Finski Slush akcelerator dolazi u Beograd

Finski Slush akcelerator dolazi u Beograd, ‘pitchujte’ investitorima vašu ideju

U saradnji sa Fondom za inovacionu delatnost, Slush ponovo dolazi u Beograd. I ovoga puta predstavnici finskog akceleratora žele da čuju vaše ideje, a priliku za ‘pitch’ pred investitorima, domaći startapi će imati 27. avgusta na događaju koji će se održati u prostorijama Inovacionog fonda u tehnološkom parku Zvezdara.

slush_1

Kako kažu iz Fonda za inovacionu delatnost, prijave su otvorene za lokalni Slush događaj koji je posvećen pronalaženju najboljih inovativnih kompanija iz Srbije, a koje će imati priliku da učestvuju na Slush konferenciji (11. do 12.10) u Helsinkiju, te provedu dodatnih devet dana u Slush Impact akceleratoru.

Slush je inače jedan od najvećih startap događaja u Evropi, na kome je prošle godine učestvovalo preko 1.400 startap kompanija iz 80 zemalja, 750 investitora i više od 100 Venture Capital fondova.

Društvene inovacije tema ovogodišnjeg Slusha

Ove godine akcenat je na društvenim inovacijama što podrazumeva da projekat sa kojim se prijavljujete treba da ima pozitivan uticaj na okruženje, način života ili zaštitu životne sredine. Lokalni događaj održaće se 27. avgusta u prostorijama Fonda za inovacionu delatnost u Naučno-tehnološkom parku Zvezdara (Veljka Dugoševića 54), s početkom u 10 časova.

Prisustvo događaju je besplatno, a prijave za startape otvorene su do 20. avgusta u 17 časova. Ukoliko imate dodatna pitanja o predstojećem lokalnom događaju, te finskom akceleratoru i Slush događaju, iz Inovacionog fonda pozivaju sve zainteresovane da ih kontaktiraju na slush@inovacionifond.rs.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Car:go testira električne trotinete: 999 dinara za poslovne korisnike, uskoro i za ostale članove Udruženja

Električni trotineti najpre će biti na raspolaganju samo kompanijskim Car:Go klijentima i test faza ovog projekta trajaće mesec dana. Nakon toga sledi ekspanzija ove usluge.

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Ekskluzivno

Francuski Groupe Up kupio manjinski udeo u kompaniji FitPass – u startu ekspanzija na 5 novih tržišta

Domaća kompanija FitPass upravo je ekskluzivno za Netokraciju objavila prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji i partnerstvo koje je tom prilikom sklopljeno.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.

Startapi i poslovanje

Život posle hakatona

Hakatoni se u domaćoj IT zajednici percipiraju kao prilika za mlade i talentovane timove da pokažu svoje tehničko i biznis znanje prilikom kreiranja novih proizvoda. Međutim, da li je život posle hakatona jednostavan ili pravi izazovi slede tek nakon što tim primi 'veliki ček'?

Digitalni mediji

Instagram dominira – sa njim i želja domaćih izdavača da se približe publici i Generaciji Z

Na koji način domaći mediji koriste Instagram i druge kanale kako bi informisali, zabavili i edukovali mlađu publiku?

Kultura 2.0

Jedan klik u Photoshopu i već smo spremni za Evropu!

Zašto je sve oko nas postalo jednolično, unificirano, predvidljivo i nimalo autentično?

E-commerce

Boban ranac osvojio je Srbiju zahvaljujući Oskaru koji je u e-commerce ušao – slučajno

Jedan Novosađanin, potraga za praktičnim rancem i slučajni susret sa Kickstarter kampanjom neke holandske firme bili su dovoljni da Srbija dobije Bobana.