Veli app: Da li se i dalje isplati kupovati kripto?

Veli app: Da li se i dalje isplati kupovati kripto?

Gost 122. epizode Office Talks podkasta bio je Stevan Radonjanin, osnivač i CEO startapa Veli app za trgovinu kriptovalutama. Sa njim razgovaramo o preduzetničkom putu i stanju na kripto tržištu.

Karijera našeg gosta kretala se u finansijama i bankarstvu, a ono što je zanimljivo u njegovom karijernom putu, jeste što je od tradicionalne i uređene ekonomije, polako počeo da se fokusira na web3 i decentralizovane sisteme. Otuda se i odlučio da uđe u svet preduzetništva, osnivajući startap Veli app koji nastoji da na jedan digitalan i jednostavan način edukuje ljude i pomogne im da pametno investiraju u kriptovalute.

Pre nego što je započeo sa osnivanjem pomenutog startapa, Stevan Radonjanin je značajno znanje o web3 ekosistemu i kriptovalutama prikupio radeći u servisima kao što su Bitpanda i Kriptomat. Otuda smo imali priliku da saznamo više o tome koji je bio njegov opis posla u ovim firmama, kao i na koji način je prevazilazio izazove navikavanja na jedno potpuno drugačije okruženje.

Kroz ovu epizodu imaćete priliku da saznate na koji način je tačno izgledalo pokretanje startapa Veli app koji je od starta boostrapovan (jedna velika investicija je odbijena), a Stevan nam je otkrio i na koji način se zasniva biznis model istog. Između ostalog, ovo je bila prilika da porazgovaramo o sve aktuelnijoj temi rizika ulaganja u kriptovaute, sa osvrtom na to šta podrazumeva Regulativa za digitalnu imovinu koja važi i u Srbiji.

Ostanite sa nama do kraja i saznajte koji su budući planovi za Veli app kada govorimo o poslovanju, a ovaj podcast, kao i uvek, možete pratiti na sledećim platformama: YouTubeApple PodcastsPocket CastsSpotify i Google Podcasts. Do sledećeg slušanja!

Molimo vas da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli da vidite ovaj sadržaj


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Office Talks Podcast

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti.