Testiraj svoje developerske veštine, pronađi skriveni kod i osvoji GoPro!

Testiraj svoje developerske veštine, pronađi skriveni kod i osvoji GoPro!

Smatraš da si developer ili developerka koji poseduju napredne veštine i koji umeju da 'provale' kod? Holandska kompanija Summa otvorila je nagradno takmičenje u potrazi za najveštijim programerima čiji je zadatak da otkriju tajanstveni deo koda u okviru njihovog mikrosajta - dok najboljeg ili najbolju očekuje vredna nagrada.

summa_finalno

Holandska kompanija Summa sa predstavništvom u Srbiji pod nazivom Summa Labs Belgrade, pokrenula je nagradno takmičenje u potrazi za najboljim programerima sa ovih prostora. Cilj takmičenja jeste „provaliti“ skriveni deo koda koji se nalazi na zvaničnom sajtu ove akcije, dok najboljeg učesnika očekuje vredna nagrada – poslednja verzija GoPro Hero 5 akcione kamere.

Iz Summa Labs Belgrade kažu da je ova kompanija konstantno u potrazi za novim kolegama – kreativcima i veštim developerima koji bi se pridružili njihovom timu. Sa ciljem povezivanja sa talentovanim programerima, Summa je pokrenula unikatan zadatak koji pred zainteresovane učesnike stavlja priliku da pokažu svoje veštine i pronađu skriveni deo koda koji se nalazi „između redova“ na zasebnoj landing stranici ove kompanije.

Širenje tima shvatamo ozbiljnim procesom, ali bismo se radije igrali. Upravo iz tog razloga, osmislili smo unikatan zadatak kojim želimo da stupimo u kontakt sa talentovanim developerima i developerkama – ali i nagradimo najbolje novom GoPro Hero 5 akcionom kamerom!

Pošalji svoj odgovor na zadatak već danas!

Sa sedištem u Almeri (Holandija) i razvojnim centrima u Beogradu i Malagi, Summa se bavi razvojem naprednih komunikacionih rešenja i alata za efikasniju kolaboraciju, te povećanu produktivnost. Ova kompanija pokrenuta je 2015. godine od strane Voiceworksa – holandske telekomunikacione i softverske kompanije, dok se timovi u razvojnim centrima mogu susresti sa radom i primenom najnovijih tehnologija i programskih jezika kao što su WebRTC, Node.js, Swift, Elixir, Kamailio.

Poseti zvaničan sajt nagradne igre i upiši svoje rešenje skrivenog zadatka! 🙂

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Godina u kojoj smo uništili srpski IT

Da, pričam o izmenama zakonskih regulativa vezanih za porez na dohodak građana. Po ko zna koji put imamo šansu da uradimo nešto veliko i sami uprskamo, kao reprezentacija u fudbalu.

Mobilno

Google i u Beogradu omogućio pregled javnog gradskog prevoza!

Google Maps od danas su konačno omogućile korisnicima u Beogradu da na svojim pametnim telefonima dobiju uvid u kretanje gradskog prevoza, cene karte i druge bitne informacije o GSP-u.

Kultura 2.0

Mogu li dva prijatelja iz IT-ja pozicionirati Srbiju na mapi evropskih biciklista – kroz projekat Serbia Upside Down?

Dvojica kolega i prijatelja koji rade u IT industriji svoju ljubav prema biciklizmu i putovanjima spojili su u projekat pod nazivom 'Serbia Upside Down'. Njihova ideja je da se kroz velike biciklističke ture u Srbiji naša zemlja približi njihovim kolegama IT-jevcima iz Zapadne Evrope kao vredno turističko mesto. O čemu se tu zapravo radi?

Propustili ste

Kultura 2.0

Kako da zatvorite svoju paušalnu agenciju?

Knjigovođa Milan Trbojević u nastavku teksta otkriva nam šta morate preduzeti ne biste li zatvorili svoju preduzetničku radnju.

Internet marketing

Neil Skehel: Želimo da podignemo svest o značaju CX-a u Srbiji kroz dodelu nagrada

Kompanija 'Awards International' koja dodeljuje biznis nagrade širom sveta otvara prve 'Customer Experience' nagrade i za naš region - u Beogradu. Direktor i osnivač ove firme otkriva nam više detalja o predstojećem događaju i daljim planovima za poslovanje u Srbiji i regionu.

Kultura 2.0

Da li je vaša AliExpress porudžbina bezbedna od korona virusa?

Sve oči svetske javnosti okrenute su ka Kini koja se, u ovom trenutku, bori sa širenjem smrtonosnog korona virusa. I dok čekamo da saznamo da li postoji rešenje za ovaj ozbiljan globalni zdravstveni problem, zapitali smo se - da li virus koji je par hiljada kilometara daleko može da se prenese i robom sa AliExpress-a?

Kultura 2.0

CM-ovi su oči, uši i glas vaših brendova i kompanija na Internetu – i neće skoro nestati

Danas se obeležava dan Community Manager-a i zato smo se zapitali dokle ćemo slaviti ovu profesiju i gde su uopšte CM seniori.

Tehnologija

Kako paušalci mogu pristupiti svom eSandučetu i poreskom rešenju za 2020. godinu?

Januar 2020. za preduzetnike paušalce doneo je još jednu novost – rešenje o porezu direktno u njihovo eSanduče. Međutim, sudeći po reakcijama preduzetnika, taj proces nije jednostavan kao što izgleda. O tome šta vam je sve potrebno kako biste pristupili rešenju o prispelim obavezama analiziramo u nastavku teksta.

Gaming

Igre niškog gaming studija Peaksel preuzete su više od 300 miliona puta, a njihov kvalitet prepoznao je i Google

Niški gejming studio Peaksel može se pohvaliti sa čak 330 miliona preuzimanja svojih igara sa poznatih prodavnica kao što su App Store i Google Play. Ovo je njihova priča.