Pet razloga zbog kojih ćete želeti da koristite mobilnu aplikaciju UniCredit Banke

Pet razloga zbog kojih ćete želeti da koristite mobilnu aplikaciju UniCredit Banke

Mobilna aplikacija UniCredit Banke Srbija ocenjena je od strane svojih korisnika najvišim ocenama na tržištu, u onlajn prodavnicama App Store i Google Play, u kategoriji mobilne bankarske aplikacije.

Korisnici aplikacije UniCredit Banke Srbija, prema poslednjem merenju koje je izvršeno 21. marta ove godine, ocenjuju najvišim ocenama – i to iOS korisnici ocenom 4,8 (App Store), a korisnici Android uređaja ocenom 4,6 (Google Play Store). U nastavku pročitajte pet razloga zbog kojih se ova aplikacija izdvaja i šta ona omogućava, a zbog kojih ćete možda poželeti da je koristite.

Svakodnevna plaćanja – jednostavno, brzo i sigurno, bez zastoja

Aplikacija UniCredit Banke Srbija nudi niz funkcija koje olakšavaju pristup novcu i kontrolu finansija. Tako se putem mBanking-a UniCredit-a mogu vršiti plaćanja 24 sata, tokom sedam dana u nedelji. Korišćenjem ove aplikacije mogu se plaćati računi (npr. za struju i infostan) skeniranjem IPS QR koda, a mogu se vršiti i ostala IPS instant plaćanja kod trgovaca koja ih podržavaju.

Brzo i jednostavno se može slati novac rođacima ili prijateljima bez unosa broja računa, koristeći samo broj telefona primaoca iz kontakt liste telefona, kroz takozvana Prenesi plaćanja. Za više detalja pogledajte video serijal “Dok klikneš prstima”.

Omogućeno je generisanje potvrda o plaćanju, šablona i trajnih naloga za plaćanje. Takođe, omogućena su obaveštenja o promenama po računu (uplate i isplate), kao i brza provera stanja bez potrebe logovanja kroz aktiviranje widget opcija na telefonu.

Sve u vezi sa platnim karticama na jednom mestu

Mobilna aplikacija UniCredit Banke omogućava trenutnu kontrolu kreditnih i debitnih kartica, bilo kada i bilo gde. To obuhvata blokadu i deblokadu, isključivanje pojedinih kanala korišćenja, postavljanje limita i pregled PIN koda. Takođe, korišćenjem mCash opcije može se podizati novac sa bankomata bez fizičke kartice (plastike).

Zaštita životne sredine

Ekološka ili zelena obaveštenja, u okviru mBanking aplikacije upozoravaju ukoliko se tekućeg meseca poveća prosečna potrošnja struje ili goriva, čime se podiže svest o uštedi u ovim oblastima.

Organizacija troškova

Automatsko organizovanje i kategorizacija troškova omogućena je u ovoj aplikaciji radi prikaza raspodele potrošnje prema različitim kategorijama. Aplikacija nudi opciju sagledavanja pregleda troškova za struju, restorane, poklone, komunalne usluge, bankarske usluge i osiguranje i slično.

Usluge bez odlaska u ekspozituru

Kroz mBanking UniCredit-a omogućen je kompletan uvid u kredite, bez obzira da li se govori o keš, stambenom ili kreditu za neku drugu namenu. Može se proveriti preostali dug, visina sledeće rate, kamatna stopa i drugi detalji.

Takođe, moguća je promena kontakt podataka bez odlaska u ekspozituru, kao i aktivacija mBankinga putem broja sa platne kartice, samostalno, bez kontaktiranja ili odlaska u banku. Kroz aplikaciju se može izabrati i kanal komunikacije sa bankom: mBanking, email ili pošta.

Aplikacija mBanking UniCredit Banke Srbija može biti vaš finansijski savetnik, kao i prva pomoć prilikom blokiranja/deblokiranja kartice. Više detalja i sve načine na koje se mogu koristiti ove opcije možete pogledati na zvaničnom sajtu banke.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Tehnologija

Neuralink moždani čip: Revolucija u medicini ili senzacionalizam?

Čip pod nazivom 'Telepatija' uspešno je ugrađen u ljudski mozak, saopštila je kompanija Elona Maska. Analizirali smo da li je reč o velikom naučnom dostignuću, ili tek eksperimentu u testnoj fazi.

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Propustili ste

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Mobilno

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Digitalni mediji

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Sponzorisano

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.

Tehnologija

YugoGPT dostupan je open-source sa 7 milijardi parametara za srpski, hrvatski i bosanski jezik

Aleksa Gordić, tvorac najvećeg jezičkog modela za južnoslovenske jezike, lansirao je Runa AI platformu koja nudi API pristup ka svim LLM-ovima koje je razvio i open-source-ovao YugoGPT. U intervjuu za Netokraciju, Aleksa govori zašto je to bitno za razvoj domaćeg AI ekosistema.

Društvene mreže

TikTok pod lupom Evropske komisije: Aplikacija dizajnirana da izazove zavisnost!

Evropska unija je pokrenula istragu u TikTok-u kako bi utvrdila da li je platforma prekršila Zakon o digitalnim uslugama (DSA).