Testiraj svoje developerske veštine, pronađi skriveni kod i osvoji GoPro!

Testiraj svoje developerske veštine, pronađi skriveni kod i osvoji GoPro!

Smatraš da si developer ili developerka koji poseduju napredne veštine i koji umeju da 'provale' kod? Holandska kompanija Summa otvorila je nagradno takmičenje u potrazi za najveštijim programerima čiji je zadatak da otkriju tajanstveni deo koda u okviru njihovog mikrosajta - dok najboljeg ili najbolju očekuje vredna nagrada.

summa_finalno

Holandska kompanija Summa sa predstavništvom u Srbiji pod nazivom Summa Labs Belgrade, pokrenula je nagradno takmičenje u potrazi za najboljim programerima sa ovih prostora. Cilj takmičenja jeste „provaliti“ skriveni deo koda koji se nalazi na zvaničnom sajtu ove akcije, dok najboljeg učesnika očekuje vredna nagrada – poslednja verzija GoPro Hero 5 akcione kamere.

Iz Summa Labs Belgrade kažu da je ova kompanija konstantno u potrazi za novim kolegama – kreativcima i veštim developerima koji bi se pridružili njihovom timu. Sa ciljem povezivanja sa talentovanim programerima, Summa je pokrenula unikatan zadatak koji pred zainteresovane učesnike stavlja priliku da pokažu svoje veštine i pronađu skriveni deo koda koji se nalazi „između redova“ na zasebnoj landing stranici ove kompanije.

Širenje tima shvatamo ozbiljnim procesom, ali bismo se radije igrali. Upravo iz tog razloga, osmislili smo unikatan zadatak kojim želimo da stupimo u kontakt sa talentovanim developerima i developerkama – ali i nagradimo najbolje novom GoPro Hero 5 akcionom kamerom!

Pošalji svoj odgovor na zadatak već danas!

Sa sedištem u Almeri (Holandija) i razvojnim centrima u Beogradu i Malagi, Summa se bavi razvojem naprednih komunikacionih rešenja i alata za efikasniju kolaboraciju, te povećanu produktivnost. Ova kompanija pokrenuta je 2015. godine od strane Voiceworksa – holandske telekomunikacione i softverske kompanije, dok se timovi u razvojnim centrima mogu susresti sa radom i primenom najnovijih tehnologija i programskih jezika kao što su WebRTC, Node.js, Swift, Elixir, Kamailio.

Poseti zvaničan sajt nagradne igre i upiši svoje rešenje skrivenog zadatka! 🙂

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Vlada najavila kraj angažovanju paušalaca na puno radno vreme – kompanijama koje ih zaposle slede olakšice od 70%

Angažovanje preduzetnika za poslove koji bi suštinski trebalo da spadaju u domen klasičnog radnog odnosa predmet je upravo predstavljenih izmena Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Izmene stupaju na snagu 1. januara 2020. godine.

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

Internet marketing

Za srpske agencije jedan SoMo Borac – McCann osvojio nagradu u kategoriji Digitalni Mix

Dobitnici nagrade SoMo Borac za najbolje marketinške kampanje proglašeni su tokom drugog dana Weekend Media Festivala. Predstavnici iz Srbije pobedili su samo u kategoriji Digital Mix, gde su pobedu odneli Drive i McCann Beograd, dok su finalisti u drugim kategorijama bili i Communis i Fullhouse Ogilvy.

Propustili ste

Gaming

Kako je tim beogradskog Ubisofta razvijao ‘Ghost Recon Breakpoint’ – za milione ljudi širom sveta

'Ghost Recon Breakpoint' je nova igra kompanije Ubisoft koja je u globalnoj 'gaming' zajednici već prikupila veliki broj pozitivnih reakcija igrača širom planete. U razgovoru sa jednim od članova tima koji je radio na razvoju ove igre otkrivamo kako je proces tekao 'iza kulisa'.

Startapi i poslovanje

Osnovano udruženje ‘Novi Taksi’ čiju će aplikaciju napraviti kompanija CarGo – nazire li se rešenje spora?

Kompanija CarGo Technologies i predsednik novoformiranog udruženja 'Novi taksi' potpisali su danas memorandum kojim se ova tehnološka kompanija obavezala da će napraviti aplikaciju za novu taksi firmu u Srbiji.

Tehnologija

Kosta Andrić: Vreme novih poslovnih modela za domaće kompanije nije nešto što se čeka – već je tu

Koji su to alternativni biznis modeli koji će kompanije koje posluju na domaćem tržištu učiniti relevantnim u budućnosti? Da li su one uopšte spremne na taj korak? Odgovore nam daje Kosta Andrić, Managing Partner organizacije ICT Hub, koja i ove godine 22. oktobra organizuje Corporate Innovation Conference.

E-commerce

Aplikacija 60seconds omogućava vam da kupujete u omiljenim prodavnicama – po cenama koje sami odredite

Ako bismo vam rekli da određeni proizvod možete kupiti 'online' po ceni koju sami dogovorite sa brendom mislili biste da vas lažemo, zar ne? Ipak, aplikacija 60seconds nudi upravo tu mogućnost, a o čemu se zapravo radi i kako ona funkcioniše, razgovarali smo sa suosnivačem ovog servisa.

Kolumna

Digitalna transformacija banaka nije samo kreiranje aplikacije – to je promena načina razmišljanja

Kada se u jednoj rečenici nađu reči digitalizacija i banka, prva asocijacija je, naravno, Internet bankarstvo. I Internet zaista jeste možda i najznačajniji deo infrastrukture digitalizacije. Da li u tim uslovima tradicionalno bankarstvo uopšte može da opstane?

Netokracija

OMGcommerce ponovo u Beogradu: 20. novembra odgovaramo na pitanja koja najviše muče domaće e-trgovce

Treću godinu zaredom Netokracija Srbija organizuje OMGcommerce Beograd. Ove godine bavimo se novom regulativom koja bi trebalo da unapredi poslovanje web trgovaca u Srbiji, ali i novim digitalnim proizvodima koji aktivno oblikuju našu digitalnu ekonomiju.