ICT Hub master klas u Nišu: Kako izgraditi konkurentan IT proizvod?

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

ICT Hub master klas u Nišu: Kako izgraditi i prodati konkurentan IT proizvod?

ICT Hub uz podršku No Limit Hub-a i Deli prostora za kreativno delovanje organizuje master klas na temu 'Kako da napravite i prodate odličan proizvod' koji će biti održan u ponedeljak 23. oktobra od 18 časova u Deli prostoru u Nišu. Prisutni će imati priliku da od stručnog predavača saznaju sve o procesima građanja kompanije i proizvoda, te šta je na tom putu najvažnije.

Gost i predavač na predstojećem događaju biće rezident preduzetnik ICT Hub-a Omer Karatas, suosnivač i direktor prodaje startapa SAASPASS. Kompanija je locirana u San Francisku i uspešno posluje već četiri godine u domenu Internet bezbednosti, radeći sa korisnicima poput kompanija Slack, Trello, Dropbox, Stripe i brojni drugih.

Omer će sa publikom podeliti svoja iskustva o građenju proizvoda koji mnoge kompanije vole, od procesa građenja kompanije, do toga šta je sve na tom putu posebno važno. Učesnici ovog master klasa biće tako u prilici da postavljaju pitanja pomenutom predavaču – predstave svoj projekat i trenutne izazove na koje bi voleli da dobiju povratnu informaciju.

Broj učesnika ograničen, prijavite se na vreme

Podsetimo, Master klas se realizuje u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sa druge strane, No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startap kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Iz organizacije napominju da je događaj besplatan za sve zainteresovane, te da je potrebno na vreme popuniti prijave putem Google forme do 21. oktobra s obzirom na to da je broj mesta ograničen. Više informacija o ovom događaju možete pronaći na zvaničnom Facebook event-u.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Gaming

Gejming u 2022. godini: PC, konzole ili mobilni telefoni – pitanje je sad?

Gejming je iz godine u godinu sve popularniji deo pop kulture širom sveta. Izrada video igara novijih generacija dostigla je jedan sasvim novi nivo, pa se danas više nego ikada pre postavlja pitanja da li su primat u ovom svetu uzeli PC mašine ili gejming konzole.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Propustili ste

Gaming

Playstudios sa fondom od $10 miliona i osnivanjem novog blockchain tima ulazi u web3

Kompanija Playstudios, kreator revolucionarne platforme lojalnosti 'playAWARDS' i brojnih nagrađivanih mobilnih igara, juče je najavila pokretanje novog blokchain departmana pod nazivom 'playBLOCKS'.

Karijere

HelloWorld i ove godine ispituje ‘Puls srpske IT zajednice’: IT-jevci, popunite anketu i podržite istraživanje

Sajt za zapošljavanje IT kadrova HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI trenutno sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

Novost

Solana blockchain je najnovija žrtva hakerskog napada – šta ovo znači za budućnost crypto tržišta?

Čelnici kompanije navode da su nepoznati napadači do sada opljačkali oko 8.000 crypto novčanika, a da korisnici broje štetu od 8 miliona dolara.

Office Talks Podcast

$60 miliona investicije za razvoj web3 alata

Gosti 104. epizode Netokracijinog Office Talks podcasta bili su Miljan Tekić (COO) i Nebojša Urošević (suosnivač) iz kompanije Tenderly. Sa njima smo imali priliku da razgovaramo o trenutnom razvoju kompanije, širenju tima i investiciji, uz osvrt na sadašnju situaciju u globalnoj web3 industriji.

Internet marketing

Google odlaže ukidanje ‘third party’ kolačića do 2024. godine – šta to znači za oglašivače?

Kako se domaće kompanije i marketinške agencije prilagođavaju najavljenim promenama i da li će biti spremne kada do njih dođe?

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.