Polaznicima AcademIAA-e sertifikati iz oblasti marketinških komunikacija

Završena prva AcademIAA – polaznicima sertifikati iz oblasti marketinških komunikacija

Prva generacija polaznika AcademIAA u petak 9. decembra zvanično je završila tromesečnu edukaciju u oblasti marketinških komunikacija. Na događaju koji je ovim povodom organizovao IAA Serbian Chapter, najboljim polaznicima su dodeljeni sertifikati, a Lazar Džamić, Saša Savić i Miša Lukić proglašeni su za najbolje predavače.

iaa1
Uslov za dobijanje sertifikata bilo je uspešno rešavanje poslovnog slučaja.

Polaznici su tako bili u prilici da slušaju predavanja u okviru šest modula – biznis, kreativa, mediji, istraživanje, digital i All Stars, dok se u ulozi predavača i panelista našlo 87 stručnjaka, koji su govorili na 75 različitih tema tokom 26 radnih dana. Povodom ovog događaja, publici se obratila izvršna direktorka IAA Srbija Jelena Ivanović, koja je svojim obraćanjem otvorila događaj kojim je završena tromesečna edukacija 25 polaznika programa AcademIAA, istakavši tom prilikom:

Svi vi koji danas prisustvujete ovom događaju doprineli ste da AcademIAA bude uspešna, tako da danas slavimo zajednički trijumf. Lansirali smo program koji je je odgovorio na potrebu struke da zajedničkim snagama uloži u edukaciju onih koje vidimo kao našu budućnost.

Ivanovićeva se posebno osvrnula na doprinos u kreiranju programa i liste predavača, koji su AcademIAA-i dali koordinatori modula: Istraživanje – Marijana Agić Molnar (GfK), Marija Matić (Direct Media) – Mediji, Svetlana Ćopić (Scholz & Friends), Aleksandar Nikolić (Communis DDB) – Digital i Andreja Milkić (Leo Burnett) – Biznis.

Takođe, prvoj generaciji polaznika uručeni su sertfikati kao dokaz uspešnog završetka treninga koji je, pored prisustva predavanjima, obuhvatio i poslovne slučajeve koje su polaznici rešavali poslednje nedelje AcademIAA-e – dok je uslov za dobijanje sertifikata bilo prisustvo na 80% predavanja, odnosno uspešno rešavanje poslovnog slučaja.

Sledeća generacija kreće u septembru 2017.

Na svečanosti su između ostalog proglašeni najbolji koordinator i predavači na osnovu anonimnog glasanja polaznika tokom trajanja ovog edukativnog događaja. Tako je priznanje za najboljeg koordinatora pripalo Andreji Milkiću iz agencije Leo Burnett. Sa druge strane, zanimljivo je da su polaznici predavačima dali visoku prosečnu ocenu od 8,3, a da su kao najbolji proglašeni Lazar Džamić (kreativni strateg), Saša Savić (CEO, Mediacom) i Miša Lukić (CEO, Publicis One).

Iz organizacije navode da je već sada poznat termin za narednu generaciju polaznika AcademIAA programa, koja će biti upisana u septembru sledeće godine. Više informacija o ovom događaju možete pronaći na zvaničnoj stranici IAA Serbian Chaptera.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Kako Digitalna zajednica vidi efekte zakonskih izmena paušala – i šta predlaže kao rešenje?

Sa Aleksandrom Lugonjom, predsednikom Upravnog odbora Digitalne zajednice, razgovaramo o potencijalnim negativnim efektima koje će izmene paušalnog preduzetništva ostaviti na domaću IT industriju, njihovim saniranjem i budućim planovima ove organizacije.

Mobilno

Potvrđeno: App Store stiže u Srbiju početkom aprila!

Momenat koji smo toliko dugo čekali konačno je tu. Obrativši se iOS developerima, Apple je potvrdio dolazak App Store prodavnice za 20 novih zemalja među kojima je (konačno) i Srbija.

Startapi i poslovanje

Tumačenje Testa samostalnosti: Ko ga primenjuje, kada i nad kim?

U srpskoj IT zajednici se intenzivno vodi diskusija u vezi načina primene Testa samostalnosti, a u okviru koje su se javile brojne nedoumice. Ovaj tekst razrešava neke od njih.

Propustili ste

Novost

ICT Hub pokrenuo novu online eHUB platformu za deljenje poslovnih znanja i iskustva

U cilju prilagođavanja novonastalim okolnostima, ICT Hub je lansirao online platformu za razmenu znanja o inovacijama, dizajnu poslovnih modela i transformaciji poslovanja - pod nazivom eHUB.

Startapi i poslovanje

5 milijardi evra vredan ekonomski paket upravo je predstavljen

Vlada Srbije upravo je predstavila niz ekonomskih mera u cilju očuvanja privrede zbog pandemije korona virusa.

Tehnologija

Kako naručiti hranu putem Interneta – vodič za vaše roditelje, bake i deke

Naručivanje hrane putem Interneta nikada nije bilo lakše, ali se naši roditelji i stariji ukućani verovatno do sada nisu susreli sa tim procesom. Ne brinite, imamo rešenje.

Mobilno

Da li biste kupili telefon brenda za koji nikad ranije niste čuli?

Ako me pitate koji je telefon trenutno najbolji na tržištu, ne bih mogao da vam dam pravi odgovor. Zapravo, najbolji telefon je onaj koji najviše odgovara zahtevima pojedinačnog korisnika.

Kultura 2.0

Do kraja aprila đaci će programiranje učiti u virtuelnim učionicama

Inicijativa "Digitalna Srbija" i Fondacija Petlja do kraja aprila omogućiće prve funkcionalnosti virtuelne učionice za nastavnike i učenike na časovima informatike i računarstva, dok će tokom naredne školske godine postepeno biti uvođeni i drugi predmeti.

Internet marketing

$340 miliona pomoći u Google reklamama za mala i srednja preduzeća širom sveta

Kompanija Google (Alphabet) u zvaničnom blog postu najavila je niz mera koje će ovaj gigant preduzeti ne bi li doprineo borbi protiv korona virusa i ekonomskih posledica koje će pandemija ostaviti za sobom.