Pokretanje i vođenje biznisa u Srbiji tema Startup Grind događaja

Pokretanje i vođenje biznisa u Srbiji tema Startup Grind događaja u ICT Hub-u

Na sledećem Startup Grind događaju koji će se održati 9. novembra u ICT Hub-u s početkom od 18:30 časova, prisutni će imati priliku da čuju Nenada Paunovića, direktora kompanije EDGE koji govoriti o poslovanju na globalnom tržištu i Srbiji, ali i o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa.

startup-grind

Naime, EDGE kompanija ima za cilj da pomogne drugim kompanijama da ostvare profitabilan rast pružajući im najbolje znanje, metodologije i alate. Kada je reč o predavaču, Paunović je između ostalog i član globalnog tima US kompanije Value Innovations kao i predsednik UO Cotrugli Alumni kluba, te će pored već pomenutih tema, Nenad govoriti i o problemima kompanija sa kojima sarađuje u okviru EDGE-a.

Takođe, nakon završetka predavanja, biće organizovano i proglašenje pobednika u sklopu organizacije Central European Startup Awards koja je ujedno najveći događaj bez pitcha i bez konferencijski startap događaj u Centralno – Istočnoj Evropi. Podsećanja radi, cilj je isticanje najvećih inovatora u regionu na godišnjem nivou, gde žiri proglašava pobednike iz dvanaest kategorija.

Pobednici idu u veliko finale u Ljubljanu

Tako će ovogodišnji žiri činiti: Đorđe Đorđevic, Darko Mandić i Maša Njegovan (Telenor Smarty City Challenge Serbia team), zatim Kosta Andrić (Managing partner at ICT Hub), Vukašin Marković (Co-founder and CEO at Bstorm), kao i Netokracijin Marko Mudrinić. Pobednici će tako dobiti priliku da odu u Ljubljanu na Grand finale i takmiče se na internacionalnom nivou.

Iz organizacije ističu da su karte za predstojeći događaj u ICT Hub-u besplatne, te se već sada mogu preuzeti putem sajta Eventbrite-a, gde se može pronaći i više informacija o predstojećem okupljanju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Zabava i zanimljivosti

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Web 3.0

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Devtech obezbedio €12,25 miliona za dalje širenje poslovanja u Srbiji i regionu

Globalna kompanija za digitalne inovacije iz Srbije Devtech, objavila je partnerstvo sa Claret Capital Partners, investicionim fondom iz Londona koji finansira razvoj brzorastućih tehnoloških kompanija.

Intervju

Razgovori sa seniorima: Kako je Miloš od Frontend programera postao JavaScript Tech Lead

Ukoliko imate dobro početno znanje i volju da učite, IT industrija vas može nagraditi brzim napretkom kroz tehnološku hijerarhiju kompanije. Svoj karijerni put ka tituli senior programera, ovog puta nam detaljno otkriva Miloš Cvetković koji je JavaScript Tech Lead u kompaniji Levi9.

Office Talks Podcast

Relax Gaming: Put od formiranja studija do nagrađivanih igara

Gost 99. epizode Office Talks podcasta bio je Srđan Zdravković, Head of Studio u kompaniji Relax Gaming koja se bavi razvojem online igara na sreću, a čiji tim u Srbiji stoji iza nekih od najnagrađivanijih naslova u iGaming industriji.

Recenzija

Telegram ili WhatsApp: Koje nam prednosti i rizike donosi svakodnevno dopisivanje na ovim aplikacijama?

Telegram je uveo premium opciju koja za 4,99 dolara mesečno korisnicima obezbeđuje pristup dodatnim funkcijama. Da li je ovo samo nastavak 'borbe' za korisnike između ovog chat servisa i giganta kao što je WhatsApp?

Web 3.0

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.