19. SEMPL o ulozi tehnologije u medijima i komunikacijskim izazovima

19. SEMPL o ulozi tehnologije u medijima i komunikacijskim izazovima

Devetnaesto izdanje konferencije medijskih trendova SEMPL održaće se od 23. do 24. novembra u hotelu GH Bernardin u Portorožu. Događaj će na jednom mestu okupiti predstavnike marketing i komunikacijskog sektora koji će skupa potražiti odgovor na pitanje kako distruptivni modeli i tehnologije nezadrživo prodiru u sve grane privrede, te kako se na 'novu svakodnevnicu' odaziva medijsko-komunikaciona grana.

sempl1

Konferencija medijskih trendova SEMPL već devetnaest godina zaredom okuplja predstavnike regionalne marketing i komunikacijske industrije. Kako napominju iz organizacije i ove godine očekuje se više od 1.000 učesnika iz svih država jadranskog regiona koji će imati priliku da čuju priznate svetske govornike, a koji će sa prisutnima podeliti inovativne komunikacione pristupe i upotrebu naprednih tehnoloških rešenja u marketinškoj praksi.

Najveća medijska dostignuća u regionu će – kao i prethodnih godina – biti nagrađena Sempler nagradama.

U obraćanju medijima, predsednica SEMPL-a i direktorka Media Pool-a, Valerija Prevolšek, izjavila je kako konferencija ne predstavlja samo druženje na slovenačkoj obali, već i investiciju sa velikom dodatnom vrednošću za domaći i regionalni advertajzing sektor:

I ove godine nadamo se da ćemo opravdati ugled jednog od programski najkvalitetnijih događaja u ovom delu Evrope. Pobrinućemo se da odemo iz Portoroža ne samo umorni od dobre zabave, nego – pre svega – sa novim znanjima, puno sklopljenih poznanstava i prikupljenih ideja. Ako vam je znanje bitno, onda se i ove godine pridružite SEMPL-u!

Promene u advertajzingu i komunikaciji

Govorivši o promenama u privredi, te kako nijedno preduzeće nije imuno na ‘novu svakodnevnicu, Prevolšek je najavila 19. izdanje SEMPL-a izjavivši da će se u fokusu programa naći spremnost i pripremljenost na promene – kako za medije, tako i za oglašivače, promotere, medijske stratege i kreativce.

Više informacija o SEMPL konferenciji koja se ove godine održava od 23. do 24. novembra možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kojih 12 grešaka prave osnivači startapa?

U 181. epizodi Office Talks podkasta, ugostili smo Milenu Milić i Miljana Tekića koji su s nama analizirali prvi Garaža report i otkrili 12 najčešćih grešaka kojima domaći startapi odbijaju investitore!

Startapi i poslovanje

Garaža report: Greške kojima srpski startap osnivači odbijaju VC fondove

U razgovoru sa Milenom Milić analizirali smo razloge zbog kojih je došlo do stagnacije u rastu domaćih startapa, objavljene u reportu zajednice Garaža.

Kultura 2.0

Da li u jeku veštačke inteligencije zaboravljate “Kako vaš mozak radi”?

Američki neuronaučnik i TED govornik Greg Gejdž, posetio je Srbiju tokom Nedelje svesti o mozgu i predstavio dopunjeno izdanje svoje knjige "Kako vaš mozak radi – neuronaučni eksperimenti za svakoga".

Propustili ste

Intervju

Domaća kompanija Vega IT nastavlja globalno širenje otvaranjem kancelarije u Londonu

Tokom prošle godine postali smo svedoci značajnih turbulencija u IT industriji. Dok se mnoge globalne kompanije fokusiraju na optimizaciju troškova, zamrzavanje plata i masovna otpuštanja, Vega IT, kao domaći igrač, nastavlja sa širenjem na globalno tržište.

Intervju

LavitFlow je ‘alat za sve’ koji koristi 180 programera, product menadžera i web dizajnera

U pitanju je proizvod kompanije Lav IT Solutions koji ubrzava radne procese zaposlenih u savremenom poslovnom svetu. A kako? Pitali smo Miroslava Ostojića, osnivača pomenute kompanije.

Office Talks Podcast

Prodaja IT usluga : Saveti direktora prodaje Hooloova

Gost 185. epizode Office Talks podkasta bio je Đorđe Vukotić, prodajni direktor u kompaniji Hooloovoo koji nam je objasnio kako izgraditi uspešan sales tim u domenu IT industrije.

Startapi i poslovanje

‘Fundraising’ za startape iz ljudske perspektive

Pre nego što započnemo ovaj razgovor, želeo bih da zamislite da smo na jednoj prijateljskoj kafi i sve što ćete čuti tj. pročitati je nešto što bih, lično, voleo da je meni neko ispričao (mnogo grešaka i pristupa) ranije.

Karijere

Social Impact Award program pomaže 10.000 mladih preduzetnika godišnje

Nevladina organizacija Razlivalište već devet godina uspešno sprovodi globalni Social Impact Award (SIA) program podrške društvenom preduzetništvu. Ukoliko imate između 15 i 30 godina i želite da uplovite u preduzetničke vode, sve o programu pročitajte u tekstu koji sledi!

Internet marketing

Anka Gorgiev: 95% novih proizvoda ne uspe, zato je tu neuromarketing da razume korisnike

DigiTalk konferencija u Zrenjaninu nam se bliži, a publika će pored mnogih predavača imati priliku da posluša predavanje Anke Gorgiev koja je stručnjak iz oblasti neuromarketinga, a sa kojom smo imali priliku da detaljno porazgovaramo u intervjuu koji sledi.