Polaznicima AcademIAA-e sertifikati iz oblasti marketinških komunikacija

Završena prva AcademIAA – polaznicima sertifikati iz oblasti marketinških komunikacija

Prva generacija polaznika AcademIAA u petak 9. decembra zvanično je završila tromesečnu edukaciju u oblasti marketinških komunikacija. Na događaju koji je ovim povodom organizovao IAA Serbian Chapter, najboljim polaznicima su dodeljeni sertifikati, a Lazar Džamić, Saša Savić i Miša Lukić proglašeni su za najbolje predavače.

iaa1
Uslov za dobijanje sertifikata bilo je uspešno rešavanje poslovnog slučaja.

Polaznici su tako bili u prilici da slušaju predavanja u okviru šest modula – biznis, kreativa, mediji, istraživanje, digital i All Stars, dok se u ulozi predavača i panelista našlo 87 stručnjaka, koji su govorili na 75 različitih tema tokom 26 radnih dana. Povodom ovog događaja, publici se obratila izvršna direktorka IAA Srbija Jelena Ivanović, koja je svojim obraćanjem otvorila događaj kojim je završena tromesečna edukacija 25 polaznika programa AcademIAA, istakavši tom prilikom:

Svi vi koji danas prisustvujete ovom događaju doprineli ste da AcademIAA bude uspešna, tako da danas slavimo zajednički trijumf. Lansirali smo program koji je je odgovorio na potrebu struke da zajedničkim snagama uloži u edukaciju onih koje vidimo kao našu budućnost.

Ivanovićeva se posebno osvrnula na doprinos u kreiranju programa i liste predavača, koji su AcademIAA-i dali koordinatori modula: Istraživanje – Marijana Agić Molnar (GfK), Marija Matić (Direct Media) – Mediji, Svetlana Ćopić (Scholz & Friends), Aleksandar Nikolić (Communis DDB) – Digital i Andreja Milkić (Leo Burnett) – Biznis.

Takođe, prvoj generaciji polaznika uručeni su sertfikati kao dokaz uspešnog završetka treninga koji je, pored prisustva predavanjima, obuhvatio i poslovne slučajeve koje su polaznici rešavali poslednje nedelje AcademIAA-e – dok je uslov za dobijanje sertifikata bilo prisustvo na 80% predavanja, odnosno uspešno rešavanje poslovnog slučaja.

Sledeća generacija kreće u septembru 2017.

Na svečanosti su između ostalog proglašeni najbolji koordinator i predavači na osnovu anonimnog glasanja polaznika tokom trajanja ovog edukativnog događaja. Tako je priznanje za najboljeg koordinatora pripalo Andreji Milkiću iz agencije Leo Burnett. Sa druge strane, zanimljivo je da su polaznici predavačima dali visoku prosečnu ocenu od 8,3, a da su kao najbolji proglašeni Lazar Džamić (kreativni strateg), Saša Savić (CEO, Mediacom) i Miša Lukić (CEO, Publicis One).

Iz organizacije navode da je već sada poznat termin za narednu generaciju polaznika AcademIAA programa, koja će biti upisana u septembru sledeće godine. Više informacija o ovom događaju možete pronaći na zvaničnoj stranici IAA Serbian Chaptera.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kolumna

Po čemu srpski Zakon o digitalnoj imovini podseća na Azarov transfer iz Čelsija u Real?

Advokati Ilija Rilaković i dr Minja Đokić u zajedničkoj kolumni razjasnili su (ne)mogućnost plaćanja usluga stranih kompanija kripto valutom!

Sponzorisano

Kompanija Proximus u Srbiji zapošljava IT stručnjake i gradi inženjering timove

Proximus je došao na tržište Srbije još 2017. godine kada je preko svoje kompanije BICS postao vlasnik Telesigna. Ovom akvizicijom, Proximus počinje da zapošljava prve Market Development specijaliste, čime mladi talenti stiču mogućnost brzog učenja i razvoja u internacionalnom okruženju.

Office Talks Podcast

LinkedIn za šahiste broji 10.000 korisnika

Gošća 188. epizode Office Talks podkasta bila je Lena Miladinović, osnivačica OutpostChess platforme namenjene umrežavanju svih ljubitelja šaha — kako profesionalaca, tako i entuzijasta.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

DSI investirao u Veli — kripto platformu za finansijske savetnike

Najnovija investicija DSI mreže poslovnih anđela otišla je startapu Veli, iza kojeg stoje Stevan Radonjanin i Marko Selaković. Ova platforma omogućava profesionalcima da investiraju u kriptovalute za svoje klijente i upravljaju njihovim portfeljima.

Office Talks Podcast

Trickest: Etičko hakovanje i ofanzivni cybersecurity

U 190. epizodi Office Talks podkasta razgovarali smo sa Nenadom Zarićem i Mihailom Tomićem, osnivačima startapa Trickest, koji su nam govorili o njegovom nastanku, cybersecurity industriji i etičkom hakovanju.

Startapi i poslovanje

Američki Autodesk akvizirao je novosadski Wonder Dynamics!

Wonder Dynamics akviziran je od strane američkog giganta za 3D animaciju, koji je ovaj potez objavio u jučerašnjem saopštenju na svom zvaničnom sajtu.

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Intervju

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Web 3.0

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.