Vip mobile uveo NEOgraničene minute i poruke ka svim mrežama

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Vip mobile uveo NEOgraničene minute i poruke ka svim mrežama

Kompanija Vip mobile proslavila je desetogodišnjicu poslovanja i tim povodom uvela NEO tarife, prve postpejd pakete na tržištu koji nude neograničenu komunikaciju prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji. Svi novi ili korisnici koji obnove ugovor, mogu izabrati NEO 2 tarifu sa 2GB već od 999 dinara, uz dvogodišnju ugovornu obavezu.

CEO Vip mobile-a, Dejan Turk predstavio je novine ovog operatera medijima i drugim zvanicama na krovu Navigator Business Centra. Vip mobile

Prvu deceniju poslovanja Vip mobile-a u Srbiji obeležile su kontinuirane investicije u razvoj mreže, usluga i inovacija koje su postavile nove standarde na tržištu, poput uvođenja prvih tarifa sa besplatnim razgovorima u okviru mreže, zatim megabajtima u okviru paketa, mogućnosti kupovine telefona za 1 dinar ili uvođenja uređaja sa Android operativnim sistemom.

Takođe, Vip korisnici su među prvima bili u mogućnosti da brzo surfuju zahvaljujući HSPA+/3.5G brzini protoka podataka, a potom i 4G mobilnoj mreži koja je najveća u Srbiji – jer u ovom trenutku pokriva više od 85% populacije. Povodom obeležavanja desetogodišnjice poslovanja u Srbiji, publici i predstavnicima medija obratio se i Dejan Turk, CEO kompanije Vip mobile, koji je tom prilikom istakao:

Od samog početka uvodimo nove trendove, tehnologiju i usluge koje nastojimo da približimo i učinimo pristupačnim najširem krugu korisnika u Srbiji. Narednih deset godina započinjemo sa ponudom koja ponovo pravi prekretnicu na tržištu i jača konkurentnost što je uvek u interesu krajnjih korisnika. Nastavićemo u istom pravcu i ubuduće.

NEO 2 tarifa sa 2GB već od 999 dinara

Pored neograničenih razgovora i poruka, NEO postpejd tarife imaju najveću količinu GB za iznos mesečne pretplate na tržištu. Sa druge strane, svi novi ili korisnici koji obnove ugovor mogu izabrati NEO 2 tarifu sa 2GB već od 999 dinara, uz dvogodišnju ugovornu obavezu. Podsećanja radi, kompanija Vip je do sada je uložila blizu 950 miliona evra u poslovanje – što je čini i najvećim greenfield investitorom u zemlji, dok ovaj operater u ovom trenutku ima tržišno učešće od 22.8% i 2.2 miliona korisnika o kojima brine više od 1.000 zaposlenih.

Više informacija o novim paketima i ponudama, možete pronaći na zvaničnom sajtu Vip mobile-a. 

Ostavi komentar

  1. Milosav Pavlović

    Milosav Pavlović

    24. 1. 2019. u 14:09 Odgovori

    Poštovani,
    Želim da prenesem broj u Vašu mrežu iz Telenora gde imam paket bez vremenskog ograničenja na postpejd NEO 2 -neograničeni minuti i poruke ka svim nacionalnim mobilnim i fiksnim mrežama uz online kupovinu/4GB+1/za preporučenu cenu od 999 dinara.Molim Vas da me obavestite šta i kako treba to da uradim bez dolaska u Vašu poslovnicu i to od 01.02.2019.g/Moj broj telefona 069-4252030/

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Karijere

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Intervju

Patrik Kolins: Ako govorimo o izgradnji startap ekosistema, Srbija je na sjajnom putu

Iskusni mentor u radu sa startapima analizirao je srpski ekosistem i dao korisne savete domaćim osnivačima čiji su tehnološki startapi spremni za osvajanje svetskog tržišta.

Kultura 2.0

Može li veštačka inteligencija ubiti kreativnost?

Kada je Jason Allen, inače dizajner video igara, pobedio na Takmičenju likovne umetnosti Državnog sajma Kolorado u kategoriji Digital Arts/Digitally-Manipulated Photography sa delom 'Théâtre D’opéra Spatial', koje je nastalo uz pomoć najpopularnijeg programa veštačke inteligencije Midjourney, povela se polemika o tome šta je umetnost danas, kakva je njena budućnost i da li to ona zapravo 'umire pred našim očima'?

Tehnologija

Brnabić: Izvoz srpske IT industrije preko €2,5 milijardi u 2022. godini

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da će izvoz IT industrije ove godine premašiti 2,5 milijarde evra, od čega će suficit biti preko 1,5 milijarde evra, a da je u proteklih godinu dana svako drugo novo radno mesto bilo u IT sektoru.

Startapi i poslovanje

500 Emerging Europe: Novih €70 miliona za lokalne startape sa globalnim ambicijama

Istanbulski ogranak poznatog VC fonda 500 startups saopštio je da se sa novim fondom još više fokusira na države Centralne i Istočne Evrope, među kojima je i Srbija.

Intervju

Stvaranje i edukacija novih talenata moraju biti u fokusu domaćih ‘game dev’ kompanija

Ulazak u 'game dev' svet često može da krene od različitih interesovanja. Svoju priču o tome kako više od jedne decenije radi u IT industriji i sada u gaming sektoru iako se za to nije stručno edukovao, otkriva nam Dušan Jovanović, Studio Production Manager kompanije Ubisoft u Beogradu.

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.