Stikeri 'Moja EXIT Avantura' čekaju sve posetioce Exit festivala

Stikeri ‘Moja EXIT Avantura’ čekaju sve posetioce Exit festivala

Udruženim snagama, EXIT festival i Viber koji sada broji više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavili su zvanični paket stikera pod nazivom 'Moja EXIT avantura'. Stikeri su već objavljeni na srpskom i ruskom jeziku i to na rođendan EXIT-a 29. juna. Korisnici širom sveta u mogućnosti su da ih preuzmu, a engleska verzija sitže 4. jula.

viber-stikeri

Na taj način, EXIT i Sea Dance festivali su postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu, dok će milioni njegovih korisnika širom sveta od sada moći da razmenjuju ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tokom cele godine. Kada je reč o dizajnu samih stikera, za taj posao je bila zadužena pobednica globalnog konkursa Moja EXIT avantura, Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3.000 dolara i putovanje na ovaj festival.

Izvođači deo javnog chata

Sa druge strane, cilj stikera “MojeEXIT avanture” jeste da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta. Ovi mali grafički prikazi će obožavaocima pomenutog događaja dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog letovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje. Takođe, svi posetioci događaja u Novom Sadu, moći će da dobiju insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu.

Ono što posebno može da bude zanimljivo velikom broju inostranih ali i domaćih zaljubljenika u muziku jeste to da će čak i izvođači na Exit avanturi gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika. Inače, pomenuta javna konverzacija poznatog festivala je već dostupna na Viberu, a možete je pronaći i putem zvaničnog sajta ovog servisa ukoliko ga koristite kao web verziju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Programeri dugih jezika – ima li mesta ličnim stavovima na LinkedInu?

Jedna od tema na nedavno završenoj Netokracijinoj Employer Branding konferenciji bila je o upitnim nastupima zaposlenih na LinkedIn-u, koje rizike po kompaniju i pojedinca bi to moglo da donese i kako bi ovi problemi mogli da se izbegnu.

Startapi i poslovanje

Novosadski Continental najavio novo razvojno odeljenje koje će do 2024. godine zaposliti još 200 inženjera

'Human Machine Interface' ime je nove visokotehnološke poslovne jedinice koja postaje deo R&D centra u Novom Sadu. Novo odeljenje baviće se razvojem 'head-up display' tehnologije za potrebe automobilske industrije.

Startapi i poslovanje

Američki LotusFlare najbrojniji tim ima u Beogradu i radi na proizvodima koji menjaju ‘telco’ industriju

Beogradska kancelarija kompanije LotusFlare trenutno okuplja oko 60 IT stručnjaka i aktivno širi tim. O proizvodima na kojima rade i planovima za budućnost sa njihovim predstavnicima razgovaramo u tekstu koji sledi.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nakon $100 miliona Series C investicije, američki Embroker nastavlja da razvija nove proizvode i širi svoj tim u Beogradu

Generalni menadžer kancelarije u Beogradu i globalni VP Engineering-a za Netokraciju govori o proizvodima koje Embroker razvija, o sektoru digitalnog osiguranja malih biznisa, ali i o daljim planovima za proširenje tima u srpskoj prestonici.

Startapi i poslovanje

Celsius, jedna od vodećih kripto platformi, kupio deo srpskog MVP Workshopa

Dva blockchain jednoroga od sada razvijaju svoje proizvode upravo iz Beograda.

Office Talks Podcast

Porezi, paušalci, test samostalnosti

Gost 52. epizode Office Talks podcasta bio je Svetislav Kostić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i stručnjak za fiskalizaciju i poreze. Sa njim smo razgovarali o novom predlogu poreskih mera za brži rast IKT sektora.

Startapi i poslovanje

Peti rođendan u Beogradu Symphony slavi uz tim koji broji 90 zaposlenih – najavljeno dalje širenje poslovanja

Povodom pete godišnjice kompanije Symphony u Beogradu sa njenim predstavnicima pravimo retrospektivu poslovanja: koliko je firma porasla, koliko trenutno ima zaposlenih i na kojim tipovima projekata danas rade njihovi timovi?

Gaming

Hendrik Lesser razvijao je igre GTA i Angry Birds, a nama otkriva kako game dev industrija u Srbiji može brže da napreduje

Na edukativnom programu Playing Narratives koji organizuju Francuski i Goethe instituti u Srbiji u saradnji sa SGA, publika je imala priliku da čuje Hendrika Lessera, čoveka koji ima značajno ime u evropskoj i svetskoj industriji razvoja video igara. Upravo sa njim smo imali priliku da detaljno razgovaramo o video igrama kao novoj i važnoj kulturi.

Startapi i poslovanje

DSI i Digitalna Zajednica objavile predlog poreskih mera za brži rast srpskog IT-ja

Predlog od 11 mera tiče se podrške ekonomiji inovacija i razvoja, a posebno se ističe produžetak roka poreskih subvencija za sve paušalce koji su zaposleni od uvođenja Testa samostalnosti.