Telenor menja ime u Yettel - promena stiže od 1. marta

Telenor menja ime u Yettel – promena stiže od 1. marta

Telenor Srbija najavljuje da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel. Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor, tačnije u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Povodom ove vesti oglasio se Marek Slačik, izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region), PPF Telekom grupe koji je rekao da se poslovna strategija kompanije zasniva se na tri cilja: da se pruži najbolje korisničko iskustvo i najmodernija mreža, uz visok nivo efikasnosti i profitabilnosti. Upravo za ostvarivanje ovih ciljeva, potreban je i jak brend. Slačik je tom prilikom dodao sledeće:

Za nas počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj. Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom.

Yettel je novo ime i nova reč, moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese podizanju kvaliteta života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi. Sa druge strane, Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji kaže da će se tokom 2022. godine lansirati novi proizvodi i usluge, dok strateški fokus ostaje nepromenjen:

Želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu.

Period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika. Zvanično predstavljanje novog Yettel brenda biće 1. marta 2022. godine. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Telenora.


Ostavi komentar

 1. Bozana Ivanovic

  Bozana Ivanovic

  7. 3. 2022. u 16:10 Odgovori

  Da li treba da odem u vasu poslovnicu u Krusevcu i potpisem novi ugovor?Zasto jos uvek nisam dobila racun za februar 2022. godine e-mail-om – kao sto ga inace dobijam.

  Pozdrav

  • Marko Crnjanski

   Marko Crnjanski

   8. 3. 2022. u 09:41 Odgovori

   Pozdrav Božana,

   Mi smo medij koji je preneo vest u vezi rebrendiranja Telenora, koji je sada Yettel. Sve što se tiče vašeg računa i pretplate možete videti na sajtu ovog operatera ili da pozovete korisnički servis.

   Mi nemamo nikakve veze sa njima. 🙂

   Pozdrav,
   MC

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Intervju

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Web 3.0

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Internet marketing

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Novost

Ximedes sa kancelarijama u Novom Sadu akvizirao holandski Ginger Payments – širenje tima prva stvar na spisku

Ximedes, evropska softverska firma aktivna u fintech oblasti sa kancelarijama u holandskom Harlemu, Hamburgu, Stokholmu i Novom Sadu, akvizirala je kompaniju Ginger Payments koja je vodeći provajder platforme za onlajn plaćanje sa sedištem u Amsterdamu.

Web 3.0

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.