Poslušajte lidere iz sveta biznisa i marketinga na ovogodišnjem online izdanju AcademIAA programa

Poslušajte lidere iz sveta biznisa i marketinga na ovogodišnjem online izdanju AcademIAA programa

IAA Srbija ove godine po prvi put organizuje onlajn AcademIAA program, pod sloganom 'Update Yourself', koji će obuhvatiti period od 29. oktobra do 3. decembra, a polaznici će imati priliku da putem onlajn platforme prate panele i predavanja priznatih domaćih i stranih predavača.

AcademIAA je edukativni program vođen od strane lidera iz sveta marketinga i biznisa, svesnih da je njima ovakva vrsta edukacije nedostajala onda kada su pravili svoje prve profesioalne korake. Ono što je njima nedostajalo odlučili su da ponude novim generacijama.

Ovaj događaj je namenjen zaljubljenicima u marketing, talentima, radoznalima i ambicioznima, studentima, mladim “marketarima” i preduzetnicima koji će imati priliku da za vreme trajanja ovog događaja slušaju pet različitih modula: biznis, kreativa, istraživanja, digital i mediji. Ovogodišnji AcademIAA program izdvaja u odnosu na prethodne činjenica da će biti dostupan široj javnosti putem online platforme.

Rani rok za prijavu do sredine oktobra

Budući akademci mogu da očekuju kvalitetan i aktuelan sadržaj koji će pokušati da odgovori na potrebe novonastalih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID 19. AcademIAA je edukativni program koji je između ostalog namenjen mladima koji prave prve profesionalne korake u oblasti advertajzinga, a onlajn AcademIAA – edukativni program koji će zanimati i iskusnije.

Iz organizacije navode da ove godine polaznici neće prolaziti proces selekcije već je dovoljno  da se jednostavno prijave. Prijave za ovogodišnji AcademIAA program su u toku, a rani rok za prijavu polaznika traje do 15. oktobra.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na office@academiaa.rs, ili jednostavno popuniti obrazac koji se nalazi na zvaničnom AcademIAA sajtu, gde se između ostalog nalaze i ostale informacije poput predavača i cena kotizacija.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kolumna

Po čemu srpski Zakon o digitalnoj imovini podseća na Azarov transfer iz Čelsija u Real?

Advokati Ilija Rilaković i dr Minja Đokić u zajedničkoj kolumni razjasnili su (ne)mogućnost plaćanja usluga stranih kompanija kripto valutom!

Sponzorisano

Kompanija Proximus u Srbiji zapošljava IT stručnjake i gradi inženjering timove

Proximus je došao na tržište Srbije još 2017. godine kada je preko svoje kompanije BICS postao vlasnik Telesigna. Ovom akvizicijom, Proximus počinje da zapošljava prve Market Development specijaliste, čime mladi talenti stiču mogućnost brzog učenja i razvoja u internacionalnom okruženju.

Office Talks Podcast

LinkedIn za šahiste broji 10.000 korisnika

Gošća 188. epizode Office Talks podkasta bila je Lena Miladinović, osnivačica OutpostChess platforme namenjene umrežavanju svih ljubitelja šaha — kako profesionalaca, tako i entuzijasta.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Startup Genome 2024: Ekosistemi Beograda i Novog Sada vrede preko milijardu evra!

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija imalo je premijerni uvid u ovogodišnje izdanje Startup Genome istraživanja koje je obuhvatilo podatke za startap ekosisteme Beograda i Novog Sada.

Startapi i poslovanje

PolyAI Nikole Mrkšića vredi $500 miliona!

PolyAI, startap sa sedištem u Londonu koji razvija glasove generisane uz pomoć veštačke inteligencije za upotrebu u pozivnim centrima, zatvorio je krug finansiranja od 50 miliona dolara (39,4 miliona funti) dostigavši tako ukupnu vrednost od blizu 500 miliona dolara.

Startapi i poslovanje

Silicon Garden investirao u srpski OTA Sync u zaokruženoj ‘seed’ rundi ulaganja

Domaća hotel tech kompanija OTA Sync prikupila je dodatna sredstva koja će se koristiti za širenje prodajnog tima na globalno tržište. 

Startapi i poslovanje

DSI investirao u Veli — kripto platformu za finansijske savetnike

Najnovija investicija DSI mreže poslovnih anđela otišla je startapu Veli, iza kojeg stoje Stevan Radonjanin i Marko Selaković. Ova platforma omogućava profesionalcima da investiraju u kriptovalute za svoje klijente i upravljaju njihovim portfeljima.

Office Talks Podcast

Trickest: Etičko hakovanje i ofanzivni cybersecurity

U 190. epizodi Office Talks podkasta razgovarali smo sa Nenadom Zarićem i Mihailom Tomićem, osnivačima startapa Trickest, koji su nam govorili o njegovom nastanku, cybersecurity industriji i etičkom hakovanju.

Startapi i poslovanje

Američki Autodesk akvizirao je novosadski Wonder Dynamics!

Wonder Dynamics akviziran je od strane američkog giganta za 3D animaciju, koji je ovaj potez objavio u jučerašnjem saopštenju na svom zvaničnom sajtu.