Povežite se sa investitorima i osvojite vredne nagrade na Podim konferenciji u Mariboru - od 16. do 19. maja

Povežite se sa investitorima i osvojite vredne nagrade na Podim konferenciji u Mariboru – od 16. do 19. maja

Podim je startap i tehnološka konferencija koja će se ove godine održati od 16. do 18. maja u Mariboru i širom sveta onlajn. Svake godine pažljivo odabrani startapi, investitori i poslovni rukovodioci okupljaju se i sastaju na konferenciji.

Na ovaj način okupljeni predavači i drugi učesnici pomažu razvoju, rastu i reputaciji regiona centralne i istočne Evrope. Sa ciljem da publici pruži najbolju vrednost, PODIM tim je kreirao Podim Loop koji kombinuje najbolje iz oba sveta i proširuje Podim u celogodišnji program koji se sastoji od različitih aktivnosti u digitalnom i oflajn svetu. Njegovi osnovni elementi su:

  • Najbolji trodnevni događaj i apsolutni vrhunac dešavanja: Podim samit koji je zakazan od 16. do 18. maja u Mariboru i onlajn;
  • Brojni događaji kao što su Bootcamp, Demo Days i networking događaji;
  • Katalozi odabranih stejkholdera koji će vam pomoći da se izdvojite. Čak i pre glavnog događaja, možete pogledati startape koji vas čekaju na Podimu i pripremiti se za susret sa njihovim osnivačima;
  • “Deal Room” platforma za sklapanje partnera i mentorstvo.

Samo 150 startapa biće predstavljeno u Startup & Scaleup katalogu

Jednostavno rečeno, Podim je mesto puno mogućnosti za promenu i unapređenje poslovanja. Prijave za startape su otvorene do 15. marta, a samo neki od razloga zbog kojih bi trebalo da se prijavite su sledeći:

  • Bićete izloženi velikom broju visoko motivisanih i vrhunskih evropskih investitora;
  • Povezaćete se sa liderima u industriji, rukovodiocima na nivou C;
  • Dobićete savete od preko 150 vrhunskih mentora o njihovim idejama i planovima;
  • Steći ćete nove kontakte, a možda čak i pronaći strateškog partnera;
  • Mogli biste da osvojite vredne nagrade na Podim Pitching takmičenju;
  • Dobićete priliku da osvojite investiciju od 50.000 evra i pristup kompletnom FRC akceleratorskom programu za jedan odabrani startap.

Međutim, samo oko 150 odabranih startapa i scaleup-ova biće predstavljeno u Startup & Scaleup katalogu i imaće priliku da učestvuju u onlajn Pitching Bootcamp-u, onlajn Demo danima i glavnom događaju Podim u Mariboru, koji će se takođe delimično odvijati onlajn. Za ovaj događaj se možete prijaviti putem zvaničnog sajta, gde se između ostalog nalazi i više informacija.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.

Intervju

Vladimir Lelićanin: Pokrenuli smo 3327 kao mesto gde će domaći developeri slobodno raditi na web 3.0 projektima

Direktor razvojnog centra pri kompaniji MVP Workshop otkriva u razgovoru za Netokraciju kako je nastao 3327, kako se razvijaju inovativni web 3.0 projekti u Srbiji, ali i šta je potrebno kako bi se izgradila još jača web 3.0 zajednica na ovim prostorima.

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Gradovi budućnosti grade se iz Srbije (Nortal)

Gost 94. epizode Office Talks podcasta bio je Dragan Gajić, globalni CTO estonske kompanije Nortal koja i u Srbiji poseduje razvojni centar - isti onaj iz kojeg se upravo kreiraju rešenja za gradove budućnosti.

Startapi i poslovanje

Lansiran Founder Institute Serbia akcelerator program

Domaći i regionalni ekosistem neprestano se razvija poslednjih godina i sve je više startap timova koji nude rešenja za brojne lokalne, ali i globalne probleme.

Društvene mreže

Instagram uvodi ‘Show NFT’ opciju kroz Polygon blockchain Mihaila Bjelića

Šef Instagrama Adam Moseri najavio je da će popularna društvena mreža ove nedelje početi da testira NFT sa odabranim kreatorima u Sjedinjenim Američkim Državama.