Srpski Mainstream pokrenuo program podrške ženskom preduzetništvu

Srpski Mainstream pokrenuo program podrške ženskom preduzetništvu

Prvi događaj u okviru programa podrške ženskom preduzetništvu koji organizuje srpska hosting kompanija Mainstream, održaće se 7. aprila u Ušće Shopping centru od 10 do 19 časova. Pomenuta kompanije na ovaj način započinje projekat podrške ženskom preduzetništvu koji nosi naziv 'Super žena'.

superzena

Posetioci će imati priliku da u periodu od 18 do 19 časova u centralnom holu Ušća popričaju i upoznaju se sa uspešnim preduzetnicama, hrabrim ženama koje su ideju pretvorile u biznis, a samo neke od njih su Nađa Jokanović, suosnivačica Wannabe Magazina, zatim Ana Pajković i Marija Janjušević, mlade mame preduzetnice koje su pokrenule Kidster aplikaciju, Sonja Dakić, suosnivačica kompanje DajDaj pelena, kao i Vesna Velkić, direktorka Admin Trening Centra.

Mainstream daruje preduzetnicama 50% popusta

Pokretanje poslovanja i ulazak u preduzetničke vode, sa sobom donosi danas obavezno prisustvo na Internetu, a osim izrade sajta, obavezan korak je skladištenje informacija na određenu hosting platformu. Iz tih razloga iz Mainstreama su odlučili da obezbede popuste od 50% za sve super žene bilo da su to menadžerke, preduzetnice, žene koje već imaju svoj posao ili ideju za biznis, i to na sledeće usluge:

  • Postavljanja web sajta online
  • Premeštanja svih poslovnih aplikacija na cloud, čime se značajno smanjuju troškovi poslovanja (mCloud.rs hosting),
  • Kupovine Internet domena (Domenko.rs),
  • Različite IT kurseve u okviru Admin trening centra (ATC.rs).

Iz organizacije ističu da akcija važi do 30. aprila, a svi koji se prijave na pultu tokom promocije u Ušću, popust mogu iskoristiti u naredna tri meseca. Više informacija o predstojećem događaju moguće je pronaći na zvaničnom sajtu hosting servisa mCloud.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Programeri dugih jezika – ima li mesta ličnim stavovima na LinkedInu?

Jedna od tema na nedavno završenoj Netokracijinoj Employer Branding konferenciji bila je o upitnim nastupima zaposlenih na LinkedIn-u, koje rizike po kompaniju i pojedinca bi to moglo da donese i kako bi ovi problemi mogli da se izbegnu.

Startapi i poslovanje

Novosadski Continental najavio novo razvojno odeljenje koje će do 2024. godine zaposliti još 200 inženjera

'Human Machine Interface' ime je nove visokotehnološke poslovne jedinice koja postaje deo R&D centra u Novom Sadu. Novo odeljenje baviće se razvojem 'head-up display' tehnologije za potrebe automobilske industrije.

Startapi i poslovanje

Američki LotusFlare najbrojniji tim ima u Beogradu i radi na proizvodima koji menjaju ‘telco’ industriju

Beogradska kancelarija kompanije LotusFlare trenutno okuplja oko 60 IT stručnjaka i aktivno širi tim. O proizvodima na kojima rade i planovima za budućnost sa njihovim predstavnicima razgovaramo u tekstu koji sledi.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nakon $100 miliona Series C investicije, američki Embroker nastavlja da razvija nove proizvode i širi svoj tim u Beogradu

Generalni menadžer kancelarije u Beogradu i globalni VP Engineering-a za Netokraciju govori o proizvodima koje Embroker razvija, o sektoru digitalnog osiguranja malih biznisa, ali i o daljim planovima za proširenje tima u srpskoj prestonici.

Startapi i poslovanje

Celsius, jedna od vodećih kripto platformi, kupio deo srpskog MVP Workshopa

Dva blockchain jednoroga od sada razvijaju svoje proizvode upravo iz Beograda.

Office Talks Podcast

Porezi, paušalci, test samostalnosti

Gost 52. epizode Office Talks podcasta bio je Svetislav Kostić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i stručnjak za fiskalizaciju i poreze. Sa njim smo razgovarali o novom predlogu poreskih mera za brži rast IKT sektora.

Startapi i poslovanje

Peti rođendan u Beogradu Symphony slavi uz tim koji broji 90 zaposlenih – najavljeno dalje širenje poslovanja

Povodom pete godišnjice kompanije Symphony u Beogradu sa njenim predstavnicima pravimo retrospektivu poslovanja: koliko je firma porasla, koliko trenutno ima zaposlenih i na kojim tipovima projekata danas rade njihovi timovi?

Gaming

Hendrik Lesser razvijao je igre GTA i Angry Birds, a nama otkriva kako game dev industrija u Srbiji može brže da napreduje

Na edukativnom programu Playing Narratives koji organizuju Francuski i Goethe instituti u Srbiji u saradnji sa SGA, publika je imala priliku da čuje Hendrika Lessera, čoveka koji ima značajno ime u evropskoj i svetskoj industriji razvoja video igara. Upravo sa njim smo imali priliku da detaljno razgovaramo o video igrama kao novoj i važnoj kulturi.

Startapi i poslovanje

DSI i Digitalna Zajednica objavile predlog poreskih mera za brži rast srpskog IT-ja

Predlog od 11 mera tiče se podrške ekonomiji inovacija i razvoja, a posebno se ističe produžetak roka poreskih subvencija za sve paušalce koji su zaposleni od uvođenja Testa samostalnosti.