Asseco Asee organizuje plaćenu letnju praksu za studente završnih godina

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Asseco organizuje plaćenu letnju praksu za studente završnih godina

Kao i prethodnih godina najboljim praktikantima biće ponuđen posao u kompaniji.

Kompanija ASEE (Asseco SEE), koja je deo globalne Asseco Group, i ovog leta organizovaće stručnu praksu za akademce završnih godina osnovnih studija, a prijave za novi ciklus otvorene su do 23. juna 2022. godine. Darija Stokić, direktorka ljudskih resursa u kompaniji, izjavila je ovom prilikom:

Pravi uspeh kompanije merimo ostvarenim pozitivnim uticajem na razvoj zajednice u kojoj živimo. Zato smo tu da sa velikim entuzijazmom pružimo podršku mladima i da ih motivišemo da ostvare svoj potencijal. Naš “ASEE Internship Programme” predstavlja izuzetnu priliku za sticanje iskustva i znanja u jednoj od najuspešnijih softverskih kompanija u Evropi.

Imajući u vidu upite koje smo dobijali za praksu i u drugim sektorima, ove godine ćemo studentima omogućiti i edukaciju iz oblasti ljudskih resursa, marketinga, finansija i kontrole kvaliteta.

ASEE (Asseco SEE) razvija i plasira sopstvena softverska rešenja u oblasti digitalnog bankarstva, energetike, telekomunikacija i javne uprave. Kompanija posluje u više od 20 zemalja na četiri kontinenta i broji preko 3.400 zaposlenih. Program letnje prakse u poslednjih deset godina pohađalo je oko 300, a preko 130 studenata na ovaj način je zaposleno u kompaniji ASEE.

Plaćena letnja praksa biće organizovana u dva termina, od 4. do 29. jula i od 8. do 31.   avgusta, a broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem zvaničnog sajta.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Karijere

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Novost

Brnabić: Izvoz srpske IT industrije preko €2,5 milijardi u 2022. godini

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je će izvoz IT industrije ove godine premašiti 2,5 milijarde evra, od čega će suficit biti preko 1,5 milijarde evra, a da je u proteklih godinu dana svako drugo novo radno mesto bilo u IT sektoru.

Startapi i poslovanje

500 Emerging Europe: Novih €70 miliona za lokalne startape sa globalnim ambicijama

Istanbulski ogranak poznatog VC fonda 500 startups saopštio je da se sa novim fondom još više fokusira na države Centralne i Istočne Evrope, među kojima je i Srbija.

Intervju

Stvaranje i edukacija novih talenata moraju biti u fokusu domaćih ‘game dev’ kompanija

Ulazak u 'game dev' svet često može da krene od različitih interesovanja. Svoju priču o tome kako više od jedne decenije radi u IT industriji i sada u gaming sektoru iako se za to nije stručno edukovao, otkriva nam Dušan Jovanović, Studio Production Manager kompanije Ubisoft u Beogradu.

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.

Društvene mreže

TikTok će pokoriti najveće igrače u industriji zabave

U okviru 15. izdanja Weekend Media Festivala, održan je panel 'TikTok – the platform that will bring the biggest players on the market to its knees'.

Karijere

Nakon 3 godine pauze, DaFED okupljanja ponovo u Novom Sadu!

Novosadska zajednica ima razloga za slavlje - DaFED ekipa ponovo je na okupu. Oslobodite kalendare jer prvi meetup je već zakazan, a mi otkrivamo planove za konferenciju i druge edukacije koje DaFED već uveliko planira.