Prvi Indie Games Accelerator za gejming studije iz Srbije

Prvi Google Play Indie Games Accelerator za gejming studije iz Srbije

Od ovog ciklusa Google Play prima i prijave iz Srbije. Kroz jedan program dobijate mogućnost pristupa najboljem od Google-ovih programa, proizvoda, ljudi i tehnologije - najavljuju iz Serbian Games Association.

Google Play Accelerator koji organizuje Google Play je akceleratorski program u trajanju od 10 nedelja za studije indie igara visokog potencijala, dizajniran da vam pomogne da izgradite i razvijete uspešan gejming studio.

Rad sa mentorima

Ovaj program vam omogućava direktan pristup zaposlenima u Google-u, vrhunskim stručnjacima iz industrije i globalnoj zajednici strastvenih developera igara koji žele svoj rad da podignu na viši nivo.

Takođe, tu su i stručnjaci iz domaće gejming industrije, te je jedna od mentorki na ovom ciklusu Marija Ilić predsednica upravnog odbora SGA (Serbian Games Association), koja svim timovima koji planiraju da se prijave poručuje:

Najveća prednost programa je pristup fantastičnoj mreži profesionalaca u ulozi mentora, kao i developerima iz odabranih timova koji su u sličnim fazama razvoja i rešavaju iste probleme. Ovo je jedinstvena prilika da timovi razgovaraju sa sa iskusnim mentorima o konkretnim problemima specifičnim za gejming industriju, i na taj način ubrzaju svoj razvoj i dostizanje ciljeva.

Indie Games Festival

Ukoliko mislite da vam nije potrebna dodatna edukacija i mentorstvo, i da je vaša igra spremna za reflektore i promociju, Indie Games Festival može biti prikladniji program za vas. Učešćem ostvarujete mogućnost da osvojite vredne nagrade kao što je kampanja u vrednosti od 100.000 EUR i premium poziciju na Google Play prodavnici.

Sve informacije o načinu i uslovima prijave za oba programa možete pronaći na linku.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Intervju

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Web 3.0

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Internet marketing

Kreativna agencija Redvertex otvara kancelarije u Beogradu – zapošljavaju 3D artiste i arhitekte

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualizacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Novost

Ximedes sa kancelarijama u Novom Sadu akvizirao holandski Ginger Payments – širenje tima prva stvar na spisku

Ximedes, evropska softverska firma aktivna u fintech oblasti sa kancelarijama u holandskom Harlemu, Hamburgu, Stokholmu i Novom Sadu, akvizirala je kompaniju Ginger Payments koja je vodeći provajder platforme za onlajn plaćanje sa sedištem u Amsterdamu.

Najava

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.