WN Belgrade 2023

WN Conference koja svake godine okupi preko 5.000 game developera, dolazi u Beograd

Od 8. do 9. februara, preko 1.000 programera, izdavača i game developera okupiće se u Hali 5 Beogradskog sajma, kako bi razgovarali o najnovijim trendovima u industriji igara i ostvarili nove kontakte.

Poslednjih 10 godina, kompanija WN Media Group širom sveta organizuje konferenciju posvećenu industriji video igara. WN konferencija, sačinjena od niza predavanja i radionica osmišljenih tako da istovremeno obuhvate poslovne i obrazovne teme, svake godine okupi oko 5.000 učesnika uživo i 22.000 onih koji događajima prisustvuju online.

Predavači na konferenciji su vodeći svetski stručnjaci u svetu gejminga koji svake godine sa učesnicima dele najnovija dostignuća i trendove iz oblasti ove industrije. Ovog februara, u Beogradu fokus će biti na temama koje uključuju investicije, proizvodnju igara, upravljanje talentima, analitiku igara i web3 igre. Pretpostavlja se da će događaju prisustvovati preko 1.000 učesnika iz game dev industrije.

Najzapaženiji projekti ostvariće pravo na:

  •  besplatan štand u Expo zoni;
  •  besplatan Premium Pass;
  • profesionalne savete od lidera iz industrije;
  • priliku da ostvare kontakte s investitorima, partnerima i izdavačima.

U okviru konferencije, planirano je da game developeri predstave preko 150 novih projekata. Zarad boljeg međusobnog umrežavanja, svi učesnici koji događajima prisustvuju uživo, ali i online, dobiće pristup WN Hub sistemu. Online učesnici dobijaju stranicu posvećenu njihovoj igri i besplatni Online Premium Pass za ceo tim.

Na kraju prvog dana biće organizovana žurka dobrodošlice u beogradskom Buddha Baru. Prijave traju do 20. januara, a više informacija potražite na sajtu WN konferencije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Život na točkovima (Mladi Nomadi)

Kako izgleda putovanje od Srbije do Maroka i to u kombiju - kući? U 140. epizodi Office Talks podkadta svoju priču o nesvakidašnjoj avanturi sa nama su podelili Marko Banduka i Katarina Ćirković - Mladi Nomadi.

Internet marketing

Umetnica mora jesti kuvano: Pioniri osvojili prestižnu nagradu Grand Prix Balcannes

Agencija Pioniri iz Beograda je na ovogodišnjem Balcannes festivalu osvojila glavnu nagradu Grand Prix Balcannes sa projektom 'Konstrakta x Metalac – Umetnica mora jesti kuvano'.

Intervju

Nemanja Radosavljević: Već nakon treće godine, studenti RAF-a mogu pronaći posao u velikim tehnološkim kompanijama

Za sve one koji još uvek imaju dilemu oko upisa na IT studije, Netokracija nastavlja svoj vodič. Ovog puta donosimo vam razgovor s dr Nemanjom Radosavljevićem, prodekanom za nastavu na Računarskom fakultetu u Beogradu.

Propustili ste

Najava

Prvi Polkadot Day u Srbiji: Istražite Polkadot ‘blockchain’ ekosistem

Ovaj događaj u organizaciji MVP Workshop-a deo je Belgrade Blockchain Week-a i održaće se na Fakultetu organizacionih nauka 5. juna, sa početkom u 11 časova.

Sponzorisano

Deveto IT istraživanje plata i beneficija u Srbiji: Fenix otkriva najnovije trendove

Fenix se poslednjih 13 godina bavi Tech regrutacijom i svake godine za poslodavce iz tehnološkog sektora priprema detaljno istraživanje u okviru kojih sa njima deli informacije o platama, benefitima, bonusima, brzinom napredovanja, dobrovoljnim odlaskom i sl.

Intervju

Domaća kompanija započinje globalno širenje poslovanja – Vega IT otvara kancelarije u Njujorku

U vreme najavljene recesije, kada većina kompanija zamrzava investicije, domaća firma Vega IT ima drugačiju strategiju. Sa CEO-om i novim predsednikom za američko i azijsko-pacifičko tržište razgovaramo o diversifikaciji poslovanja i globalnim potezima koje ova kompanija sprema.

Office Talks Podcast

Gde programeri provode vreme? (Reddit, Twitter, GitHub)

Na kojim to kanalima i mrežama programeri provode slobodno vreme? Da li više koriste Reddit ili Twitter? Odgovor na ova pitanja potražili smo u 144. epizodi Office Talks podkasta.

Startapi i poslovanje

GapApp: Braća iz Srbije osmislila su platformu koja mesece pravnih poslova pretvara u minute!

GapApp je platforma koja omogućava pravnim i 'compliance' timovima da automatizuju i skaliraju svoje usluge, povećavajući produktivnost za čak 75 odsto.

Analiza

Predstavnici industrije otkrivaju nam kako inflacija utiče na rast plata u IT-ju

U jeku ekonomske krize naše sagovornike pitali smo kako se inflacija odrazila na visinu plate u IT-ju.