Kompanija Quantox Technology organizuje novi humanitarni CS:GO turnir

Kompanija Quantox Technology organizuje novi humanitarni CS:GO turnir – početni fond 1.000.000 dinara

Od 3. do 4. aprila kompanija Quantox Technology organizovaće drugi po redu humanitarni turnir u popularnoj video igri CS:GO. Cilj je da se prikupe novčana sredstva za sve one koji se bore sa zdravstvenim poteškoćama.

Uprkos nepredviđenim okolnostima u kojima je proticala prethodna godina, mnogi ljudi i kompanije su pronašle način da pomognu i nađu se u teškim situacijama svojim kolegama, prijateljima, poznanicima, pa čak i ljudima koje nikada pre nisu videli.

Jednu od takvih akcija prošle godine je sprovela pomenuta kompanija kroz humanitarni CS:GO turnir kome se priključilo 80 kompanija a 70 timova je učestvovalo u turniru. Tada je sakupljeno više od tri miliona dinara. Ovog puta, organizuje se drugo po redu humanitarno CS:GO takmičenje koje za cilj ima prikupljanje sredstava za sve one koji se, ne samo trenutno, već duže vreme bore sa zdravstvenim poteškoćama, za sve one koji biju svoju bitku potpuno sami.

Kako navode iz ove kompanije, fokus turnira biće usmeren ka Nađi Đerović, devojčici kojoj je potreba pomoć kako bi što pre ozdravila. Kao i prošlog puta, inicijalni fond koji će kompanija obezbediti iznosi milion dinara.

Podsećanja radi, na turniru iz 2020. godine, inicijalni fond od milion dinara se svakodnevno uvećavao i do kraja je sakupljeno 3.242.000 dinara. U komunikaciji sa pobedničkim ekipama odlučeno je da će novčana sredstva biti usmerena na sledeći način:

  • 50% budžeta – 1.621.000 dinara Kliničkom centru u Nišu;
  • 30% budžeta – 972.600 dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za pomoć medicinskom osoblju;
  • 20% budžeta – 648.400 dinara Unicefu za nabavku opreme.

Quantox Technology poziva kompanije i organizacije da se priključe dobrom cilju, da prijave svoje timove i daju svoje donacije. Prijave se vrše putem zasebne forme.


Ostavi komentar

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Office Talks Podcast

Matorci vs. Milenijalci – problem generacijskog jaza

Glavna tema 44. epizode Office Talks podcasta bila je diskusija o problemu koji sve vidljiviji generacijski jaz nosi sa sobom. Može li se životno iskustvo naših roditelja primeniti u eri digitalizacije i pandemije?

Karijere

Jovan Jovanović otkriva šta čeka domaće IT-jevce koji žele posao u norveškoj tehnološkoj industriji

Jovan Jovanović, QA inženjer u kompaniji Tidal, u Oslu živi već tri godine i kao aktivan učesnik u tom sektoru veoma je dobro upoznao norvešku tehnološku industriju. O njoj razgovaramo u nastavku teksta.

Startapi i poslovanje

Novosadski Anari AI dobio investiciju od $2.000.000 za proizvodnju AI čipova u cloudu

Ova srpsko-američka kompanija je za dva meseca zatvorila investicionu 'seed' rundu vođenu od strane nemačkog fonda Earlybird VC, koji je po prvi put investirao u jedan srpski startap. U investiciji su učestvovali i fondovi Acequia Capital i Serbian Entrepreneurs kao i Erica Ries, osnivač Lean Startup-a.

Propustili ste

E-commerce

Pošta Srbije i eCommerce Asocijacija potpisale Memorandum o razumevanju

Saradnja sa Poštom Srbije u programskim sadržajima eCommerce Asocijacije ključna je za razvoj i unapređenje internet poslovanja u Srbiji - pre svega kroz razmenu iskustva radi edukacije mikro i malih preduzeća.

Kultura 2.0

Kako da ne budete Dositej Obradović u Employer Brandingu?

IT kompanije jesu u fokusu ovog članka, jer je interesovanje za ovu temu u toj industriji najveće. Ali često, Employer Branding jednostavno ne radi ono što bi zaista trebalo.

Office Talks Podcast

Kako prodati vaš proizvod? (gost Ilija Ćosić)

Tema 45. epizode Office Talks podcasta bila je prodaja putem digitalnih kanala tj. kako efikasno prodavati proizvode putem interneta. Naš gost bio je Ilija Ćosić, Head of Sales u startapu Skylead koji se bavi automatizacijom prodajnih procesa. 

Kultura 2.0

Takmičenje FIRST LEGO League dolazi u Srbiju – 23. maja u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji

Takmičenje 'FIRST LEGO League' za decu i mlade ima za cilj da učesnicima obezbedi iskustvo u rešavanju stvarnih problema kroz vođeni globalni program robotike.

Karijere

Mihailo Ponjavić imenovan za direktora prodaje Euronews mreže u Srbiji

Nakon skoro tri godine u e-commerce sektoru, Mihailo Ponjavić vraća se u medijski biznis i staje na čelo prodajnog sektora televizijske mreže Euronews u Srbiji koja uskoro kreće sa radom.

E-commerce

Kako do Internet prodavnice za manje od 24 časa?

Vladan Dobrenov pokrenuo je Cartizz kao odgovor na komplikovan i dugotrajan proces izrade web prodavnice. U razgovoru za Netokraciju otkriva nam kako servis funkcioniše i kome je namenjen.