Poslušajte lidere iz sveta biznisa i marketinga na ovogodišnjem online izdanju AcademIAA programa

Poslušajte lidere iz sveta biznisa i marketinga na ovogodišnjem online izdanju AcademIAA programa

IAA Srbija ove godine po prvi put organizuje onlajn AcademIAA program, pod sloganom 'Update Yourself', koji će obuhvatiti period od 29. oktobra do 3. decembra, a polaznici će imati priliku da putem onlajn platforme prate panele i predavanja priznatih domaćih i stranih predavača.

AcademIAA je edukativni program vođen od strane lidera iz sveta marketinga i biznisa, svesnih da je njima ovakva vrsta edukacije nedostajala onda kada su pravili svoje prve profesioalne korake. Ono što je njima nedostajalo odlučili su da ponude novim generacijama.

Ovaj događaj je namenjen zaljubljenicima u marketing, talentima, radoznalima i ambicioznima, studentima, mladim „marketarima“ i preduzetnicima koji će imati priliku da za vreme trajanja ovog događaja slušaju pet različitih modula: biznis, kreativa, istraživanja, digital i mediji. Ovogodišnji AcademIAA program izdvaja u odnosu na prethodne činjenica da će biti dostupan široj javnosti putem online platforme.

Rani rok za prijavu do sredine oktobra

Budući akademci mogu da očekuju kvalitetan i aktuelan sadržaj koji će pokušati da odgovori na potrebe novonastalih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID 19. AcademIAA je edukativni program koji je između ostalog namenjen mladima koji prave prve profesionalne korake u oblasti advertajzinga, a onlajn AcademIAA – edukativni program koji će zanimati i iskusnije.

Iz organizacije navode da ove godine polaznici neće prolaziti proces selekcije već je dovoljno  da se jednostavno prijave. Prijave za ovogodišnji AcademIAA program su u toku, a rani rok za prijavu polaznika traje do 15. oktobra.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na office@academiaa.rs, ili jednostavno popuniti obrazac koji se nalazi na zvaničnom AcademIAA sajtu, gde se između ostalog nalaze i ostale informacije poput predavača i cena kotizacija.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Regruteri nam otkrivaju koje su trenutno najtraženije pozicije u IT-ju

Kako bismo saznali koji kadrovi su trenutno najpotrebniji domaćoj tehnološkoj industriji kontaktirali smo predstavnike agencija FatCat Coders, ManpowerGroup i Omnes Group. U nastavku teksta slede njihova iskustva.

Startapi i poslovanje

Poreska uprava poziva građane da prijave svoje inostrane prilive – posebno ističu programere i influensere

Poreska uprava Republike Srbije poziva sva fizička lica koja su propustila da podnesu poreske prijave priliva iz inostranstva, da to samoinicijativno urade kako bi izbegli prekršajnu odgovornost.

Kultura 2.0

Stiže nam nova Vlada – koliko će se ona baviti digitalizacijom i IT industrijom u Srbiji?

Mnogo je toga urađeno u protekle četiri godine, mahom zbog kontinuiteta prethodne Vlade sa kojim se one pre nje i ne mogu baš pohvaliti. Analiziramo koje su to stvari koje bi se mogle naći u novom ekspozeu, a koje se tiču digitalizacije i IT industrije u Srbiji.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pobednici OTP Generator konkursa Zanateria i Your Pet World otkrivaju dalje svoje poslovne planove

Pre nešto više od nedelju dana završen je još jedan Generator Gamechanger konkurs, ovaj put u 'online' izdanju. Žiri je i ove godine izabrao najbolje digitalne projekte, a njihove priče vam otkrivamo u nastavku.

Internet marketing

Budućnost digitalnog marketinga se ‘kladi’ na mlade ljude – i zato pazite kako birate praktikante

Da li zaista mladima više nije toliko sexy raditi u marketing agencijama ili situacija nije toliko tragična kakvom je predstavljaju?

Startapi i poslovanje

Kanadski startap Autoklose sa kancelarijama u Beogradu akviziran od strane kompanije VanillaSoft

Autoklose nastaviće svoje poslovanje kao deo kompanije VanillaSoft, jedne od vodećih 'sales engagement' tehnoloških kompanija na svetu.

Startapi i poslovanje

LearnUpon sa kancelarijama u Beogradu osigurao $56 miliona investicije

LearnUpon, kompanija koja u Beogradu zapošljava preko 40 developera, osigurala je manjinsku investiciju od 56 miliona dolara od kompanije za globalni rast Summit Partners.

Gaming

Gejming studio Miracle Dojo ušao u svet gejmifikacije likova igrom PopStar Adventure – glavni junak je Željko Joksimović

Miracle Dojo, beogradski gejming studio, uspešno je objavio svoju drugu video igru - PopStar Adventure. Ovaj poduhvat realizovan je u saradnji sa producentom i pevačem Željkom Joksimovićem, o čemu smo razgovarali sa osnivačem ovog studija. 

Kultura 2.0

Spotify imenovao Httpool kao ekskluzivnog zastupnika za oglasna rešenja na Balkanu

Ova agencija biće na raspolaganju brendovima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Crne Gore, Albanije i BiH koji žele da se oglašavaju na platformi Spotify.