MVP Workshop organizuje prvu lokalnu Web3 Akademiju - prijavite se do 31. januara

MVP Workshop organizuje prvu lokalnu Web3 Akademiju – prijavite se do 31. januara

MVP Workshop je uz pomoć Web3 tima i uz podršku SBI, Supercluster Odličan3, USAID-a i ICT HUB-a (kroz Serbia Inovira) stvorio mesto gde možete da započnete svoje Web3 putovanje. Dakle, ako želite da počnete, ali ne znate kako - saznajte sada kroz Web3 akademiju.

Bitno je napomenuti da je Web3 akademija obrazovna inicijativa sa sedištem u Beogradu, koja pruža sve što je potrebno da biste se upoznali sa Web3 svetom i stekli više znanja o ovoj industriji u oblastima Software development, Product Managment, Product Design i Marketing & Growth.

Akademija će trajati osam nedelja, počevši od 21. februara, dok će se predavanja održavati od ponedeljka do četvrtka, od 18 do 21 sat, svake nedelje, osim praznika. Predavanja je moguće pratiti i online i offline. Štaviše, akademija se sastoji od četiri različita modula sa devet različitih predavanja u svakom, a postoji i opcija prijave na više modula. Od Akademije možete očekivati sledeće edukativne segmente.

Razvoj softvera:

 • Da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da postanete profesionalac za razvoj softvera u Web3;
 • Da razumete Web3 prostor i koje alate treba da koristite za pravljenje Web3 projekata;
 • Da steknete znanja vezana za Web3 protokole i prednosti koje oni donose u odnosu na druge tehnologije;
 • Da naučite kako napraviti dApps (decentralizovane aplikacije) zasnovane na Blockchain tehnologiji.

Menadžment proizvoda:

 • Da brzo testirate hipotezu i prenesete bilo kojoj publici poslovne modele koji mogu poslužiti unapređivanju proizvoda ili kreiranju novim Web3 proizvodima koje želite da kreirate;
 • Tehnike za komuniciranje i promovisanje prednosti proizvoda decentralizacije i tokenizacije internoj i eksternoj publici;
 • Kako strukturirati timove koji mogu da grade Web3 proizvode i donose efikasne odluke o proizvodima uz širok spektar razumevanja ekosistema u kojem gradite.

Dizajn proizvoda:

 • Kako stvoriti bolje korisničko iskustvo koje će privući i zadržati više korisnika Web3 proizvoda;
 • Shvatite kako korisnički interfejsi Web3 proizvoda moraju da stupe u interakciju sa različitim blokčejn infrastrukturama za masovno usvajanje korisnika;
 • Kako da strukturirate podatake za što bolji UX/UI u različitim studijama slučaja Web3 industrije.

Marketing:

 • Kako kreirati Web3 marketinšku strategiju za razvoj uspešnog Web3 projekta;
 • Kako napraviti Web3 marketinški plan i kalendar koji se konvertuju u klijente;
 • Koje kanale, sredstva i alate koristiti u Web3 da biste maksimizirali svoje marketinške rezultate.

Svaki polaznik koji završi program dobiće sertifikat koji izdaje Odličan3! Superklaster, SBI i NFT Polygon sertifikat. Svi učesnici imaće priliku da primene prikupljeno znanje (pred predstavnicima Web3 kompanija i Venture fondova) na Velikom Finalnom Hakatonu na kraju programa. Prijave traju do 31. januara, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem zvaničnog sajta akademije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kolumna

Po čemu srpski Zakon o digitalnoj imovini podseća na Azarov transfer iz Čelsija u Real?

Advokati Ilija Rilaković i dr Minja Đokić u zajedničkoj kolumni razjasnili su (ne)mogućnost plaćanja usluga stranih kompanija kripto valutom!

Intervju

Kompanija Proximus u Srbiji zapošljava IT stručnjake i gradi inženjering timove

Proximus je došao na tržište Srbije još 2017. godine kada je preko svoje kompanije BICS postao vlasnik Telesigna. Ovom akvizicijom, Proximus počinje da zapošljava prve Market Development specijaliste, čime mladi talenti stiču mogućnost brzog učenja i razvoja u internacionalnom okruženju.

Office Talks Podcast

LinkedIn za šahiste broji 10.000 korisnika

Gošća 188. epizode Office Talks podkasta bila je Lena Miladinović, osnivačica OutpostChess platforme namenjene umrežavanju svih ljubitelja šaha — kako profesionalaca, tako i entuzijasta.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Startup Genome 2024: Ekosistemi Beograda i Novog Sada vrede preko milijardu evra!

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija imalo je premijerni uvid u ovogodišnje izdanje Startup Genome istraživanja koje je obuhvatilo podatke za startap ekosisteme Beograda i Novog Sada.

Startapi i poslovanje

PolyAI Nikole Mrkšića vredi $500 miliona!

PolyAI, startap sa sedištem u Londonu koji razvija glasove generisane uz pomoć veštačke inteligencije za upotrebu u pozivnim centrima, zatvorio je krug finansiranja od 50 miliona dolara (39,4 miliona funti) dostigavši tako ukupnu vrednost od blizu 500 miliona dolara.

Startapi i poslovanje

Silicon Garden investirao u srpski OTA Sync u zaokruženoj ‘seed’ rundi ulaganja

Domaća hotel tech kompanija OTA Sync prikupila je dodatna sredstva koja će se koristiti za širenje prodajnog tima na globalno tržište. 

Startapi i poslovanje

DSI investirao u Veli — kripto platformu za finansijske savetnike

Najnovija investicija DSI mreže poslovnih anđela otišla je startapu Veli, iza kojeg stoje Stevan Radonjanin i Marko Selaković. Ova platforma omogućava profesionalcima da investiraju u kriptovalute za svoje klijente i upravljaju njihovim portfeljima.

Office Talks Podcast

Trickest: Etičko hakovanje i ofanzivni cybersecurity

U 190. epizodi Office Talks podkasta razgovarali smo sa Nenadom Zarićem i Mihailom Tomićem, osnivačima startapa Trickest, koji su nam govorili o njegovom nastanku, cybersecurity industriji i etičkom hakovanju.

Startapi i poslovanje

Američki Autodesk akvizirao je novosadski Wonder Dynamics!

Wonder Dynamics akviziran je od strane američkog giganta za 3D animaciju, koji je ovaj potez objavio u jučerašnjem saopštenju na svom zvaničnom sajtu.