Seavus najavljuje poslovno partnerstvo sa kompanijom Salesforce

Salesforce i Seavus ostvarili poslovno partnerstvo, a tim povodom organizuju i prvi zajednički webinar

Kao jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera i konsutantskih usluga u regionu i šire, Seavus sa ponosom najavljuje poslovno partnerstvo sa američkom 'cloud-based' softverskom kompanijom Salesforce. Njihov prvi zajednički 'online' događaj održaće se 25. juna u 11 časova.

Salesforce je najbolja svetska CRM (Customer Relationship Managment) platforma. Salesforce cloud-based paket poslovnih aplikacija je fokusiran na korisničke servise, automatizaciju marketinga, analitiku i razvoj aplikacija i ne zahtevaju IT stručnjake kako bi ih postavili ili upravljali njime, već jednostavno se prijavite i započnete povezivanje sa klijentima na sasvim novi način.

Kompanije širom sveta koriste proizvode Salesforce-a kako bi izgradile snažnije i vrednije odnose sa klijentima i stekle veću efikasnost u prodaji i marketingu.

“Jako smo ponosni povodom partnerstva sa ovako jakim svetskim liderom kao što je Salesforce, pogotovu jer se radi o partnerstvu koje je prvo ovog tipa u regionu. Radujemo se što ćemo predstaviti znanje i stručnost u najboljem smislu”, izjavili su predstavnici kompanije Seavus.

Ovo je, dodaju oni, prvi događaj koji organizuju sa partnerom Salesforce i pozivaju sve zainteresovane banke, finansijske institucije kao i osiguravajuće kuće da se registruju na sledećem linku.

Za više informacija, posetite zvaničan sajt ove kompanije

Inače, Seavus je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 900 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta.

Seavus-ov portfolio uključuje i preko 4.000 klijenata, među kojima su vodeći svetski telekom operateri, proizvođači telefona, organizacije iz sektora bankarstva i finansija, potrošačke elektronike, tehnologije, obrazovanja, vlade, zdravstva, itd.

Telekom divizija je jedna od prvih divizija kompanije Seavus koja postoji 20 godina unazad. Sa 10 kancelarija i više od 250 eksperata, Telekom divizija je jedna od najvećih sistemskih integratora BSS/OSS platformi u širem regionu.

Pored toga, ova kompanija samo u Srbiji ima četiri kancelarije: u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a predstavnici Seavusa napominju i da kompanija na globalnom nivou planira rast, te da je plan da se zaposli još oko 200 eksperata do kraja godine. Posetite zvaničan sajt ove kompanije kako biste saznali više informacija.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Office Talks Podcast

Matorci vs. Milenijalci – problem generacijskog jaza

Glavna tema 44. epizode Office Talks podcasta bila je diskusija o problemu koji sve vidljiviji generacijski jaz nosi sa sobom. Može li se životno iskustvo naših roditelja primeniti u eri digitalizacije i pandemije?

Karijere

Jovan Jovanović otkriva šta čeka domaće IT-jevce koji žele posao u norveškoj tehnološkoj industriji

Jovan Jovanović, QA inženjer u kompaniji Tidal, u Oslu živi već tri godine i kao aktivan učesnik u tom sektoru veoma je dobro upoznao norvešku tehnološku industriju. O njoj razgovaramo u nastavku teksta.

Startapi i poslovanje

Novosadski Anari AI dobio investiciju od $2.000.000 za proizvodnju AI čipova u cloudu

Ova srpsko-američka kompanija je za dva meseca zatvorila investicionu 'seed' rundu vođenu od strane nemačkog fonda Earlybird VC, koji je po prvi put investirao u jedan srpski startap. U investiciji su učestvovali i fondovi Acequia Capital i Serbian Entrepreneurs kao i Erica Ries, osnivač Lean Startup-a.

Propustili ste

Netokracija

Predstavljamo vam ‘Employer Branding Belgrade’ – online konferenciju koja otkriva nova pravila u IT industriji

Pravila za regrutovanje top talenta u IT-ju su se promenila… I zato organizujemo Employer Branding Belgrade - besplatni online događaj koji će pokušati da odgovori na pitanje šta zaposleni u tehnološkoj industriji danas traže kod svog poslodavca!

E-commerce

Pošta Srbije i eCommerce Asocijacija potpisale Memorandum o razumevanju

Saradnja sa Poštom Srbije u programskim sadržajima eCommerce Asocijacije ključna je za razvoj i unapređenje internet poslovanja u Srbiji - pre svega kroz razmenu iskustva radi edukacije mikro i malih preduzeća.

Kultura 2.0

Kako da ne budete Dositej Obradović u Employer Brandingu?

IT kompanije jesu u fokusu ovog članka, jer je interesovanje za ovu temu u toj industriji najveće. Ali često, Employer Branding jednostavno ne radi ono što bi zaista trebalo.

Office Talks Podcast

Kako prodati vaš proizvod? (gost Ilija Ćosić)

Tema 45. epizode Office Talks podcasta bila je prodaja putem digitalnih kanala tj. kako efikasno prodavati proizvode putem interneta. Naš gost bio je Ilija Ćosić, Head of Sales u startapu Skylead koji se bavi automatizacijom prodajnih procesa. 

Kultura 2.0

Takmičenje FIRST LEGO League dolazi u Srbiju – 23. maja u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji

Takmičenje 'FIRST LEGO League' za decu i mlade ima za cilj da učesnicima obezbedi iskustvo u rešavanju stvarnih problema kroz vođeni globalni program robotike.

Karijere

Mihailo Ponjavić imenovan za direktora prodaje Euronews mreže u Srbiji

Nakon skoro tri godine u e-commerce sektoru, Mihailo Ponjavić vraća se u medijski biznis i staje na čelo prodajnog sektora televizijske mreže Euronews u Srbiji koja uskoro kreće sa radom.