Fond Pioneers Ventures stiže u Beograd

Pioneers Ventures u Beogradu sredinom aprila – do €125.000 početne investicije

Menadžer za investicije Pioneers Ventures fonda, Filip Štangl, posetiće beogradski ICT Hub gde će 20. i 21. aprila održati okupljanje, ali i seriju 1-na-1 sastanaka sa osnivačima domaćih startapa. Pioneers Ventures nudi početnu investiciju do 125.000 evra uz treninge, edukaciju, umrežavanje sa korporacijama i stručnjacima, ali i druge vrste nefinansijske pomoći.

icthub

Tokom svog boravka, Filip će u sredu 20. aprila od 18:30 časova govoriti na temu “Finansiranje startapa: iz perspektive startapa”, kada će i pojasniti šta treba i ne treba da se radi tokom procesa podizanja investicije. Štangl je bio suosnivač tehnološke kompanije KochAbo GmbH u Austriji i Švajcarskoj, a danas se bavi investiranjem u digitalne startape širom Evrope.

Naredni dan, četvrtak 21. april, rezervisan je za seriju 1-na-1 sastanaka koji počinju od 11 časova izjutra, a kada će odabrani startapi imati priliku da se sastanu sa Filipom i pitchuju svoju ideju radi potencijalnog investiranja. Pioneers Ventures danas investira u early stage startape na području Evrope, te nude do 125.000 evra uz treninge, networking, saradnju sa stručnjacima iz različitih industrija i drugim uspešnim preduzetnicima.

Požurite – prijave otvorene

Svoje prisustvo na ICT Hub okupljanju možete potvrditi putem zvanične Meetup stranice, dok su prijave za 1-na-1 sastanke dostupne putem Google forme, pri čemu rok za prijave ističe 15. aprila. Odabrani startapi biće pozvani na razgovor sa Štanglom u dogovorenom terminu, poručuju iz organizacije.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

3Lateral predao urbanistički projekat za novosadski kampus – useljenje 2024. godine

Epic Games i 3Lateral zvanično su objavili više detalja o narednim koracima vezanim za planiranje i izgradnju svog budućeg kampusa u Novom Sadu.

Startapi i poslovanje

Da li Srbija inovira i zašto je važna naša pozicija na listi Globalnog indeksa inovativnosti?

Na poziciji Globalnog indeksa inovativnosti Srbija je pala sa 53. na 54. poziciju. Analiziramo gde smo bili lošiji, a gde bolji na skali inovacija.

E-commerce

eCommerce bezbednost: 5 saveta za bezbedniju internet trgovinu

Svakog oktobra održava se Evropski mesec sajber bezbednosti. Sa porastom internet trgovine u svetu, ali i u Srbiji, zapitali smo se kako povećati bezbednost domaćih internet prodavnica i šta to mali i veliki trgovci mogu da urade kako bi zaštitili svoje kupce. Korisne savete potražite u nastavku ovog vodiča.

Propustili ste

Mobilno

Koji su to najbolji telefoni na tržištu u cenovnom rangu od €250 do preko €750

Tržište mobilnih telefona nikada pre nije bilo ovako raznoliko. Korisnici danas na raspolaganju imaju ogroman broj modela različitih klasa i cenovnih kategorija, da se slobodno može reći kako je mogućnost izbora pametnih telefona najveća - od kada oni postoje.

Startapi i poslovanje

Freshdesk je SaaS alat za CX koji koristi 50.000 kompanija širom sveta – a od skoro je dostupan i na Balkanu

Kompanija Freshworks od prošle godine posluje i na regionalnom tržištu, a sa direktorom za Balkan razgovaramo o njihovim proizvodima - pogotovu o alatu Freshdesk.

Office Talks Podcast

Šta su to superklasteri i kako nastaju? (gost Kosta Andrić)

Može li se u naredne četiri godine izgraditi prvi srpski superklaster i kako pomoću ovog modela unaprediti tehnološke kapacitete domaće privrede? Otkrivamo u prvoj epizodi Office Talks specijala.

Startapi i poslovanje

Rekordan broj investicija i akvizicija obeležili su domaći ekosistem u 2021. godini

Analiziramo koji su to događaji obeležili startap zajednicu u proteklih 365 dana.

Startapi i poslovanje

Opseg plate prva je stvar koju programeri traže u oglasu za posao

Da, oglasi za posao u IT industriji imaju mane - čak i ako ih i HR-ovi i kompanijski menadžeri pišu i proveravaju po nekoliko puta. Najčešće ne sadrže dovoljno informacija o poziciji, opseg plate uglavnom izostaje, ali su zato marketinški detalji u prvom planu.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Stručna podrška i do 15.000 CHF za lokalni razvoj i globalni rast inovativnih ideja

Naučno-tehnološki park Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak, novi poziv za Raising Starts, prvi pre-seed program koji startapima u najranijim fazama razvoja donosi stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.