Netokracija Srbija lansirala Viber 'Public Chats' kanal

Netokracija i Viber prvi su regionalni partneri – od danas i na ‘Public Chats’ kanalima

Zadovoljstvo nam je da najavimo prvo regionalno partnerstvo koje je Viber ostvario i to upravo sa Netokracijom - u Srbiji i Hrvatskoj. Od danas, korisnici Vibera mogu nas pratiti na našim Public Chats kanalima, ćaskati sa našim novinarima, postavljati pitanja i šerovati zanimljiv 'tech' sadržaj. Pridružite nam se već danas!

netokrati1

Još sredinom leta Viber je odlučio otvoriti vrata Centralnoj i Istočnoj Evropi, pri čemu se nije dugo čekalo na prva partnerstva. Kompanija je izuzetno aktivna u Srbiji gde vodeći mediji i brendovi okupljaju veliki broj pratilaca, a među njima se od danas nalazi i Netokracija kao prvi regionalni Viberov partner koji je uslugu ekskluzivno omogućio i korisnicima u Hrvatskoj.

Netokracijin osnivač i glavni i odgovorni urednik, Ivan Brezak Brkan, prokomentarisao je parnerstvo sa Viberom širom regiona:

Viber Public Chats trenutno je jedna od popularnijih metoda komunikacije sa brendovima (bilo osoba ili organizacija) putem pametnih telefona. Obzirom na broj korisnika Vibera u Srbiji, prepoznali smo Viber kao jedan interesantan kanal na kome možemo plasirati naš sadržaj, a na kome se i okuplja naša publika.

Izuzetna nam je čast to što smo njihov regionalni partner, te prvi partner u Hrvatskoj. To samo pokazuje koliko je tržište uznapredovalo po pitanju pristupa novih tehnologija mobilnim komunikacijama – toliko da je prepoznato i na globalnom nivou.

Pridružite nam se na 'javnom četu' - naši novinari i urednici odgovaraju na vaša pitanja
Pridružite nam se na ‘javnom četu’ – naši novinari i urednici odgovaraju na vaša pitanja! (Foto: Mario Poje)

Viber danas broji više od 600 miliona korisnika, pri čemu treba istaći da 27 miliona njih dolazi sa područja Centralne i Istočne Evrope. Ključni deo nastupa ove kompanije jeste i lokalizovan pristup kojim žele dodatno da podstaknu korisnike na interakciju, te omoguće još bliže povezivanje sa idolima, brendovima i medijima.

Dobrodošli u zajednicu ‘digitalnih profesionalaca’

Menadžer za razvoj poslovanja Vibera u CEE, Daniela Ivanova, izjavila je povodom lansiranja Netokracijinih Public Chats kanala:

Drago mi je što mogu da poželim dobrodošlicu Netokraciji u globalnu porodicu Viber javnog četa, čime je ona postala naš prvi partner sa svojim javnim četom u Hrvatskoj! Radujemo se novim pridošlicama koje će kreirati i pratiti zanimljive sadržaje – i razmenjivati dobre vibracije unutar njihove zajednice digitalnih starosedeoca i tehnološki verziranih profesionalaca.

Želite biti u toku sa najnovijim vestima iz sveta novih tehnologija, digitlane kulture i tehnoloških startapa? Pratite Netokracija Srbija na Viberu!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

5 razloga zašto paušalci ne veruju izmenama zakona i zašto se javno bune protiv njihovog usvajanja

Svako ko je prisustvovao otvorenim razgovorima povodom donošenja novih zakona o poslovanju i oporezivanju paušalaca ima samo jedan pridev - zapaljivo. Suprostavljene strane diskutovale su o zakonskim predlozima, a šta je to što paušalci ističu kao najveće probleme, pročitajte u nastavku ovog teksta.

Kultura 2.0

Horor priče iz industrije: Plata koja nikada nije stigla

Želite da promenite firmu jer više nema šta da vam ponudi? Ja bih, na vašem mestu, ponovo razmislio - ko zna šta vas čeka u sledećoj.

Startapi i poslovanje

Da li je zbog ‘paušala’ na pomolu novi egzodus programera i digitalnih stručnjaka?

Od svih dilema koje poslednjih mesec dana potresaju domaću IT zajednicu, jedna od najizraženijih i najstrastvenijih glasi - otići ili ostati?

Propustili ste

E-commerce

Guberinić: CarGo stiže u Novi Sad, a za njim i servis za digitalna plaćanja!

Treća po redu OMGcommerce konferencija u organizaciji Netokracije završena je juče, a pored dvadeset predavača koji su govorili o rešenjima i trendovima u oblasti e-trgovine, publika se upoznala i sa novinama koje kompanija CarGo planira da uvede u narednom periodu na tržište Srbije.

Upoznajte poslodavce

Microsoft je najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji – slede Nordeus i Ubisoft

Ko su najatraktivniji IT poslodavci u Srbiji? Sajt Poslovi Infostud predstavio je rezultate svog prvog velikog istraživanja poslodavaca te vrste, a kompanija koja je osvojila najviše glasova ispitanika je Microsoft.

Intervju

Preobražaj se ne dešava ako iza njega ne stoje ljudi koji vide svet drugim očima

Duvanska industrija bez dima? Zvuči paradoksalno, ali kompanija Philip Morris International smatra da je to moguće. O njihovoj biznis transformaciji koja će to omogućiti i zaposlenima koji igraju ključnu ulogu, u nastavku teksta razgovaramo sa njihovom HR menadžerkom.

Netokracija

Zakonske osnove za razvoj ‘online’ trgovine u Srbiji su postavljene – web trgovci traže smanjenje sive ekonomije

Treća Netokracijina konferencija posvećena digitalnoj trgovini i budućnosti ove oblasti počela je jutros u prostorijama Naučno-tehnološkog parka. Dvadeset ovogodišnjih predavača publici će predstaviti rešenja i proizvode, govoriće o promenama koje novi zakoni donose za sve digitalne trgovce i podeliti konkretne savete za unapređenje poslovanje web prodavnica.

Internet marketing

Šta je korisnička persona i zašto je presudna za uspeh vašeg digitalnog proizvoda?

Često imam priliku da vidim kako se proizvod oblikuje u odnosu na pretpostavke o tome šta korisnicima treba. U najvećem broju slučajeva pokaže se da su one pogrešne, ali tek kada proizvod izađe na tržište. Ipak, ta situacija se može izbeći.

Startapi i poslovanje

Emitto obećava 10x veći CTR jer sadržaj plasira tamo gde su korisnici – u njihove direktne poruke

Oglašavanje putem društvenih mreža je sve skuplje, e-mail marketing ne donosi iste rezultate kao pre, pa čitava industrija traži alternativne kanale oglašavanja - među kojima su i direktne poruke. O tome zašto je 'dark social' sve popularniji, razgovaramo sa osnivačem startapa Emitto.