Startup Wise Guys stižu u Beograd - 21. juna u ICT Hub Playgroundu

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Startup Wise Guys stižu u Beograd – 21. juna u ICT Hub Playgroundu

Novootvoreni ICT HUB Playground ugostiće 21. juna jedan od najistaknutijih estonskih akceleratora - Startup Wise Guys. Poziv za učešće na događaju upućen je svim B2B startapima u ranoj fazi razvoja iz Srbije, a koji će uz radionice i seriju predavanja imati priliku da saznaju više o nastupu na tržištu, aspektima dobro pitcha i fleksibilnim poslovnim modelima.

Za prisutne će na predstojećem događaju – pored mentoriskih sesija jedan na jedan – biti organizovana i radionica na temu “Osnove prikupljanja finansijskih sredstava” za koju su prijave već otvorene, kao i takmičenje u predstavljanju (Pitch Batlle) na kom će moći da odmere snage sa startapima iz lokalnog okruženja. Pobednik ovog takmičenja dobija mogućnost da ode u polufinale sledećeg Startup Wise Guys akceleratorskog programa koji će se održati po prvi u Rigi od 18. septembra.

Nakon pažljive selekcije, najboljih 20 do 25 timova biće pozvani na trodnevni događaj krajem avgusta, a zatim i na selekcioni proces i rad sa nekim od najboljih mentora i investitora. Podsećanja radi, Startup Wise Guys predstavlja vodeći B2B startup akcelerator u Evropi kroz koji je do sada prošlo 70 kompanijama, sa osnivačima iz više od 30 različitih zemalja i kroz 7 kohorti – tačnije 6 u Talinu i poslednji u Rigi.

Prijave za takmičenje u Rigi otvorene do 9. jula

Pored velike mreže iskusnih alumnija, program Startup Wise Guys može se pohvaliti i zajednicom koju čini više od 150 mentora, investitora i partnera iz celog sveta. Ono na šta su posebno ponosni iz ove organizacije jeste broj startapa koji su ostvarili uspeh, ali i činjenica da svi alumniji predstavljaju deo jedne velike SWG porodice na koju uvek mogu da računaju kada je reč o podršci i pomoći koju sam akcelerator pruža.

Iz organizacije napominju da se više informacija o samom događaju kao i prijave za mentorske sesije i Pitch Battle mogu pronaći na zvaničnom sajtu Startup Wise Guys organizacije, uz napomenu da su prijave za program u Rigi otvorene do 9. jula.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Gaming

Gejming u 2022. godini: PC, konzole ili mobilni telefoni – pitanje je sad?

Gejming je iz godine u godinu sve popularniji deo pop kulture širom sveta. Izrada video igara novijih generacija dostigla je jedan sasvim novi nivo, pa se danas više nego ikada pre postavlja pitanja da li su primat u ovom svetu uzeli PC mašine ili gejming konzole.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Propustili ste

Gaming

Playstudios sa fondom od $10 miliona i osnivanjem novog blockchain tima ulazi u web3

Kompanija Playstudios, kreator revolucionarne platforme lojalnosti 'playAWARDS' i brojnih nagrađivanih mobilnih igara, juče je najavila pokretanje novog blokchain departmana pod nazivom 'playBLOCKS'.

Karijere

HelloWorld i ove godine ispituje ‘Puls srpske IT zajednice’: IT-jevci, popunite anketu i podržite istraživanje

Sajt za zapošljavanje IT kadrova HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI trenutno sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

Web 3.0

Solana blockchain je najnovija žrtva hakerskog napada – šta ovo znači za budućnost crypto tržišta?

Čelnici kompanije navode da su nepoznati napadači do sada opljačkali oko 8.000 crypto novčanika, a da korisnici broje štetu od 8 miliona dolara.

Office Talks Podcast

$60 miliona investicije za razvoj web3 alata

Gosti 104. epizode Netokracijinog Office Talks podcasta bili su Miljan Tekić (COO) i Nebojša Urošević (suosnivač) iz kompanije Tenderly. Sa njima smo imali priliku da razgovaramo o trenutnom razvoju kompanije, širenju tima i investiciji, uz osvrt na sadašnju situaciju u globalnoj web3 industriji.

Internet marketing

Google odlaže ukidanje ‘third party’ kolačića do 2024. godine – šta to znači za oglašivače?

Kako se domaće kompanije i marketinške agencije prilagođavaju najavljenim promenama i da li će biti spremne kada do njih dođe?

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.