Nordeus predstavio novu igru Spellsouls

Nordeus lansirao novu igru Spellsouls: Nakon fudbala ulazi u svet MOBA igara!

Prateći veliki uspeh Top Elevena, srpski gejming studio Nordeus lansirao je danas svoju drugu igru pod nazovom 'Spellsouls: Duel of Legends'. Ova strateška MOBA igra trenutno je dostupna samo za iOS uređaje, a bazirana je na kartaškim potezima - kombinujući intenzitet PvP borbi uživo sa kompleksnošću strategije.

sp1

Poslednje dve godine Nordeus je proveo na izradi i pripremi nove igre. Pod nazivom Spellsouls: Duel of Legends, igra se i dalje nalazi u soft launch fazi i trenutno je dostupna za preuzimanje na osam tržišta. Sam gameplay igre nagrađuje pametne strateške odluke i teži da unese takmičarski intenzitet u PvP (player vs. player) magijske duele.

Reč je o potpuno novom naslovu koji obiluje odličnom grafikom i oživljava high fantasy svet. Radnja je smeštena u drevno i fiktivno kraljevstvo Eldonia, u kome se heroji otimaju oko moći. Svi igrači će tako dobiti priliku da zakorače u uzbudljivo, takmičarsko iskustvo, birajući svog heroja, uz dodatno sakupljanje i unapređivanje magije i gradnje najsmrtonosnijih špilova karata koje će koristiti u borbi.

Tako će se dva protivnička heroja suočiti u žestokim borbama sa elementima MOBA akcije i magija baziranih na kartama. Igrači će slati podanike kroz gornje i donje portale i na taj način se takmičiti sa protivnicima širom sveta. Upakovana u trominutne borbe, igra je kombinacija pažljivog planiranja, adrenalinskog intenziteta i dobro tempirane strategije korisnika, koja je primarna kako bi se pobedio suparnik.

Za sada samo za iOS korisnike

Povodom lansiranja nove igre, oglasio se CTO i suosnivač kompanije Nordeus, Ivan Stojisavljević, koji je tom prilikom u izjavi za medije, istakao:

Spellsouls je izgrađen na našem umeću u kompetitivnom gejmingu i sa ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova – balans između akcije i strateške umešnosti. U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo sticali godinama razvijajući i unapređujući Top Eleven, kao i ostale igre; a AAA produkcija i visoka angažovanost igrača su nam dva najveća prioriteta.

Pomenuta igra se i dalje nalazi u beta fazi i za sada je dostupna samo za iOS platformu i to u određenim zemljama sveta, među kojima su: Tajvan, Kanada, Hrvatska, Australija, Novi Zeland, Norveška, Švedska i Holandija. Pre-registracije za Spellsouls: Duel of Legends su već otvorene putem zvaničnog sajta ove igre, gde između ostalog možete pronaći i više informacija. Igra se već danas može besplatno preuzeti putem App Store-a u navedenim zemljama, a budući da Srbija nema App Store, igra se može preuzeti sa hrvatske verzije ove prodavnice.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

B-Fresh: Nakon pobede na Generator ZERO konkursu, krećemo sa aktivnom prodajom!

Domaći startap ekosistem možda ne obiluje sa previše uspešnih agrotech rešenja. Ipak, Generator Zero konkurs OTP banke predstavio nam je talentovane timove iz oblasti ekologije i poljoprivrede. Pobedu na ovom takmičenju odneo je tim B-Fresh sa proizvodom za produženje roka trajanja voća i povrća.

Gaming

Novo poglavlje Tetrisa piše se u Beogradu i Tel Avivu – razvijaće ga Playstudios

Kompanija Playstudios kupila je krajem prošle godine prava za razvoj Tetris franšize na mobilnim platformama. Dalji razvoj ovog legendarnog naslova poveren je timu Playstudios Europe iz Beograda na kome će zajedno raditi sa kolegama iz Playstudios Israel u Tel Avivu.

Office Talks Podcast

Zašto Elon Musk kupuje Twitter?

Twitter - hoće li ostati kakvog ga znamo ili sa akvizicijom Elona Muska dolazi neka nova era? O kupovini ove društvene mreže razgovaramo u 95. epizodi Office Talks podcasta.

Startapi i poslovanje

Londonski Qudo sa osnivačem iz Srbije uzeo investiciju od $3,5 miliona – razmišlja se o razvojnom centru u Beogradu

Questionardo, firma koja razvija platformu Qudo za agilno ispitivanje potrošača i preciznu digitalnu aktivaciju vođenu podacima, nedavno je dobila i investiciju od 3,5 miliona dolara. Jedan od osnivača ovog startapa dolazi iz Srbije i sa njim razgovaramo o daljem poslovanju i razvoju proizvoda.

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.

Intervju

Vladimir Lelićanin: Pokrenuli smo 3327 kao mesto gde će domaći developeri slobodno raditi na web 3.0 projektima

Direktor razvojnog centra pri kompaniji MVP Workshop otkriva u razgovoru za Netokraciju kako je nastao 3327, kako se razvijaju inovativni web 3.0 projekti u Srbiji, ali i šta je potrebno kako bi se izgradila još jača web 3.0 zajednica na ovim prostorima.