SGA otvara vrata For the Win! konferencije za čitaoce Netokracije

SGA otvara vrata keynote programa For the Win! konferencije za čitaoce Netokracije

Kako je prisustvo konferenciji For the Win konferenciji moguće samo po pozivu, najbržih 30 čitalaca Netokracije imaju priliku da uživo isprate program na kome će govoriti predstavnici UKIE-a, te kompanija Google i Activision/Blizzard/King.

U okviru ovogodišnje For the Win! konferencije, koja je namenjena profesionalcima i stejkholderima iz domena gejminga i creative-tech oblasti, u četvrtak 25. maja biće predstavljen impresivan keynote program u Bitef Teatru.

For the Win! konferencija ove godine okuplja i profesionalce iz sveta video igara šireg regiona centralne i istočne Evrope, Jadrana, Balkana, Turske i Velike Britanije, kao i neke od vodećih evropskih stručnjaka, donosioce odluka i sve zainteresovane strane za ekosistem razvoja video igara. Tokom premijernog izdanja u aprilu 2022, FTW! se pokazao kao osvežavajući prostor za umrežavanje, razmenu znanja i razgovore o budućnosti evropskih zajednica razvoja video igara, i trenutno je najveći domaći profesionalni događaj posvećen game developmentu.

Ove godine konferencija, kojoj je moguće prisustvovati samo po pozivu organizatora i partnera, započinje na najbolji moguči način — u četvrtak 25. maja sa početkom u 19 h biće predstavljen večernji keynote program u Bitef Teatru, sa troje istaknutih lidera i liderki ove industrije, iza kojih stoje neke od najprepoznatljivijih kompanija i organizacija na evropskoj, ali i globalnoj mapi razvoja igara — UKIE, Google i Activision/Blizzard/King: Jo Twist (UK), Denise Farrelly (IR) i Mike Sanders (USA).

Svako od njih će nam pružiti svoju jedinstvenu perspektivu – bilo da je to sa stanovišta razvoja ekosistema, poslednjih trendova u razvoju mobilnih igara, pa sve do uvida u najsavremenije kreativne tehnologije.

30 najbržih čitaoca Netokracije imaće priliku da uživo isprate program!

Netokracija, kao glavni medijski partner konferencije, svojim čitaocima pruža mogućnost da uživo isprate ovaj poseban program u Bitef Teatru, tako što će se registrovati putem linka na sajtu SGA. Prvih 30 najbržih zainteresovanih imaće priliku da isprate program – first come first served! Na istom linku možete pročitati i detaljnije biografije govornika, a rok za prijavljivanje je četvrtak 25. maj do 12 h.

Još jedna “poslastica” za širu zajednicu SGA priprema u formi posebnog programa namenjenog studentima pod nazivom Shift2Games, što je ujedno i ime nove platforme koju će SGA predstaviti u junu. Studenti domaćih fakulteta, koji su zainteresovani za game development, mogu ispratiti čak 8 predavanja eminentnih profesionalaca iz industrije u maloj sali Kolarca, a kompletne informacije i link za prijavu možete takođe naći na sajtu SGA.

Svim gejming profesionalcima i koji ove godine dolaze na konferenciju iz više od 20 zemalja želimo kvalitetan program, nova povezivanja i dobar provod u našoj prestonici.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Intervju

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Novost

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Ekskluzivno

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.

Tehnologija

OTP Connect: €5.000 za pobedničko rešenje Junior m-bank aplikacije

OTP banka održala je finale prvog Izazova u okviru svog inovacionog ekosistema, OTP Connect, pod nazivom 'Kažeš inovacija, misliš aplikacija' namenjeno startap i IT kompanijama i timovima koji se bave različitim vrstama dizajna i razvojem mobilnih aplikacija.