Prvi Indie Games Accelerator za gejming studije iz Srbije

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Prvi Google Play Indie Games Accelerator za gejming studije iz Srbije

Od ovog ciklusa Google Play prima i prijave iz Srbije. Kroz jedan program dobijate mogućnost pristupa najboljem od Google-ovih programa, proizvoda, ljudi i tehnologije - najavljuju iz Serbian Games Association.

Google Play Accelerator koji organizuje Google Play je akceleratorski program u trajanju od 10 nedelja za studije indie igara visokog potencijala, dizajniran da vam pomogne da izgradite i razvijete uspešan gejming studio.

Rad sa mentorima

Ovaj program vam omogućava direktan pristup zaposlenima u Google-u, vrhunskim stručnjacima iz industrije i globalnoj zajednici strastvenih developera igara koji žele svoj rad da podignu na viši nivo.

Takođe, tu su i stručnjaci iz domaće gejming industrije, te je jedna od mentorki na ovom ciklusu Marija Ilić predsednica upravnog odbora SGA (Serbian Games Association), koja svim timovima koji planiraju da se prijave poručuje:

Najveća prednost programa je pristup fantastičnoj mreži profesionalaca u ulozi mentora, kao i developerima iz odabranih timova koji su u sličnim fazama razvoja i rešavaju iste probleme. Ovo je jedinstvena prilika da timovi razgovaraju sa sa iskusnim mentorima o konkretnim problemima specifičnim za gejming industriju, i na taj način ubrzaju svoj razvoj i dostizanje ciljeva.

Indie Games Festival

Ukoliko mislite da vam nije potrebna dodatna edukacija i mentorstvo, i da je vaša igra spremna za reflektore i promociju, Indie Games Festival može biti prikladniji program za vas. Učešćem ostvarujete mogućnost da osvojite vredne nagrade kao što je kampanja u vrednosti od 100.000 EUR i premium poziciju na Google Play prodavnici.

Sve informacije o načinu i uslovima prijave za oba programa možete pronaći na linku.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Intervju

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Karijere

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Tehnologija

Zašto je VS Code omiljeni alat svih developera?

Ovogodišnje Stack Overflow istraživanje pokazalo je da je Visual Studio Code (VS Code) već četvrtu godinu zaredom najvoljeniji alat među svim developerima. Predstavljamo vam razloge zašto se 74,48% profesionalnih developera, ali i početnika izjasnilo da preferira ovaj alat u odnosu na ostale.

Startapi i poslovanje

SPLET tech konferencija o inovativnom preduzetništvu zakazana za 12. oktobar u Beogradu

Prvi put u Beogradu, 12. oktobra 2022. godine u MTS Dvorani, održaće se SPLET Tech, konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništvu.

Karijere

Istraživanje: Prosečne plate u IT sektoru €1.600, sve više stručnjaka sa srednjom školom

Istraživanje 'Puls Srpske IT zajednice' pokazuje da su plate nastavile rast, te da sada prosečna iznosi čak 1.600 evra, dok 10% kandidata zarađuje iznose preko 3.000 evra, što je pet puta više od prosečne plate u Srbiji.

Novost

Otvara se HUB8 – novi ‘coworking’ prostor u srcu Dedinja

Smešten u vili sa bazenom, novi coworking prostire se na 530 metara kvadratnih i u ponudi ima 40 radnih mesta za pojedince i timove, sale za sastanke, ali i mogućnost virtuelne kancelarije.

Startapi i poslovanje

Keo Sar: Srpski osnivači imaju jasnu viziju o problemima koje rešavaju

Keo Sar poseduje bogato iskustvo u mentorisanju međunarodnim akceleratorskim programima, a za Netokraciju je govorio o domaćem startap ekosistemu, njegovim razlikama u odnosu na strano tržište i potencijalu za budući rast.

Gaming

Nordeus fondacija pokrenula Gejmlab – besplatnu platformu za učenje o gejmingu

Nordeus fondacija danas predstavlja besplatnu platformu za učenje o gejmingu pod nazivom Gejmlab. Kroz kurseve, iskustvo stručnjaka praktičan rad, otvorene izvore informacija, mladi mogu da steknu osnovna znanja o samoj industriji, disciplinama i karijerama u okviru nje.