‘Startup Sabantuy’ dovodi ruske fondove u Beograd

‘Startup Sabantuy’ dovodi ruske fondove u Beograd, prijave otvorene za čitav region

U srpskoj prestonici, 23. maja održaće se događaj ‘Startap Sabantuy’ koji će u Beograd dovesti predstavnike pet investicionih fondova iz Rusije. Turneja se po prvi put održava u Evropi i na Bliskom Istoku, a kako je u pitanju događaj regionalnog karaktera, organizatori pozivaju timove iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore i Makedonije.

startap_rusija

Pored Istanbula i Dubaija, priliku da ugosti Startup Sabantuy 2015. turneju imaće i Beograd gde će se u subotu, 23. maja u hotelu Metropol, održati događaj na kome će biti prisutno pet vodećih investicionih fondova iz RusijeKama Flow, LETA Capital, Runa Capital, Navigator Fund i Ростелеком. Za većinu fondova ovo će biti prvi put da se nalaze u Beogradu.

Vredi napomenuti da su ovi fondovi u prethodne tri godine investirali više do 3 miliona dolara u osam ruskih startapa, dok je sam događaj Startup Sabantuy od 2012. do 2014. posetio 40 gradova. Visine predviđenih investicija ovih fondova kreću se od 100.000 dolara do 10 miliona u zavisnosti od faze, pri čemu svaki od njih ulaže u različite kategorije.

Prijave otvorene za čitav region

Iz organizacije poručuju da je događaj regionalnog karaktera, i pozivaju sve zainteresovane timove iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore i Makedonije da se prijave i pitchuju svoju ideju 23. maja u Beogradu pred panelom predstavnika nekih od najjačih ruskih investicionih fondova.

Više informacija o Startup Sabantuy pronađite na zvaničnom sajtu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Gaming

Kako objaviti video igru ili aplikaciju na Google Play i AppStore – korak po korak

Imate ideju za video igru na pametnim telefonima, razradili ste biznis plan, krenuli u razvoj, došli do finalne verzije i sledeći korak je plasiranje proizvoda na AppStore i Google Play. U nastavku vam objašnjavamo kako da prevaziđete poslednji izazov i uspešno lansirate svoju igru ili aplikaciju u 'svet'.

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Startapi i poslovanje

Google bi mogao da akvizira Nutanix – šta to znači za Srbiju?

Poslednjih dana u svetskim medijima kruže glasine kako bi kompanija Alphabet koja stoji iza Google-a mogla akvizirati Nutanix kao deo strategije za dalje unapređenje svoje 'cloud' platforme. Da li će se to odraziti na srpski ogranak ove kompanije?

Mobilno

Da li je Apple i dalje inovativan ili mi to samo ne vidimo?

Teatar nazvan po jednom od najvećih tehnoloških genija pre dva dana bio je svedok još jednog Apple događaja - verovatno i najdosadnijeg do sada.

Tehnologija

Gežeti sa platforme Aliexpress koji vam mogu olakšati život, a pristupačni su svima

Škola je počela, od povratka u amfiteatre fakulteta ima još tri nedelje, te je ovo prava prilika da vam predstavimo vodič sa nekoliko pristupačnih Aliexpress gedžeta sa koji vam mogu olakšati svakodnevicu.

Gaming

Nordeus Hub: Počinje sa radom besplatan ‘co-working’ za potrebe gejming zajednice i studente

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan 'co-working' prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gejming industrije, a namenjen razvoju indie gejm timova, startapova i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja ekosistema igara u Srbiji.

Internet marketing

Webiz edukacija konačno stiže u Niš i to na temu DIGITALNE EKONOMIJE

Vladimir Kovač za Netokraciju govori o Webiz edukaciji u Nišu i programu koji će se tokom dvodnevnog događaja baviti različitim aspektima digitalne ekonomije.