Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Mily Tech: Startap koji pomaže da vam paketi stižu na vreme

Gost 197. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Zlatković, osnivač i CEO kompanije Mily Technologies. On nam je predstavio razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije i planova za budućnost!

Miloš Zlatković, koji je CEO i jedan od osnivača Mily Technologies, opisao nam je razvojni put kompanije — od osnivanja do milionske investicije — predstavio tim sa kojim radi, proizvod, klijente, ali i buduće planove za rast.

Kompanija Mily Technologies, osnovana u Beogradu 2021. godine, specijalizuje napredni analitički softver namenjen optimizaciji procesa poslednje milje u dostavi. Fokusirana na kurirske službe i ostale kompanije za dostavu paketa, Mily Tech rešava izazov rastuće potražnje uz ograničene resurse. Pružajući sofisticirane uvide u podatke i moderna IT rešenja, omogućava svojim klijentima da optimizuju operacije i uspešno šire svoje poslovanje.

Ovaj pristup je zabeležio značajan uspeh među liderima industrije, uključujući poznate kurirske službe poput D Express-a u Srbiji, X Express-a i Euro Express-a u Bosni i Hercegovini. Do 2023. godine obradili su čak 50 miliona pošiljaka, a njihov potencijal prepoznao je i fond South Central Ventures zahvaljujući kojem je, uz podršku Katapult akceleratora u vidu non-equity granta, Mily Technologies podigao prvu investiciju od milion evra i tako uspešno zatvorio pre-seed rundu finansiranja.

Pored klijenata, Mily sarađuje sa raznovrsnim partnerima širom Evrope, podstičući inovacije u industriji dostave kroz zajedničke projekte u Danskoj, Portugalu, Sloveniji i šire. Inovativan i fleksibilan, Mily Technologies se ističe kao pionir u transformaciji logistike poslednje milje, težeći ka operativnoj izvrsnosti i podsticanju strateških partnerstava kako bi redefinisao standarde u dostavi širom Balkana i dalje.

Ovaj podkast, kao i uvek, možete pratiti na sledećim platformama: YouTubeApple PodcastsPocket CastsSpotify i Google Podcasts. Do sledećeg slušanja!

Molimo vas da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli da vidite ovaj sadržaj


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.

Intervju

Mastercard lansirao alat ‘Shopping Muse’ za jednostavnu i personalizovanu kupovinu

Kompanija Mastercard je razvila novi alat 'Shopping Muse' koji je zasnovan na AI tehnologiji a sve u cilju da se napravi veliki korak ka interaktivnijoj i angažovanijoj trgovini u budućnosti. 

Karijere

Kako strani eksperti iz kompanije ABBYY ocenjuju IT tržište rada u Srbiji?

Predviđaju da će Srbija od 'outsourcing' regrutnog centra postati atraktivna tehnološka lokacija na globalnom tržištu, ali je prethodno potrebno preduzeti određene korake ka ostvarivanju tog cilja.