Sajt Polovniautomobili.com testira virtuelni prikaz vozila

Sajt Polovniautomobili.com testira virtuelni prikaz vozila za još veći kvalitet oglašavanja

Jedan od najpopularnijih sajtova za pretragu korišćenih vozila, Polovniautomobili.com koji je vlasništvu Infostuda, uskoro dobija opciju virtuelnog prikaza enterijera vozila, radi podizanja nivoa korisničkog iskustva i unapređenog procesa oglašavanja. Nova funkcija je za sada u fazi testiranja, te se očekuje da bude zvanično dostupna u predstojećem periodu.

polovni-automobili

S obzirom na pažljivo osluškivanje želja, kritika i predloga korisnika, tim koji stoji iza pomenutog sajta, odlučio je da započne sa testiranjem još jedne nove usluge koja će poboljšati kvalitet oglašavanja vozila. U pitanju je pregled unutrašnjosti vozila u formatu od 360 stepeni, a na ovaj način, korisnicima je omogućeno da enterijer automobila pogledaju detaljno, kao da sede u njemu i da putem funkcije uvećanja slike pregledaju i najsitnije detalje.

Ovakav 3D prikaz korisnicima bi trebao da uštedi vreme i osetno pomogne pri izboru budućeg ljubimca na četiri točka, jer u odnosu na standardne oglase pruža znatno detaljniji uvid u stanje vozila. Ovaj benefit je obostran, kako za one koji žele da kupe, tako i za one koji žele da prodaju svoj automobil.

Kako bi nešto više saznali o novoj funkciji, kontaktirali samo Matiju Dagovića, zaduženog za odnose s javnošću pri ovom sajtu, koji nam je tom prilikom izjavio:

Tokom testiranja nismo koristili interne resurse, već je angažovan eksterni saradnik, a vodili smo se MVP (minimalno održiv proizvod) principima. Za snimanje se koristi DSLR kamera sa fisheye objektivom postavljena na mini stativ. Tokom snimka se uz pomoć posebnog softvera snima više fotografija koje se spajaju kako bi se kreirao virtuelni prikaz unutrašnjosti vozila. Ceo sistem se lako instalira i prilagođava svakom vozilu.

Reakcije korisnika pozitivne

Dagović između ostalog dodaje kako je ceo tim u fazi testiranja sarađivao sa test grupom klijenata koji im često pomažu pri ovakvim istraživanjima efekata potencijalno novih usluga na ovom popularnom sajtu. Što se tiče reakcija korisnika, one su za sada izrazito pozitivne što se najpre odražava u komentarima na društvenim mrežama, ističe Matija.

„Uvek razmišljamo o inovacijama i usmereni smo ka unapređenju kroz uvođenje dodatnih funkcija na našem sajtu. Ovakva funkcionalnost je nešto novo i moderno i mi pre svega želimo da ispitamo u kojoj meri je naše tržište spremno za to“ ocenio je on na kraju. Nakon završenog testiranja, očekuje se da pregled od 360 stepeni enterijera vozila uskoro bude i zvanično pušten na sajtu za sve korisnike.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Godina u kojoj smo uništili srpski IT

Da, pričam o izmenama zakonskih regulativa vezanih za porez na dohodak građana. Po ko zna koji put imamo šansu da uradimo nešto veliko i sami uprskamo, kao reprezentacija u fudbalu.

Mobilno

Google i u Beogradu omogućio pregled javnog gradskog prevoza!

Google Maps od danas su konačno omogućile korisnicima u Beogradu da na svojim pametnim telefonima dobiju uvid u kretanje gradskog prevoza, cene karte i druge bitne informacije o GSP-u.

Kultura 2.0

Mogu li dva prijatelja iz IT-ja pozicionirati Srbiju na mapi evropskih biciklista – kroz projekat Serbia Upside Down?

Dvojica kolega i prijatelja koji rade u IT industriji svoju ljubav prema biciklizmu i putovanjima spojili su u projekat pod nazivom 'Serbia Upside Down'. Njihova ideja je da se kroz velike biciklističke ture u Srbiji naša zemlja približi njihovim kolegama IT-jevcima iz Zapadne Evrope kao vredno turističko mesto. O čemu se tu zapravo radi?

Propustili ste

Kultura 2.0

Kako da zatvorite svoju paušalnu agenciju?

Knjigovođa Milan Trbojević u nastavku teksta otkriva nam šta morate preduzeti ne biste li zatvorili svoju preduzetničku radnju.

Internet marketing

Neil Skehel: Želimo da podignemo svest o značaju CX-a u Srbiji kroz dodelu nagrada

Kompanija 'Awards International' koja dodeljuje biznis nagrade širom sveta otvara prve 'Customer Experience' nagrade i za naš region - u Beogradu. Direktor i osnivač ove firme otkriva nam više detalja o predstojećem događaju i daljim planovima za poslovanje u Srbiji i regionu.

Kultura 2.0

Da li je vaša AliExpress porudžbina bezbedna od korona virusa?

Sve oči svetske javnosti okrenute su ka Kini koja se, u ovom trenutku, bori sa širenjem smrtonosnog korona virusa. I dok čekamo da saznamo da li postoji rešenje za ovaj ozbiljan globalni zdravstveni problem, zapitali smo se - da li virus koji je par hiljada kilometara daleko može da se prenese i robom sa AliExpress-a?

Kultura 2.0

CM-ovi su oči, uši i glas vaših brendova i kompanija na Internetu – i neće skoro nestati

Danas se obeležava dan Community Manager-a i zato smo se zapitali dokle ćemo slaviti ovu profesiju i gde su uopšte CM seniori.

Tehnologija

Kako paušalci mogu pristupiti svom eSandučetu i poreskom rešenju za 2020. godinu?

Januar 2020. za preduzetnike paušalce doneo je još jednu novost – rešenje o porezu direktno u njihovo eSanduče. Međutim, sudeći po reakcijama preduzetnika, taj proces nije jednostavan kao što izgleda. O tome šta vam je sve potrebno kako biste pristupili rešenju o prispelim obavezama analiziramo u nastavku teksta.

Gaming

Igre niškog gaming studija Peaksel preuzete su više od 300 miliona puta, a njihov kvalitet prepoznao je i Google

Niški gejming studio Peaksel može se pohvaliti sa čak 330 miliona preuzimanja svojih igara sa poznatih prodavnica kao što su App Store i Google Play. Ovo je njihova priča.