Superbrza SBB GIGA mreža uz EON pakete - 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike

Superbrza SBB GIGA mreža uz EON pakete – 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike

SBB kompanija započela je akciju EON paketa za nove korisnike koja traje do kraja aprila.

Svi oni koji još uvek nisu SBB korisnici, sada mogu da odaberu neki od najprodavanijih EON paketa koji sadrže internet, digitalnu televiziju i fiksnu telefoniju uz akciju 12 meseci po 1 dinar.

Zbog velikog interesovanja, naši EON paketi su do kraja meseca na ovoj specijalnoj akciji za nove korisnike. Pored superbrzog interneta do 1Gbps na SBB GIGA mreži, koji je dve godine zaredom 2021. i 2022. iodine osvojio međunarodnu Ookla nagradu, naši korisnici mogu da dožive sve prednosti jedinstvene EON platforme koja svaki TV pretvara u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan sadržaj za svakog člana porodice. SBB dokazano pruža i vrhunsko korisničko iskustvo, za koje smo i dobili i međunarodno priznanje Customers’ Friend početkom godine”- rekli su iz SBB kompanije.

Ekskluzivno svi SBB korisnici mogu da prate Evroligu i Evrokup narednih pet sezona na Sport Klub kanalima, da se informišu uz najnovije, tačne i pravovremene vesti svakoga dana u emisiji Dnevnik na N1 i da uživaju u zabavnom programu na televiziji Nova uz novu sezonu takmičenja Survivor  i najtraženije emisije  – Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje i mnoge druge.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kojih 12 grešaka prave osnivači startapa?

U 181. epizodi Office Talks podkasta, ugostili smo Milenu Milić i Miljana Tekića koji su s nama analizirali prvi Garaža report i otkrili 12 najčešćih grešaka kojima domaći startapi odbijaju investitore!

Startapi i poslovanje

Garaža report: Greške kojima srpski startap osnivači odbijaju VC fondove

U razgovoru sa Milenom Milić analizirali smo razloge zbog kojih je došlo do stagnacije u rastu domaćih startapa, objavljene u reportu zajednice Garaža.

Kultura 2.0

Da li u jeku veštačke inteligencije zaboravljate “Kako vaš mozak radi”?

Američki neuronaučnik i TED govornik Greg Gejdž, posetio je Srbiju tokom Nedelje svesti o mozgu i predstavio dopunjeno izdanje svoje knjige "Kako vaš mozak radi – neuronaučni eksperimenti za svakoga".

Propustili ste

Intervju

Domaća kompanija Vega IT nastavlja globalno širenje otvaranjem kancelarije u Londonu

Tokom prošle godine postali smo svedoci značajnih turbulencija u IT industriji. Dok se mnoge globalne kompanije fokusiraju na optimizaciju troškova, zamrzavanje plata i masovna otpuštanja, Vega IT, kao domaći igrač, nastavlja sa širenjem na globalno tržište.

Intervju

LavitFlow je ‘alat za sve’ koji koristi 180 programera, product menadžera i web dizajnera

U pitanju je proizvod kompanije Lav IT Solutions koji ubrzava radne procese zaposlenih u savremenom poslovnom svetu. A kako? Pitali smo Miroslava Ostojića, osnivača pomenute kompanije.

Office Talks Podcast

Prodaja IT usluga : Saveti direktora prodaje Hooloova

Gost 185. epizode Office Talks podkasta bio je Đorđe Vukotić, prodajni direktor u kompaniji Hooloovoo koji nam je objasnio kako izgraditi uspešan sales tim u domenu IT industrije.

Startapi i poslovanje

‘Fundraising’ za startape iz ljudske perspektive

Pre nego što započnemo ovaj razgovor, želeo bih da zamislite da smo na jednoj prijateljskoj kafi i sve što ćete čuti tj. pročitati je nešto što bih, lično, voleo da je meni neko ispričao (mnogo grešaka i pristupa) ranije.

Karijere

Social Impact Award program pomaže 10.000 mladih preduzetnika godišnje

Nevladina organizacija Razlivalište već devet godina uspešno sprovodi globalni Social Impact Award (SIA) program podrške društvenom preduzetništvu. Ukoliko imate između 15 i 30 godina i želite da uplovite u preduzetničke vode, sve o programu pročitajte u tekstu koji sledi!

Internet marketing

Anka Gorgiev: 95% novih proizvoda ne uspe, zato je tu neuromarketing da razume korisnike

DigiTalk konferencija u Zrenjaninu nam se bliži, a publika će pored mnogih predavača imati priliku da posluša predavanje Anke Gorgiev koja je stručnjak iz oblasti neuromarketinga, a sa kojom smo imali priliku da detaljno porazgovaramo u intervjuu koji sledi.