Slice it all srpskog Tummy Gamesa zauzela je prvo mesto na App Store-u

Igra ‘Slice it all’ srpskog Tummy Gamesa ovog vikenda zauzela prvo mesto na App Store prodavnici

Najnovija mobile video igra novosadskog Tummy gamesa ostvarila je veliki uspeh zauzevši prvo mesto ovog vikenda na globalnoj App Store prodavnici.

Iza pomenutog studija stoji Nemanja Divjak, suosnivač sa kojim je Netokracija krajem marta imala priliku da razgovara u 39. epizodi Office Talks podcasta. Tummy Games razvija hyper casual video igre, a sarađuje i sa izdavačima kao što je gigant Voodoo. Inače, ovaj studio još ranije je napravio saradnju sa Apple-om u vezi Arcade gaming-a koji je uvstio njihovu igru u sklopu pomenutog servisa.

Igra Slice it all koja se našla na prvom mestu u okviru App Store prodavnice (a koja je dostupna i za Android i za iOS operativne sisteme) je najnoviji naslov studija, a pored njega Tummy Games je do sada izbacio uspešne naslove kao što su Volley Beans i Farm it. Pomenuta video igra je zamišljena tako da igrači pažljivim pokretima kontrolišu nož sa kojim mogu da preseku različite predmete i tako se takmiče sa svojim prijateljima na osnovu uspešnosti u samoj igri.

Epizodu u kojoj smo detaljno govorili o Tummy Games studiju, tačnije njegovom nastanku, poslovanju ali i narednim planovima u industriji razvoja video igara, možete pogledati ovde:


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

Dušan i David prave društvene igre, a njihov studio Kerber Games napada tržište vredno skoro 20$ milijardi

Iako kultura igranja društvenih igara u Srbiji nije toliko velika, to bi vremenom moglo da se promeni zahvaljujući talentovanim timovima poput onog koji čini Kerber - 'board games' dizajn studio.

Startapi i poslovanje

Uvođenjem udela u vlasništvu kompanije povećavaju svoju konkurentnost – a motivacija zaposlenih se drastično uvećava

Prema podacima do kojih je došao Joberty, manje od 3% kompanija koje posluju na domaćem tržištu ima opciju da svojim zaposlenima omogući udeo u vlasništvu firme a ta opcija, kako kažu naši sagovornici, može napraviti veliku razliku.

Intervju

Milan Starčević je prvi inženjer iz Srbije koji je postao partner u kompaniji Zühlke

Nakon skoro osam godina provedenih u kompaniji Zühlke, Milan Starčević postao je partner. U nastavku teksta razgovaramo o njegovom karijernom putu koji je doveo do nove pozicije.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Kredium.rs klijentima pomaže da lakše dobiju stambeni kredit uz pomoć personalizovanih bankarskih ponuda

Potraga za stanovima i kreditima često ume da bude težak, naporan i dug proces. Ipak, digitalizacijom i novim alatima koji su nam dostupni online, sve ovo može da izgleda znatno jednostavnije. Rešenje ima i startap iz Srbije - Kredium.rs.

Startapi i poslovanje

Srpski Tenderly osigurao investiciju od $15.3M u okviru A runde, sledi izgradnja Ethereum platforme za developere

Glavni cilj Tenderly startapa je da poboljša način rada Ethereum programera i ubrza prihvatanje blockchain tehnologije.

Office Talks Podcast

Internet zajednica za 70.000 ljubitelja fudbala

Tema 57. epizode Office Talks podcasta bila je online klađenje ali i izgradnja internet zajednice ljubitelja fudbala i sporta kroz zanimljiv i kvalitetan sadržaj. O svemu tome smo razgovarali sa našim gostom Vladimirom Kečkešom, osnivačem popularnih Instagram stranica Burazzers.net i Engleski fudbal.

Karijere

HelloWorld ponovo organizuje istraživanje domaće tehnološke scene: IT-jevci, popunite anketu!

Sajt za IT zapošljavanje HelloWorld.rs trenutno sprovodi još jedno veliko istraživanje domaće IT scene.