Weekend Media Festival po 16. put u Rovinju od 21. do 24. septembra

Weekend Media Festival po 16. put u Rovinju, ovog puta sa fokusom na HR i veštačku inteligenciju

Weekend Media Festival, jedna od najvećih regionalnih konferencija posvećenih digitalnom marketingu, po 16. put će se održati u Rovinju od 21. do 24. septembra, sa potpuno novim i aktuelnim temama iz digitalnog sveta.

Ovogodišnji program Weekenda se fokusira na aktuelnosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, gejming i IT industrije, ali i psihologije i umetnosti. Osluškujući potrebe tržišta u proteklih nekoliko godina, Weekend će se u svom 16. izdanju proširiti na područje ljudskih potencijala.

Možemo li da pobedimo veštačku inteligenciju i kako izgraditi kompaniju i ne prodati je na vrhuncu slave, samo su neke od tema koje će začiniti septembarsko okupljanje stručnjaka i entuzijasta iz sveta komunikacija, marketinga i biznisa na 16. WMF-u.

O tome o čemu će se sve govoriti na pomenutoj konferenciji ali i ko su stručni predavači koje će publika imati priliku da čuje, nalazi se na programu ovogodišnjeg Weekend Media Festivala koji će se održati u Rovinju od 21. do 24. septembra u prostorima stare fabrike duvana. Weekend.16 je tako otvorio vrata novim kreativnim horizontima, pa će se u sklopu programa održati When AI Meets Creation, izložba fotografija kreiranih pomoću veštačke inteligencije.

Producent Simpsonovih takođe dolazi na WMF

Štaviše, u sklopu Weekenda.16 biće održan prvi HR.Weekend. Jedna od zvezda prvog HR.Weekenda je dr. Nikolaos Dimitriadis, direktor i suosnivač vodeće kompanije Trizma Neura, koji povezuje neuronauku i ponašanje sa područjem marketinga, komunikacija, leadershipa i obrazovanja.

Među govornicima na ovogodišnjem festivalu nalaze se i filozof Slavoj Žižek, Kishore Mahbubani, bivši predsednik Saveta bezbednosti UN-a, Tanya Golesic, glavna izvršna direktorka kanadske modne kompanije Mackage, kao i Kai-Marcus Thäsler, nemački stručnjak iz područja outdoor oglašavanja, Munawar Ahmed, HR stručnjak koja je partner u kompaniji Oliver Wyman i gostujući predavač na Standfordu, Jan Grarup, nagrađivani danski ratni fotoreporter i David Silverman, producent globalno popularne animirane serije The Simpsons.

Više informacija o samom programu konferencije, ali i o kotizacijama, možete pronaći na zvaničnom sajtu Weekend Media Festivala.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Novost

Sve što treba da znate o aplikaciji Agencije za privredne registre

APR je uveo aplikaciju za sastavljanje i podnošenje finansijskih izveštaja za 2023. godinu, u skladu sa Zakonom o računovodstvu. Za vas smo izdvojili najvažnije pojedinosti vezane za njeno korišćenje.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Novi GapMinder Fond II s kapitalom od €80 miliona targetira i srpske startape!

GapMinder Ventures, VC fond koji je dosad primarno ulagao u tehnološke kompanije iz Rumunije, pokreće GapMinder Fond II, investicioni paket od 80 miliona evra koji će biti alociran i na širem istočnoevropskom regionu, pa tako i Srbiji i Hrvatskoj.

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Mobilno

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Digitalni mediji

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Sponzorisano

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.