Seavus najavljuje poslovno partnerstvo sa kompanijom Salesforce

Salesforce i Seavus ostvarili poslovno partnerstvo, a tim povodom organizuju i prvi zajednički webinar

Kao jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera i konsutantskih usluga u regionu i šire, Seavus sa ponosom najavljuje poslovno partnerstvo sa američkom 'cloud-based' softverskom kompanijom Salesforce. Njihov prvi zajednički 'online' događaj održaće se 25. juna u 11 časova.

Salesforce je najbolja svetska CRM (Customer Relationship Managment) platforma. Salesforce cloud-based paket poslovnih aplikacija je fokusiran na korisničke servise, automatizaciju marketinga, analitiku i razvoj aplikacija i ne zahtevaju IT stručnjake kako bi ih postavili ili upravljali njime, već jednostavno se prijavite i započnete povezivanje sa klijentima na sasvim novi način.

Kompanije širom sveta koriste proizvode Salesforce-a kako bi izgradile snažnije i vrednije odnose sa klijentima i stekle veću efikasnost u prodaji i marketingu.

„Jako smo ponosni povodom partnerstva sa ovako jakim svetskim liderom kao što je Salesforce, pogotovu jer se radi o partnerstvu koje je prvo ovog tipa u regionu. Radujemo se što ćemo predstaviti znanje i stručnost u najboljem smislu“, izjavili su predstavnici kompanije Seavus.

Ovo je, dodaju oni, prvi događaj koji organizuju sa partnerom Salesforce i pozivaju sve zainteresovane banke, finansijske institucije kao i osiguravajuće kuće da se registruju na sledećem linku.

Za više informacija, posetite zvaničan sajt ove kompanije

Inače, Seavus je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 900 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta.

Seavus-ov portfolio uključuje i preko 4.000 klijenata, među kojima su vodeći svetski telekom operateri, proizvođači telefona, organizacije iz sektora bankarstva i finansija, potrošačke elektronike, tehnologije, obrazovanja, vlade, zdravstva, itd.

Telekom divizija je jedna od prvih divizija kompanije Seavus koja postoji 20 godina unazad. Sa 10 kancelarija i više od 250 eksperata, Telekom divizija je jedna od najvećih sistemskih integratora BSS/OSS platformi u širem regionu.

Pored toga, ova kompanija samo u Srbiji ima četiri kancelarije: u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a predstavnici Seavusa napominju i da kompanija na globalnom nivou planira rast, te da je plan da se zaposli još oko 200 eksperata do kraja godine. Posetite zvaničan sajt ove kompanije kako biste saznali više informacija.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Regruteri nam otkrivaju koje su trenutno najtraženije pozicije u IT-ju

Kako bismo saznali koji kadrovi su trenutno najpotrebniji domaćoj tehnološkoj industriji kontaktirali smo predstavnike agencija FatCat Coders, ManpowerGroup i Omnes Group. U nastavku teksta slede njihova iskustva.

Office Talks Podcast

Poreski raj ili pakao? (gost Milan Trbojević)

Da se odmah razumemo, nema te online peticije koja će naterati državu za pregovarački sto sa frilenserima. Radnici digitalne ekonomije moraju se udružiti i ozbiljno shvatiti ambicije države za naplatom poreza za svaku deviznu doznaku.

Startapi i poslovanje

Poreska uprava poziva građane da prijave svoje inostrane prilive – posebno ističu programere i influensere

Poreska uprava Republike Srbije poziva sva fizička lica koja su propustila da podnesu poreske prijave priliva iz inostranstva, da to samoinicijativno urade kako bi izbegli prekršajnu odgovornost.

Propustili ste

Kultura 2.0

Brendovi treba da poštuju autentičnost svakog influensera – i tu leži ključ kvalitetnijeg sadržaja

Ako ste se barem jednom iznervirali kada ste prelistavajući Instagram Story isti proizvod videli na deset različitih profila - ovo je tekst za vas. Sa predstavnicima agencija i influenserima razgovaramo o ovoj praksi.

Office Talks Podcast

Poreski raj ili pakao? (gost Milan Trbojević)

Da se odmah razumemo, nema te online peticije koja će naterati državu za pregovarački sto sa frilenserima. Radnici digitalne ekonomije moraju se udružiti i ozbiljno shvatiti ambicije države za naplatom poreza za svaku deviznu doznaku.

Startapi i poslovanje

Pobednici OTP Generator konkursa Zanateria i Your Pet World otkrivaju dalje svoje poslovne planove

Pre nešto više od nedelju dana završen je još jedan Generator Gamechanger konkurs, ovaj put u 'online' izdanju. Žiri je i ove godine izabrao najbolje digitalne projekte, a njihove priče vam otkrivamo u nastavku.

Internet marketing

Budućnost digitalnog marketinga se ‘kladi’ na mlade ljude – i zato pazite kako birate praktikante

Da li zaista mladima više nije toliko sexy raditi u marketing agencijama ili situacija nije toliko tragična kakvom je predstavljaju?

Startapi i poslovanje

Kanadski startap Autoklose sa kancelarijama u Beogradu akviziran od strane kompanije VanillaSoft

Autoklose nastaviće svoje poslovanje kao deo kompanije VanillaSoft, jedne od vodećih 'sales engagement' tehnoloških kompanija na svetu.

Startapi i poslovanje

LearnUpon sa kancelarijama u Beogradu osigurao $56 miliona investicije

LearnUpon, kompanija koja u Beogradu zapošljava preko 40 developera, osigurala je manjinsku investiciju od 56 miliona dolara od kompanije za globalni rast Summit Partners.