Seavus najavljuje poslovno partnerstvo sa kompanijom Salesforce

Salesforce i Seavus ostvarili poslovno partnerstvo, a tim povodom organizuju i prvi zajednički webinar

Kao jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera i konsutantskih usluga u regionu i šire, Seavus sa ponosom najavljuje poslovno partnerstvo sa američkom 'cloud-based' softverskom kompanijom Salesforce. Njihov prvi zajednički 'online' događaj održaće se 25. juna u 11 časova.

Salesforce je najbolja svetska CRM (Customer Relationship Managment) platforma. Salesforce cloud-based paket poslovnih aplikacija je fokusiran na korisničke servise, automatizaciju marketinga, analitiku i razvoj aplikacija i ne zahtevaju IT stručnjake kako bi ih postavili ili upravljali njime, već jednostavno se prijavite i započnete povezivanje sa klijentima na sasvim novi način.

Kompanije širom sveta koriste proizvode Salesforce-a kako bi izgradile snažnije i vrednije odnose sa klijentima i stekle veću efikasnost u prodaji i marketingu.

“Jako smo ponosni povodom partnerstva sa ovako jakim svetskim liderom kao što je Salesforce, pogotovu jer se radi o partnerstvu koje je prvo ovog tipa u regionu. Radujemo se što ćemo predstaviti znanje i stručnost u najboljem smislu”, izjavili su predstavnici kompanije Seavus.

Ovo je, dodaju oni, prvi događaj koji organizuju sa partnerom Salesforce i pozivaju sve zainteresovane banke, finansijske institucije kao i osiguravajuće kuće da se registruju na sledećem linku.

Za više informacija, posetite zvaničan sajt ove kompanije

Inače, Seavus je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 900 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta.

Seavus-ov portfolio uključuje i preko 4.000 klijenata, među kojima su vodeći svetski telekom operateri, proizvođači telefona, organizacije iz sektora bankarstva i finansija, potrošačke elektronike, tehnologije, obrazovanja, vlade, zdravstva, itd.

Telekom divizija je jedna od prvih divizija kompanije Seavus koja postoji 20 godina unazad. Sa 10 kancelarija i više od 250 eksperata, Telekom divizija je jedna od najvećih sistemskih integratora BSS/OSS platformi u širem regionu.

Pored toga, ova kompanija samo u Srbiji ima četiri kancelarije: u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a predstavnici Seavusa napominju i da kompanija na globalnom nivou planira rast, te da je plan da se zaposli još oko 200 eksperata do kraja godine. Posetite zvaničan sajt ove kompanije kako biste saznali više informacija.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.

Intervju

Vladimir Lelićanin: Pokrenuli smo 3327 kao mesto gde će domaći developeri slobodno raditi na web 3.0 projektima

Direktor razvojnog centra pri kompaniji MVP Workshop otkriva u razgovoru za Netokraciju kako je nastao 3327, kako se razvijaju inovativni web 3.0 projekti u Srbiji, ali i šta je potrebno kako bi se izgradila još jača web 3.0 zajednica na ovim prostorima.

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Gradovi budućnosti grade se iz Srbije (Nortal)

Gost 94. epizode Office Talks podcasta bio je Dragan Gajić, globalni CTO estonske kompanije Nortal koja i u Srbiji poseduje razvojni centar - isti onaj iz kojeg se upravo kreiraju rešenja za gradove budućnosti.

Startapi i poslovanje

Lansiran Founder Institute Serbia akcelerator program

Domaći i regionalni ekosistem neprestano se razvija poslednjih godina i sve je više startap timova koji nude rešenja za brojne lokalne, ali i globalne probleme.

Društvene mreže

Instagram uvodi ‘Show NFT’ opciju kroz Polygon blockchain Mihaila Bjelića

Šef Instagrama Adam Moseri najavio je da će popularna društvena mreža ove nedelje početi da testira NFT sa odabranim kreatorima u Sjedinjenim Američkim Državama.