Kako do uspešne optimizacije sajtova - tema prve SEOIT konferencije

Kako do uspešne optimizacije sadržaja i sajtova – saznajte na prvoj SEOIT konferenciji

U subotu 6. maja, s početkom u 10:30 časova, u beogradskom Startit centru kompanija Catena Media organizuje jedinstvenu SEOIT konferenciju koja će obraditi neke od najaktuelnijih tema iz sveta SEO i content marketinga - o čemu će govoriti iskusni i stručni predavači tokom predavanja i panel diskusije.

seo-it-1

Program konferencije se sastoji od četiri originalna predavanja koja će voditi Ori Zilbershtein SEO ekspert iGaming industrije, zatim Maja Jovančević SEO menadžerka i osnivačica Tabula Creative, Darko Brzica glavni SEO menadžer Executive Digitala i Nenad Pantelić SEO i PPC specijalista Sentinel Software LTDa. Nakon predavanja odrzaće se i panel diskusija na kojoj će učestvovati svi predavači, a čiji će moderator biti Eitan Gorodetsky, SEO menadžer Catena Medie.

Sama konferencija je projektovana tako da pokrije neke od najvažnijih disciplina SEO-a kao što su tehnički SEO, pisanje tekstova za sajtove, te da pokaže prisutnima kako da ostvare što bolje rezultate koristeći najbolje prakse za on-site optimizaciju i optimizaciju sadržaja. Pored toga sto će sastavni deo konferencije biti i networking event za SEO stručnjake i one koji to tek postaju, ova konferencija imaće i značajnu ulogu u širenju znanja unutar ovdašnje marketing scene, navodi se u saopštenju.

Otvorene prijave za predavače i učesnike

Sa druge strane, predavači će odgovarati na pitanja koja svi posetioci mogu da postave putem Twittera uz haštag #SEOITQA ili tokom same panel diskusije. Pred sam kraj konferencije, izdvojeno je i vreme za upoznavanje i networking među posetiocima događaja. Imajući u vidu da je najveći i najznačajniji deo digitalnog marketinga i dalje posvećen search marketingu, učesnici na konferenciji, bez obzira da li se već bave nekom vrstom marketinga ili tek počinju – mogu očekivati zanimljive prezentacije, bogate praktičnim iskustvom i rezultatima.

Podsetimo, organizator konferencije, Catena Media je kreativna lead generation marketinška kompanija specijalizovana za iGaming industriju, sa kancelarijama u Ujedinjenom Kraljevstvu, Malti i Srbiji. Beogradski tim kompanije, koji se trenutno sastoji od preko 30 ljudi, radi na projektu AskGamblers, najboljoj svetskoj platformi za online gambling. Prijave za predavače i učešće na konferenciji su već otvorene i možete ih popuniti putem Gugl forme.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako paušalci mogu pristupiti svom eSandučetu i poreskom rešenju za 2020. godinu?

Januar 2020. za preduzetnike paušalce doneo je još jednu novost – rešenje o porezu direktno u njihovo eSanduče. Međutim, sudeći po reakcijama preduzetnika, taj proces nije jednostavan kao što izgleda. O tome šta vam je sve potrebno kako biste pristupili rešenju o prispelim obavezama analiziramo u nastavku teksta.

Kultura 2.0

Da li je vaša AliExpress porudžbina bezbedna od korona virusa?

Sve oči svetske javnosti okrenute su ka Kini koja se, u ovom trenutku, bori sa širenjem smrtonosnog korona virusa. I dok čekamo da saznamo da li postoji rešenje za ovaj ozbiljan globalni zdravstveni problem, zapitali smo se - da li virus koji je par hiljada kilometara daleko može da se prenese i robom sa AliExpress-a?

Kultura 2.0

Predstavljamo rezultate istraživanja: Koliko srpske IT-jevce košta sedenje za računarom?

Rezultati naše online ankete u kojoj je učestvovalo ravno 700 profesionalaca koji rade u srpskom IT sektoru potvrđuju da dugo sedenje za računarom i savremen stil života ostavljaju posledice po zdravlje. Fokus ankete bio je na ispitivanju uticaja na koštano-mišićni sistem i prikupljanju informacija o najzastupljenijim načinima lečenja, prosečnim troškovima koje lečenje iziskuje, kao i o prevenciji u vidu fizičke aktivnosti.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nakon 10 godina u advertajzingu odlučili su da pokrenu restoran u Beogradu – zašto?

Tehnologija i hrana danas su nerazdvojni - kao meso i kiseli kupus. U priči koja sledi, otkrivamo kako je jedna beogradska agencija završila u food-tech vodama i upoznajemo vas sa novim konceptom restorana koji preti da u potpunosti promeni ovu industriju.

Kultura 2.0

Predstavljamo rezultate istraživanja: Koliko srpske IT-jevce košta sedenje za računarom?

Rezultati naše online ankete u kojoj je učestvovalo ravno 700 profesionalaca koji rade u srpskom IT sektoru potvrđuju da dugo sedenje za računarom i savremen stil života ostavljaju posledice po zdravlje. Fokus ankete bio je na ispitivanju uticaja na koštano-mišićni sistem i prikupljanju informacija o najzastupljenijim načinima lečenja, prosečnim troškovima koje lečenje iziskuje, kao i o prevenciji u vidu fizičke aktivnosti.

Tehnologija

Zašto je AI za nas i dalje kao tinejdžerski seks?

U misiji da demistifikujemo AI i konačno isteramo na čistac realne probleme i obesmislimo sav taj AI 'hype' organizujemo prvi internacionalni Brain Summit. Do tada, koje predrasude u vezi veštačke inteligencije vi imate?

Startapi i poslovanje

Beogradski Workpuls analizira efikasnost zaposlenih za preko 1.000 klijenata širom sveta

U trenutku kada se u mnogim kompanijama javlja dodatna potreba za optimizacijom radnih procesa i povećanjem efikasnosti, nameće se i potreba za savremenim alatima koji im u tome mogu pomoći. Jedan od njih je i Workpuls.

Startapi i poslovanje

Oh Monday poslaće vam svakog ponedeljka spisak ‘remote’ poslova u inostranim kompanijama

Usvajanje novih zakonskih odluka o paušalnom oporezivanju podiglo je ogromnu prašinu u IT zajednici. I dok jedni polako počinju da se prilagođavaju, drugi razmišljaju da li postoji način da ostanu u Srbiji a da rade za inostranu kompaniju - u čemu im može pomoći domaći projekat Oh Monday - nedeljni pregled poslova 'na daljinu' direktno u inbox.

Mobilno

Bus Plus aplikacija konačno dostupna i za iOS uređaje

Posle dugo čekanja i najavljivanja, za korisnike mobilnih uređaja kompanije Apple konačno je dostupna Bus Plus aplikacija - koja će im omogućiti bolje i jednostavnije praćenje gradskog prevoza u Beogradu.