Sajt Polovniautomobili.com testira virtuelni prikaz vozila

Sajt Polovniautomobili.com testira virtuelni prikaz vozila za još veći kvalitet oglašavanja

Jedan od najpopularnijih sajtova za pretragu korišćenih vozila, Polovniautomobili.com koji je vlasništvu Infostuda, uskoro dobija opciju virtuelnog prikaza enterijera vozila, radi podizanja nivoa korisničkog iskustva i unapređenog procesa oglašavanja. Nova funkcija je za sada u fazi testiranja, te se očekuje da bude zvanično dostupna u predstojećem periodu.

polovni-automobili

S obzirom na pažljivo osluškivanje želja, kritika i predloga korisnika, tim koji stoji iza pomenutog sajta, odlučio je da započne sa testiranjem još jedne nove usluge koja će poboljšati kvalitet oglašavanja vozila. U pitanju je pregled unutrašnjosti vozila u formatu od 360 stepeni, a na ovaj način, korisnicima je omogućeno da enterijer automobila pogledaju detaljno, kao da sede u njemu i da putem funkcije uvećanja slike pregledaju i najsitnije detalje.

Ovakav 3D prikaz korisnicima bi trebao da uštedi vreme i osetno pomogne pri izboru budućeg ljubimca na četiri točka, jer u odnosu na standardne oglase pruža znatno detaljniji uvid u stanje vozila. Ovaj benefit je obostran, kako za one koji žele da kupe, tako i za one koji žele da prodaju svoj automobil.

Kako bi nešto više saznali o novoj funkciji, kontaktirali samo Matiju Dagovića, zaduženog za odnose s javnošću pri ovom sajtu, koji nam je tom prilikom izjavio:

Tokom testiranja nismo koristili interne resurse, već je angažovan eksterni saradnik, a vodili smo se MVP (minimalno održiv proizvod) principima. Za snimanje se koristi DSLR kamera sa fisheye objektivom postavljena na mini stativ. Tokom snimka se uz pomoć posebnog softvera snima više fotografija koje se spajaju kako bi se kreirao virtuelni prikaz unutrašnjosti vozila. Ceo sistem se lako instalira i prilagođava svakom vozilu.

Reakcije korisnika pozitivne

Dagović između ostalog dodaje kako je ceo tim u fazi testiranja sarađivao sa test grupom klijenata koji im često pomažu pri ovakvim istraživanjima efekata potencijalno novih usluga na ovom popularnom sajtu. Što se tiče reakcija korisnika, one su za sada izrazito pozitivne što se najpre odražava u komentarima na društvenim mrežama, ističe Matija.

„Uvek razmišljamo o inovacijama i usmereni smo ka unapređenju kroz uvođenje dodatnih funkcija na našem sajtu. Ovakva funkcionalnost je nešto novo i moderno i mi pre svega želimo da ispitamo u kojoj meri je naše tržište spremno za to“ ocenio je on na kraju. Nakon završenog testiranja, očekuje se da pregled od 360 stepeni enterijera vozila uskoro bude i zvanično pušten na sajtu za sve korisnike.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

E-prime povećao proizvodnju električnih bicikala i proširio proizvodni pogon – sledi dalji izvoz u EU

Priču kompanije E-prime pratimo gotovo od samog početka njihovog poslovanja, od pre nešto više od dve godine kada smo prvu put uradili intervju o ovim e-biciklima. U međuvremenu, kompanija je znatno porasla, zaposlila nove ljude, proširila proizvodnju i počela da izvozi svoje proizvode, a to je bio dovoljan razlog da se sa osnivačima opet nađemo na kafi i popričamo o novitetima.

Gaming

Kako je RUR od lokalne ekipe iz igraonice postao uticajni regionalni gejming medij

Već dvadeset godina organizacija RUR bavi se popularizacijom video igara u Srbiji. Njeni osnivači u velikom intervjuu za Netokraciju otkrivaju kako je RUR postao jedna od najvažnijih esports baza u našoj zemlji i šta novo spremaju ljubiteljima gejminga.

Mobilno

Izabrali smo za vas 40 najboljih telefona u ovom trenutku – od €250 do preko €1.000

Da li se i vi često zbunite kada planirate da kupite novi mobilni telefon, posebno sada kada je tržište prezasićeno raznim modelima? Ponuda mobilnih telefona nije nikada bila bogatija za sve ciljne grupe korisnika. Mi smo se potrudili da vam te ponude detaljnije približimo kroz cenovne kategorije najinteresantnijih modela za kupovinu.

Propustili ste

Internet marketing

Kako kreirati efikasne marketinške kampanje na servisu Spotify?

Spotify, jedna od najpoznatijih platformi za 'streaming' muzike, dostupan je na tržištu Srbije od jula, a njegov dolazak nije obradovao samo ljubitelje muzike - već i oglašivače koji polako počinju da koriste benefite reklamiranja na ovom servisu.

Intervju

Nova zakonska regulativa omogućava lakše dobijanje boravišne vize za strance koji žele da postanu deo srpskog IT sektora

Vlada Srbije početkom godine donela je Uredbu kojom se definišu osnovi boravka stranaca koji se često nazivaju i Startup, Talent i Investor vize, a koja zapravo predstavlja kriterijume za određivanje kategorija stranaca kojima se privremeni boravak u Srbiji može odobriti nezavisno od osnova za odobrenje privremenog boravka. O tome šta to znači za domaći IT sektor, otkrivamo u tekstu koji sledi.

Startapi i poslovanje

Dev Shopper Lazara Stojkovića pomoći će vam da pronađete tim vrhunskih developera

Pandemija korona virusa bila je inicijalna kapisla Lazaru Stojkoviću da u svoj startap portfolio doda još jedan projekat pod nazivom 'Dev Shopper' - servis za brže nalaženje partnerske firme za softverske projekte.

Netokracija

Generacije razdvojene galaksijom

Tokom vikenda IT zajednicu zahvatila je vest da su pojedine kompanije povukle svoju podršku za realizaciju filma o prvom srpskom računaru Galaksija.

Gaming

Državni fakulteti u Beogradu i Kragujevcu dobijaju gejming programe na master studijama

U okviru projekta Master 4.0 studenti master studija nekih od državnih fakulteta uskoro će moći da biraju dva nova programa koji će povezati svet tehnologije i svet umetnosti. Sredstva za realizaciju dobili su beogradski Univerzitet umetnosti u saradnji sa Matematičkim fakultetom i fakulteti Univerziteta u Kragujevcu, koji su nosioci programa.

Kolumna

Digitalizacija obrazovnog sektora je vreme u kome uče i studenti i profesori

Tokom avgusta i septembra celokupan nastavni i nenastavni kadar visokoškolskih ustanova u Srbiji imao je priliku da unapredi svoja znanja i veštine na polju online nastave - uz pomoć kompanije Microsoft i trening centra Semos Education.