Tenderly i Trapesys organizuju 'Web3 u Petnici' - Netokracija.rs

Tenderly i Trapesys organizuju ‘Web3 u Petnici’

Od 15. do 21. maja, Tenderly i Trapesys organizuju web3 seminar u Israživačkoj stanici Petnica, a svi učesnici imaće priliku da učestvuju u nizu predavanja i radionica, predvođenih iskusnim mentorima.

Cilj programa je da se što većem broju IT stručnjaka i zaljubljenika u nove tehnologije pruži mogućnost da se na kvalitetan i efikasan način suštinski upoznaju sa web3 tehnologijama i njihovim primenama kroz 7 dana radionica i predavanja uz više od 15 mentora i predavača, kao i kroz praktični rad na samostalnim projektima.

Čitav program se održava u Istraživačkoj Stanici Petnica od 15. do 21. maja, troškovi pohađanja seminara iznose 349€, što pokriva smeštaj i ishranu tokom 7 dana programa, a jednom broju polaznika će Tenderly i Trapesys pokriti troškove u određenoj meri.

Predavanja, radionice i rad na samostalnim projektima su tri glavne vrste aktivnosti. Pored toga polaznici će imati priliku i da iskuse izlete u prirodi, obilazak Istraživačke stanice i prezentovanje svojih projekata.

Prijave traju do 3. aprila

Teme predavanja i radionica koje će program obuhvatiti uključuju: Uvod u web3; Algoritmi i strukture podataka u blockchain čvorovima; Pametni ugovori i decentralizovane virtuelne mašine; Radionica razvoja Ethereum pametnih ugovora; Pametni ugovori i web3 iz ugla zakona; Web3 ekonomski modeli; Primene i etika web3-ja; Inovacije u Ethereum ekosistemu; Radionica podizanja blockchain mreža.

Svaki polaznik koji uspešno završi timski projekat biće nagrađen POAP-om na Ethereum mreži, odnosno dokazom o prisustvu (Proof of Attendance). Prijave su otvorene do 3. aprila, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem zvaničnog sajta Web3 u Petnici.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Infobip Connect — unapredite svoj startap uz AI tehnologije!

Uz podršku kompanije Tenderly, Infobip u Beogradu organizuje meetup posvećen startapima koji žele da implementiraju veštačku inteligenciju u svoje poslovanje.

Karijere

Sanja Žugić preuzima vođenje studija Playstudios Europe

Zahvaljujući stručnim i sposobnim ljudima, 'game dev' industrija u Srbiji i dalje raste. Donosimo vam još jednu u nizu inspirativnih priča koja dokazuje ovu tvrdnju.

Tehnologija

Domaća aplikacija ‘Vozzi’ za pomoć na putu zvanično prestaje sa radom

Servis 'Vozzi' za pomoć vozačima na putu o kojem je Netokracija ranije pisala, zvanično prestaje sa radom usled komplikacija sa poslovanjem na domaćem tržištu. Saopštenje ove kompanije, prenosimo u celosti.

Propustili ste

Office Talks Podcast

Biznis podcasti omladinu kvare?

U 186. epizodi podkasta govorili smo o sve većoj ekspanziji zapaljivog sadržaja o izgradnji biznisa, uspehu i brzom obogaćivanju. Sve to smo uporedili i analizirali sa realnim pričama o izgradnji preduzetništva u Srbiji i gde zapravo u ovom slučaju postoje kontradiktornosti.

Startapi i poslovanje

Otvoren konkurs za StarTech grantove do $50.000

Konkurs je deo šireg projekta kompanije Philip Morris, ukupno vrednog osam miliona evra, koji sprovodi NALED uz podršku Vlade Srbije.

Tehnologija

Digital Day 2024: Kako AI oblikuje budućnost?

Ovogodišnji Digital Day posvećen je veštačkoj inteligenciji, a vodeći stručnjaci iz ove oblasti govoriće o tome kako ona oblikuje savremeni poslovni svet.

Karijere

Galaksija kup: Srednjoškolci iz Srbije prave hardvere koji menjaju živote ljudi!

Pametne naočare za ljude oštećenog sluha, makro programabilna tastatura i daljinski sistem za kontrolu prikupljanja reciklažnog otpada. Upoznajte inovativne projekte učenika koji su osvojili prva tri mesta na ovogodišnjem Galaksija kupu — takmičenju srednjoškolaca elektrotehničkih škola iz cele Srbije.

Intervju

Domaća kompanija Vega IT nastavlja globalno širenje otvaranjem kancelarije u Londonu

Tokom prošle godine postali smo svedoci značajnih turbulencija u IT industriji. Dok se mnoge globalne kompanije fokusiraju na optimizaciju troškova, zamrzavanje plata i masovna otpuštanja, Vega IT, kao domaći igrač, nastavlja sa širenjem na globalno tržište.

Startapi i poslovanje

LavitFlow je ‘alat za sve’ koji koristi 180 programera, product menadžera i web dizajnera

U pitanju je proizvod kompanije Lav IT Solutions koji ubrzava radne procese zaposlenih u savremenom poslovnom svetu. A kako? Pitali smo Miroslava Ostojića, osnivača pomenute kompanije.