Inovativni modeli investiranja za startape tema prve ReCap konferencije

Inovativni modeli investiranja za startape tema prve ReCap konferencije u Beogradu

Regionalna Capital Market konferencija 'ReCap' u organizaciji ImpactHub-a održaće se 22. i 23. maja u ovom beogradskom coworking prostoru, sa ciljem da se ​povežu preduzetnici, mentori i potencijalni (impakt) investitori iz Srbije i regiona. Predstavlja svojevrsnu priliku za izgradnju odnosa na relaciji preduzetnik-investitor, sa ciljem podsticanja prakse fer investicija.

recap-1

Predstojeća ReCap konferencija čini okruženje u kome su investitori pozvani da aktiviraju svoju mrežu i tako pokrenu tok investicija, preduzetnici pokazažu autentičnost i održivost svojih poslovnih poduhvata, a mentori prošire svoj profesionalni uticaj. Na ovaj način, svi učesnici biće u prilici da steknu interaktivno iskustvo usmereno ka inovativnim modelima u investiranju, koji su neophodni za veliki broj startapa u Srbiji i regionu u okviru njihove naredne faze razvoja.

Ovaj događaj sastoji se iz radionica, radnih grupa i posredovanih razgovora preduzetnika, investitora i mentora. Na konferenciji će biti predstavljene različite prakse i mehanizmi investiranja prilagođeni preduzetničkom ekosistemu regiona, među kojima su individualne investicije, impact fondovi, kao i hibridni modeli.

Prijave otvorene, popunite ih na vreme

Prvog dana konferencije, posetioci će biti u prilici da se sretnu sa preko 100 učesnika, uglavnom preduzetnika, mentora, i investitora. Drugi dan ovog događaja održaće se u prostoru Doma Omladine Beograda (Makedonska 22) sa idejom da preduzetnici, mentori, investitori, kao i druge srodne organizacije prikažu neke od svojih ideja široj javnosti, a posetioci će biti u prilici da se susretnu i povežu sa nekim od preko 200 učesnika konferencije.

Iz organizacije napominju da su prijave za sve zainteresovane već otvorene, te da se iste mogu popuniti putem posebne Gugl forme. Ulazak na konferenciju se obezbeđuje kroz novčanu podršku u iznosu od 950,00 RSD koja će biti usmerena ka jednom od impakt preduzeća aktivnih u Impact Hub-u. Detaljne informacije o preduzećima koja možete podržati, kao i registraciji, dobijaju se preko e-mail adrese po izvršenoj prijavi.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Kultura 2.0

Kuda ide muzički biznis u regionu i Srbiji – otkrivaju nam Rasta, Severina i Relja (Bassivity)

Muzika je odavno postala unosan biznis, a rastu ove industrije doprinose novi trendovi poput tehnologije produkcije pesama i spotova, streaming servisi ali i YouTube. Da li i naš region polako ulazi u moderni svet muzičkog biznisa?

Internet marketing

Zašto Dejv Birs kaže da kreativnost nije bogom dan talenat već stvar koju svako može da nauči?

Ovogodišnji Webiz Networking Night ugostiće nagrađivanog britanskog autora i govornika Dejva Birsa. Sa Dejvom razgovaram o tome kako nekonvencionalne stvari prodati šefu.

Netokracija

Kako do uspešnog Employer Branding ekosistema?

Marketari i HR menadžeri, spremite se – početkom oktobra vraća se Netokracijina Employer Branding konferencija! Kada 3. oktobra završite sa poslom pridružite nam se u ICT Hub-u gde ćemo govoriti o razvoju Employer Branding ekosistema u kompanijama. Čekamo vas!

Internet marketing

Kako su brendovi odigrali marketinšku utakmicu tokom Svetskog prvenstva u Kini?

Sa sportske strane svetsko prvenstvo u košarci želimo da zaboravimo što pre, ali sa marketinške strane priča je drugačija jer su brendovi ovaj put bili veoma aktivni. Ipak, da li su u potpunosti iskoristili 'hype' takmičenja u Kini?

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

Karijere

Kako se zaposliti u kompaniji Facebook? Nenad Božidarević deli svoja iskustva

Nakon četiri godine na poziciji front-end inženjera, najpre sa Facebook, a potom i sa Instagram strane, Nenad Božidarević prelazi u Oculus, gde nakon godinu dana postaje menadžer, a za Netokraciju otkriva da li je Menlo Park zaista raj za domaće programere.