Demagog studio: Igra 'The Cub' od danas dostupna na Steam-u!

Demagog studio: Igra ‘The Cub’ od danas dostupna na Steam-u!

Nakon skoro godinu dana od najave, danas je i zvanično objavljen nov naslov Demagog studija. Igru 'The Cub' možete pronaći na Steam platformi, ali i na PC, PlayStation 4 i Nintendo Switch-u.

Na zvaničnom sajtu Asocijacije industrije video igara Srbije (SGA), danas je objavljena vest da je novi Demagog naslov zvanično dostupan igračima! Nakon uspešnih ostvarenja “Golf Club: Nostalgia” i “Highwater”, pomenuti studio nastavlja svoju apokaliptičnu sagu novim poglavljem – “The Cub”.

U ovoj naučno-fantastičnom prikazu budućnosti, bogataši su potražili utočište na Marsu, ostavljajući ostatak čovečanstva da se suoči sa svetom koji je uronjen u ekološki i društveni kolaps. Vraćajući se neonsko osvetljenoj, satiričnoj distopiji Zemlje, vremenski smeštenoj neposredno nakon događaja iz igre “Golf club: Nostalgia“, novo poglavlje razvija priču koja podseća na Knjigu o džungli i Armagedon.

Kako dalje navode u zvaničnom saopštenju na sajtu SGA, igrači preuzimaju ulogu “preživelih”, istražujući ostatke civilizacije, dok ih progone oni koji su pobegli na Mars pre nekoliko decenija… Autentičnost je postignuta umirujućim glasom voditelja “Radio nostalgije” koji postapokaliptičnu atmosferu dočarava vestima sa Marsa, prigodnim muzičkim numerama, te najavama događaja na novonaseljenoj planeti.

Za one koji žele da iskuse pravu akciju, Demagog Studio je objavio potpuno novi Steam demo, omogućavajući igračima da sami probaju igru.

Takođe, “The Cub” je sada dostupan na PC, PlayStation 4 i Nintendo Switch platformama. Iako je prvobitno bilo predviđeno objavljivanje na Xbox-u, tim je morao da preraspodeli resurse, što je rezultiralo odlaganjem Xbox verzije do daljnjeg.


Više zanimljivosti o igri imaćete priliku da čitate uskoro na Netokraciji. Stay tuned!


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Novost

Sve što treba da znate o aplikaciji Agencije za privredne registre

APR je uveo aplikaciju za sastavljanje i podnošenje finansijskih izveštaja za 2023. godinu, u skladu sa Zakonom o računovodstvu. Za vas smo izdvojili najvažnije pojedinosti vezane za njeno korišćenje.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Novi GapMinder Fond II s kapitalom od €80 miliona targetira i srpske startape!

GapMinder Ventures, VC fond koji je dosad primarno ulagao u tehnološke kompanije iz Rumunije, pokreće GapMinder Fond II, investicioni paket od 80 miliona evra koji će biti alociran i na širem istočnoevropskom regionu, pa tako i Srbiji i Hrvatskoj.

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Novost

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Intervju

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Sponzorisano

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.