MVP Workshop organizuje prvu lokalnu Web3 Akademiju - prijavite se do 31. januara

MVP Workshop organizuje prvu lokalnu Web3 Akademiju – prijavite se do 31. januara

MVP Workshop je uz pomoć Web3 tima i uz podršku SBI, Supercluster Odličan3, USAID-a i ICT HUB-a (kroz Serbia Inovira) stvorio mesto gde možete da započnete svoje Web3 putovanje. Dakle, ako želite da počnete, ali ne znate kako - saznajte sada kroz Web3 akademiju.

Bitno je napomenuti da je Web3 akademija obrazovna inicijativa sa sedištem u Beogradu, koja pruža sve što je potrebno da biste se upoznali sa Web3 svetom i stekli više znanja o ovoj industriji u oblastima Software development, Product Managment, Product Design i Marketing & Growth.

Akademija će trajati osam nedelja, počevši od 21. februara, dok će se predavanja održavati od ponedeljka do četvrtka, od 18 do 21 sat, svake nedelje, osim praznika. Predavanja je moguće pratiti i online i offline. Štaviše, akademija se sastoji od četiri različita modula sa devet različitih predavanja u svakom, a postoji i opcija prijave na više modula. Od Akademije možete očekivati sledeće edukativne segmente.

Razvoj softvera:

 • Da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da postanete profesionalac za razvoj softvera u Web3;
 • Da razumete Web3 prostor i koje alate treba da koristite za pravljenje Web3 projekata;
 • Da steknete znanja vezana za Web3 protokole i prednosti koje oni donose u odnosu na druge tehnologije;
 • Da naučite kako napraviti dApps (decentralizovane aplikacije) zasnovane na Blockchain tehnologiji.

Menadžment proizvoda:

 • Da brzo testirate hipotezu i prenesete bilo kojoj publici poslovne modele koji mogu poslužiti unapređivanju proizvoda ili kreiranju novim Web3 proizvodima koje želite da kreirate;
 • Tehnike za komuniciranje i promovisanje prednosti proizvoda decentralizacije i tokenizacije internoj i eksternoj publici;
 • Kako strukturirati timove koji mogu da grade Web3 proizvode i donose efikasne odluke o proizvodima uz širok spektar razumevanja ekosistema u kojem gradite.

Dizajn proizvoda:

 • Kako stvoriti bolje korisničko iskustvo koje će privući i zadržati više korisnika Web3 proizvoda;
 • Shvatite kako korisnički interfejsi Web3 proizvoda moraju da stupe u interakciju sa različitim blokčejn infrastrukturama za masovno usvajanje korisnika;
 • Kako da strukturirate podatake za što bolji UX/UI u različitim studijama slučaja Web3 industrije.

Marketing:

 • Kako kreirati Web3 marketinšku strategiju za razvoj uspešnog Web3 projekta;
 • Kako napraviti Web3 marketinški plan i kalendar koji se konvertuju u klijente;
 • Koje kanale, sredstva i alate koristiti u Web3 da biste maksimizirali svoje marketinške rezultate.

Svaki polaznik koji završi program dobiće sertifikat koji izdaje Odličan3! Superklaster, SBI i NFT Polygon sertifikat. Svi učesnici imaće priliku da primene prikupljeno znanje (pred predstavnicima Web3 kompanija i Venture fondova) na Velikom Finalnom Hakatonu na kraju programa. Prijave traju do 31. januara, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem zvaničnog sajta akademije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Život na točkovima (Mladi Nomadi)

Kako izgleda putovanje od Srbije do Maroka i to u kombiju - kući? U 140. epizodi Office Talks podkadta svoju priču o nesvakidašnjoj avanturi sa nama su podelili Marko Banduka i Katarina Ćirković - Mladi Nomadi.

Internet marketing

Umetnica mora jesti kuvano: Pioniri osvojili prestižnu nagradu Grand Prix Balcannes

Agencija Pioniri iz Beograda je na ovogodišnjem Balcannes festivalu osvojila glavnu nagradu Grand Prix Balcannes sa projektom 'Konstrakta x Metalac – Umetnica mora jesti kuvano'.

Intervju

Nemanja Radosavljević: Već nakon treće godine, studenti RAF-a mogu pronaći posao u velikim tehnološkim kompanijama

Za sve one koji još uvek imaju dilemu oko upisa na IT studije, Netokracija nastavlja svoj vodič. Ovog puta donosimo vam razgovor s dr Nemanjom Radosavljevićem, prodekanom za nastavu na Računarskom fakultetu u Beogradu.

Propustili ste

Najava

Prvi Polkadot Day u Srbiji: Istražite Polkadot ‘blockchain’ ekosistem

Ovaj događaj u organizaciji MVP Workshop-a deo je Belgrade Blockchain Week-a i održaće se na Fakultetu organizacionih nauka 5. juna, sa početkom u 11 časova.

Sponzorisano

Deveto IT istraživanje plata i beneficija u Srbiji: Fenix otkriva najnovije trendove

Fenix se poslednjih 13 godina bavi Tech regrutacijom i svake godine za poslodavce iz tehnološkog sektora priprema detaljno istraživanje u okviru kojih sa njima deli informacije o platama, benefitima, bonusima, brzinom napredovanja, dobrovoljnim odlaskom i sl.

Intervju

Domaća kompanija započinje globalno širenje poslovanja – Vega IT otvara kancelarije u Njujorku

U vreme najavljene recesije, kada većina kompanija zamrzava investicije, domaća firma Vega IT ima drugačiju strategiju. Sa CEO-om i novim predsednikom za američko i azijsko-pacifičko tržište razgovaramo o diversifikaciji poslovanja i globalnim potezima koje ova kompanija sprema.

Office Talks Podcast

Gde programeri provode vreme? (Reddit, Twitter, GitHub)

Na kojim to kanalima i mrežama programeri provode slobodno vreme? Da li više koriste Reddit ili Twitter? Odgovor na ova pitanja potražili smo u 144. epizodi Office Talks podkasta.

Startapi i poslovanje

GapApp: Braća iz Srbije osmislila su platformu koja mesece pravnih poslova pretvara u minute!

GapApp je platforma koja omogućava pravnim i 'compliance' timovima da automatizuju i skaliraju svoje usluge, povećavajući produktivnost za čak 75 odsto.

Analiza

Predstavnici industrije otkrivaju nam kako inflacija utiče na rast plata u IT-ju

U jeku ekonomske krize naše sagovornike pitali smo kako se inflacija odrazila na visinu plate u IT-ju.