade za domaće tržište

Inače, eCommerce Asocijacija trenutno ima osam članova Upravnog odbora i tri člana Izvršne kancelarije, gde će izvršni direktor biti četvrti član Izvršnog tima, a ovaj tim do kraja godine planira niz različitih aktivnosti, projekata i događaja:

Jedan od velikih projekata Asocijacije koji se trenutno priprema je Level up Akademija, pa pored osnove eCommerce Akademije, naši članovi mogu da očekuju da će do kraja godine slušati i napredniji program i moći da nastave da se edukuju i skaliraju svoje biznise.

Od događaja ću izdvojiti meetap-ove koje planiramo da imamo svakog meseca do kraja godine, gde obrađujemo sve aktuelne ecommerce teme. Do sada su održana dva meetupa na kojima smo imali preko 150 delegata, što nam je dalo uvid u zainteresovanost zajednice da čuje više o svim e-commerce novinama.

U novembru, zaključuje ona, planiraju i prvu dodelu e-commerce nagrada koja će okupiti različite činioce domaćeg tržišta online trgovine. “Pored toga, u februaru 2022. planirana je velika eCommerce konferencija, na kojoj će pored predstavnika domaćih kompanija imati i predstavnike uspešnih evropskih biznisa”, ističe Jovana i poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave na aktuelni konkurs za izvršnog direktora/direktorku.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

9 razloga zašto žene ne (p)ostaju preduzetnice

Čula sam više puta da žene preduzetnice njihove kolege muškarci doživljavaju 'neozbiljno' i 'da se ne bave pravim biznisima'. Zašto postoji takva reputacija, i da li je zaista tako? 

Gaming

$12,7 milijardi vredna je akvizicija Zynge od strane Take-Two Interactive čiji je Nordeus ključan deo

Take Two Interactive, jedna od najvećih kompanija u globalnoj game dev industriji, najavila je akviziciju kompanije Zynga za 12,7 milijardi dolara. Na ovaj način pomenuti gigant bi mogao da proširi svoj već bogati portfolio firmi u sklopu kog se nalazi i srpski Nordeus.

Tehnologija

Crypto Lifers prvi je projekat umetnika Vladimira Popova koji nam otkriva kako je ušao u NFT svet

Da NFT i digitalna umetnost bazirana na blockchain tehnologiji nije prisutna samo u bogatim društvima i državama pokazuje nam i jedan od domaćin autora NFT kolekcije, Vladimir Popov. Njegov umetnički rad je već objavljen na internetu, a o tome ćemo govoriti u nastavku teksta.

Propustili ste

Tehnologija

Crypto Lifers prvi je projekat umetnika Vladimira Popova koji nam otkriva kako je ušao u NFT svet

Da NFT i digitalna umetnost bazirana na blockchain tehnologiji nije prisutna samo u bogatim društvima i državama pokazuje nam i jedan od domaćin autora NFT kolekcije, Vladimir Popov. Njegov umetnički rad je već objavljen na internetu, a o tome ćemo govoriti u nastavku teksta.

Karijere

ProductDock organizuje ‘Rookie Boot Camp’ – tromesečnu praksu za studente i diplomce koji poznaju Javu

Program prakse biće organizovan u novosadskoj kancelariji ove kompanije od 1. marta, a otvorene su četiri pozicije za praksu. Na kraju programa, svi učesnici u skladu sa postignutim rezultatima imaće priliku za stalno zaposlenje u ProductDock-u.

Tehnologija

Ovo su najtraženije kriptovalute koje trenutno možete naći na tržištu

Kriptovalute već godinama unazad imaju sve značajniji upliv u svetskoj ekonomiji, trgovini i digitalnim transakcijama. Čini se da će svoj zenit popularnosti tek dostići, a do tada smo vam spremili još jedan edukativan tekst o trgovanju sa ovim "novčićima" uz osvrt na to koji od njih su trenutno najpopularniji na tržištu.

Startapi i poslovanje

Novi Zakon o inovacionoj delatnosti bitan je za osnivače startapa – ali i za investitore

Startap kao pojam po prvi put je prepoznat jednim zakonom Republike Srbije. O pravnom okviru za dalji razvoj srpskog startap sistema razgovaramo sa direktorom Inicijative „Digitalna Srbija“.

Kultura 2.0

Roditelji, Snapchat nije samo aplikacija za filtere – vodite računa koje opcije su uključene vašoj deci

Ako imate dete uzrasta osnovne škole, velika je verovatnoća da ima instaliran Snapchat u telefonu (ako poseduje telefon) i da skuplja 'vatrice' sa drugarima. Ipak, morate preduzeti određene korake da ih zaštitite.

Startapi i poslovanje

Američki Rho sa novih $75 miliona zaposlio više od 30 ljudi u Beogradu i najavio novo širenje

Njujorški 'fintech' nedavno je zatvorio Series B investiciju, a kompanija je od letos prisutna u srpskoj prestonici gde aktivno radi na razvoju lokalnog tima. Cilj je zaposliti top talenat, pri čemu iz kompanije kažu da nude plate u rangu globalnih razvojnih centara i druge benefite.