WN Belgrade 2023

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

WN Conference koja svake godine okupi preko 5.000 game developera, dolazi u Beograd

Od 8. do 9. februara, preko 1.000 programera, izdavača i game developera okupiće se u Hali 5 Beogradskog sajma, kako bi razgovarali o najnovijim trendovima u industriji igara i ostvarili nove kontakte.

Poslednjih 10 godina, kompanija WN Media Group širom sveta organizuje konferenciju posvećenu industriji video igara. WN konferencija, sačinjena od niza predavanja i radionica osmišljenih tako da istovremeno obuhvate poslovne i obrazovne teme, svake godine okupi oko 5.000 učesnika uživo i 22.000 onih koji događajima prisustvuju online.

Predavači na konferenciji su vodeći svetski stručnjaci u svetu gejminga koji svake godine sa učesnicima dele najnovija dostignuća i trendove iz oblasti ove industrije. Ovog februara, u Beogradu fokus će biti na temama koje uključuju investicije, proizvodnju igara, upravljanje talentima, analitiku igara i web3 igre. Pretpostavlja se da će događaju prisustvovati preko 1.000 učesnika iz game dev industrije.

Najzapaženiji projekti ostvariće pravo na:

  •  besplatan štand u Expo zoni;
  •  besplatan Premium Pass;
  • profesionalne savete od lidera iz industrije;
  • priliku da ostvare kontakte s investitorima, partnerima i izdavačima.

U okviru konferencije, planirano je da game developeri predstave preko 150 novih projekata. Zarad boljeg međusobnog umrežavanja, svi učesnici koji događajima prisustvuju uživo, ali i online, dobiće pristup WN Hub sistemu. Online učesnici dobijaju stranicu posvećenu njihovoj igri i besplatni Online Premium Pass za ceo tim.

Na kraju prvog dana biće organizovana žurka dobrodošlice u beogradskom Buddha Baru. Prijave traju do 20. januara, a više informacija potražite na sajtu WN konferencije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

DocsCube iz Srbije efikasno automatizuje dokumentacije za mala i srednja preduzeća

O tome kako je njihov proizvod postao treći proizvod dana na ProductHunt-u i šta im je taj uspeh doneo, razgovarali smo sa suosnivačem DocsCube startapa.

Startapi i poslovanje

Šta posle godine u kojoj se mehur izduvao?

Tema za ovaj, poslednji članak u godini, došla je prirodno. Svakodnevno me prati u razgovorima s kolegama, startapima, investitorima, u sadržajima koje svakodnevno čitam ili slušam.

Web 3.0

NBS: Dodeljene prve dozvole za kripto-menjačnice u Srbiji

Narodna banka Srbije (NBS) je 16. decembra izdala dozvole dvema domaćim kripto-menjačnicama. Šta to sve podrazumeva pitali smo Aleksandra Matanovića, osnivača kompanije (menjačnice) ECD, jedne od dobitnica dozvole.

Propustili ste

Office Talks Podcast

DevRel – Kako se grade dobri odnosi sa programerima?

Gosti 126. epizode Office Talks podkasta bili su Nenad Vitorović (Tenderly) i Lav Leon Hudak (MVP Workshop) koji su nam govorili o značaju dobrih odnosa sa programerima, ali i o kvalitetnoj zajednici i sadržaju usmerenim ka programerima, a koji sve više dolaze do izražaja.

Novost

Shift Miami: Infobipova konferencija posvećena developerima stiže u Ameriku

Ovo je prvi korak ka internacionalizaciji jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih developerima koja se već 10 godina održava u Hrvatskoj.

Startapi i poslovanje

Degordian akvizirao Shopycode – srpsku agenciju za e-commerce razvoj

Internacionalna digital-first agencija Degordian akvizirala je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce.

Istraživanje

Predstavljamo rezultate ankete o platama dizajnera digitalnih proizvoda i usluga u Srbiji

Prva anketa ovog tipa sprovedena je na uzorku od oko 700 učesnika. Podaci pokazuju da je 71% dizajnera ušlo na tržište u poslednjih 8 godina, dok je 57% ušlo u poslednjih 6 godina.

Društvene mreže

OnlyFans: Kako su poznate ličnosti normalizovale ‘online’ prostituciju?

U ovoj kolumni, otkrivam vam zašto 'girl power' na internetu nije izraz feminističke borbe i zašto se 'online' prodaja vlastite intime ne razlikuje od prostitucije.

Kultura 2.0

Beckoning je animirani film Save Živkovića – Epic Games i 3Lateral bili deo projekta

Kreiranje dugometražnih animiranih filmova je oduvek bilo nedostižno malim timovima kreativaca pre svega zbog produkcijskih ograničenja, ali zahvaljujući novim tehnologijama situacija se znatno promenila.