MVP Workshop organizuje prvu lokalnu Web3 Akademiju - prijavite se do 31. januara

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

MVP Workshop organizuje prvu lokalnu Web3 Akademiju – prijavite se do 31. januara

MVP Workshop je uz pomoć Web3 tima i uz podršku SBI, Supercluster Odličan3, USAID-a i ICT HUB-a (kroz Serbia Inovira) stvorio mesto gde možete da započnete svoje Web3 putovanje. Dakle, ako želite da počnete, ali ne znate kako - saznajte sada kroz Web3 akademiju.

Bitno je napomenuti da je Web3 akademija obrazovna inicijativa sa sedištem u Beogradu, koja pruža sve što je potrebno da biste se upoznali sa Web3 svetom i stekli više znanja o ovoj industriji u oblastima Software development, Product Managment, Product Design i Marketing & Growth.

Akademija će trajati osam nedelja, počevši od 21. februara, dok će se predavanja održavati od ponedeljka do četvrtka, od 18 do 21 sat, svake nedelje, osim praznika. Predavanja je moguće pratiti i online i offline. Štaviše, akademija se sastoji od četiri različita modula sa devet različitih predavanja u svakom, a postoji i opcija prijave na više modula. Od Akademije možete očekivati sledeće edukativne segmente.

Razvoj softvera:

 • Da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da postanete profesionalac za razvoj softvera u Web3;
 • Da razumete Web3 prostor i koje alate treba da koristite za pravljenje Web3 projekata;
 • Da steknete znanja vezana za Web3 protokole i prednosti koje oni donose u odnosu na druge tehnologije;
 • Da naučite kako napraviti dApps (decentralizovane aplikacije) zasnovane na Blockchain tehnologiji.

Menadžment proizvoda:

 • Da brzo testirate hipotezu i prenesete bilo kojoj publici poslovne modele koji mogu poslužiti unapređivanju proizvoda ili kreiranju novim Web3 proizvodima koje želite da kreirate;
 • Tehnike za komuniciranje i promovisanje prednosti proizvoda decentralizacije i tokenizacije internoj i eksternoj publici;
 • Kako strukturirati timove koji mogu da grade Web3 proizvode i donose efikasne odluke o proizvodima uz širok spektar razumevanja ekosistema u kojem gradite.

Dizajn proizvoda:

 • Kako stvoriti bolje korisničko iskustvo koje će privući i zadržati više korisnika Web3 proizvoda;
 • Shvatite kako korisnički interfejsi Web3 proizvoda moraju da stupe u interakciju sa različitim blokčejn infrastrukturama za masovno usvajanje korisnika;
 • Kako da strukturirate podatake za što bolji UX/UI u različitim studijama slučaja Web3 industrije.

Marketing:

 • Kako kreirati Web3 marketinšku strategiju za razvoj uspešnog Web3 projekta;
 • Kako napraviti Web3 marketinški plan i kalendar koji se konvertuju u klijente;
 • Koje kanale, sredstva i alate koristiti u Web3 da biste maksimizirali svoje marketinške rezultate.

Svaki polaznik koji završi program dobiće sertifikat koji izdaje Odličan3! Superklaster, SBI i NFT Polygon sertifikat. Svi učesnici imaće priliku da primene prikupljeno znanje (pred predstavnicima Web3 kompanija i Venture fondova) na Velikom Finalnom Hakatonu na kraju programa. Prijave traju do 31. januara, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem zvaničnog sajta akademije.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

DocsCube iz Srbije efikasno automatizuje dokumentacije za mala i srednja preduzeća

O tome kako je njihov proizvod postao treći proizvod dana na ProductHunt-u i šta im je taj uspeh doneo, razgovarali smo sa suosnivačem DocsCube startapa.

Startapi i poslovanje

Šta posle godine u kojoj se mehur izduvao?

Tema za ovaj, poslednji članak u godini, došla je prirodno. Svakodnevno me prati u razgovorima s kolegama, startapima, investitorima, u sadržajima koje svakodnevno čitam ili slušam.

Novost

NBS: Dodeljene prve dozvole za kripto-menjačnice u Srbiji

Narodna banka Srbije (NBS) je 16. decembra izdala dozvole dvema domaćim kripto-menjačnicama. Šta to sve podrazumeva pitali smo Aleksandra Matanovića, osnivača kompanije (menjačnice) ECD, jedne od dobitnica dozvole.

Propustili ste

Office Talks Podcast

DevRel – Kako se grade dobri odnosi sa programerima?

Gosti 126. epizode Office Talks podkasta bili su Nenad Vitorović (Tenderly) i Lav Leon Hudak (MVP Workshop) koji su nam govorili o značaju dobrih odnosa sa programerima, ali i o kvalitetnoj zajednici i sadržaju usmerenim ka programerima, a koji sve više dolaze do izražaja.

Novost

Shift Miami: Infobipova konferencija posvećena developerima stiže u Ameriku

Ovo je prvi korak ka internacionalizaciji jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih developerima koja se već 10 godina održava u Hrvatskoj.

Startapi i poslovanje

Degordian akvizirao Shopycode – srpsku agenciju za e-commerce razvoj

Internacionalna digital-first agencija Degordian akvizirala je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce.

Istraživanje

Predstavljamo rezultate ankete o platama dizajnera digitalnih proizvoda i usluga u Srbiji

Prva anketa ovog tipa sprovedena je na uzorku od oko 700 učesnika. Podaci pokazuju da je 71% dizajnera ušlo na tržište u poslednjih 8 godina, dok je 57% ušlo u poslednjih 6 godina.

Društvene mreže

OnlyFans: Kako su poznate ličnosti normalizovale ‘online’ prostituciju?

U ovoj kolumni, otkrivam vam zašto 'girl power' na internetu nije izraz feminističke borbe i zašto se 'online' prodaja vlastite intime ne razlikuje od prostitucije.

Kultura 2.0

Beckoning je animirani film Save Živkovića – Epic Games i 3Lateral bili deo projekta

Kreiranje dugometražnih animiranih filmova je oduvek bilo nedostižno malim timovima kreativaca pre svega zbog produkcijskih ograničenja, ali zahvaljujući novim tehnologijama situacija se znatno promenila.