Netokracija Srbija lansirala Viber 'Public Chats' kanal

Netokracija i Viber prvi su regionalni partneri – od danas i na ‘Public Chats’ kanalima

Zadovoljstvo nam je da najavimo prvo regionalno partnerstvo koje je Viber ostvario i to upravo sa Netokracijom - u Srbiji i Hrvatskoj. Od danas, korisnici Vibera mogu nas pratiti na našim Public Chats kanalima, ćaskati sa našim novinarima, postavljati pitanja i šerovati zanimljiv 'tech' sadržaj. Pridružite nam se već danas!

netokrati1

Još sredinom leta Viber je odlučio otvoriti vrata Centralnoj i Istočnoj Evropi, pri čemu se nije dugo čekalo na prva partnerstva. Kompanija je izuzetno aktivna u Srbiji gde vodeći mediji i brendovi okupljaju veliki broj pratilaca, a među njima se od danas nalazi i Netokracija kao prvi regionalni Viberov partner koji je uslugu ekskluzivno omogućio i korisnicima u Hrvatskoj.

Netokracijin osnivač i glavni i odgovorni urednik, Ivan Brezak Brkan, prokomentarisao je parnerstvo sa Viberom širom regiona:

Viber Public Chats trenutno je jedna od popularnijih metoda komunikacije sa brendovima (bilo osoba ili organizacija) putem pametnih telefona. Obzirom na broj korisnika Vibera u Srbiji, prepoznali smo Viber kao jedan interesantan kanal na kome možemo plasirati naš sadržaj, a na kome se i okuplja naša publika.

Izuzetna nam je čast to što smo njihov regionalni partner, te prvi partner u Hrvatskoj. To samo pokazuje koliko je tržište uznapredovalo po pitanju pristupa novih tehnologija mobilnim komunikacijama – toliko da je prepoznato i na globalnom nivou.

Pridružite nam se na 'javnom četu' - naši novinari i urednici odgovaraju na vaša pitanja
Pridružite nam se na ‘javnom četu’ – naši novinari i urednici odgovaraju na vaša pitanja! (Foto: Mario Poje)

Viber danas broji više od 600 miliona korisnika, pri čemu treba istaći da 27 miliona njih dolazi sa područja Centralne i Istočne Evrope. Ključni deo nastupa ove kompanije jeste i lokalizovan pristup kojim žele dodatno da podstaknu korisnike na interakciju, te omoguće još bliže povezivanje sa idolima, brendovima i medijima.

Dobrodošli u zajednicu ‘digitalnih profesionalaca’

Menadžer za razvoj poslovanja Vibera u CEE, Daniela Ivanova, izjavila je povodom lansiranja Netokracijinih Public Chats kanala:

Drago mi je što mogu da poželim dobrodošlicu Netokraciji u globalnu porodicu Viber javnog četa, čime je ona postala naš prvi partner sa svojim javnim četom u Hrvatskoj! Radujemo se novim pridošlicama koje će kreirati i pratiti zanimljive sadržaje – i razmenjivati dobre vibracije unutar njihove zajednice digitalnih starosedeoca i tehnološki verziranih profesionalaca.

Želite biti u toku sa najnovijim vestima iz sveta novih tehnologija, digitlane kulture i tehnoloških startapa? Pratite Netokracija Srbija na Viberu!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Da se bijem sa policijom ne umem, al’ da gutam suzavac – to mogu

Utorak veče. Poput 9/11 i kula bliznakinja, prilepljen sam za TV i pratim dešavanja o kojima izveštavaju reporteri N1. Uživo, pod suzavcem. Za svojih 30 godina nagledao sam se protesta, stoga ne bih da romantizujem kako su ovi drugačiji i kako je diktaturi konačno došao kraj. Jedini kraj koji se nazire jeste apsolutna propast demokratije u Republici Srbiji... ako je ikada i bilo.

E-commerce

Mesec dana kasnije i dalje ne znamo gde su naši Aliexpress paketi – ali barem imamo neke odgovore

Enigma zvana AliExpress poštarina za Srbiju, podelila je mišljenja mnogih kupaca, organizacija i svih ostalih koji se za ovu temu zanimaju. Iako je razloga za astronomsko poskupljenje poštarine mnogo, neki odgovornost prebacuju na Poštu, drugi na avio prevoz i kineske trgovce, ali se ipak čini da je istina 'negde tamo'. Mi smo na osnovu svih dosadašnjih podataka pokušali da rešimo misteriju.

Startapi i poslovanje

Najavljene nove mere za pomoć privredi – država plaća 60% minimalca i odlaže plaćanje poreza i doprinosa

Preduzetnici i zaposleni u mikro, malim i srednjim preduzećima u julu i avgustu dobiće dodatnu ekonomsku pomoć države usled krize izazvane epidemijom korona virusa - plaćanje 60% od minimalca u julu i avgustu, odlaganje plaćanja poreza i doprinosa za mesec dana, a najavljen je i novi projekat 'Moja prva plata'.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

City Expert uvodi beskontaktno gledanje nekretnina – direktno sa vlasnikom putem video poziva

Kako bi dodatno osigurali bezbednost svojih korisnika i klijenata usled COVID-19 pandemije, agencija City Expert uvela je mogućnost beskontaktnog pregleda nekretnina putem video poziva između zainteresovanih korisnika i vlasnika.

Startapi i poslovanje

OTP banka i niški NadjiTuru.rs udruženim snagama digitalizuju transportnu industriju u Srbiji

Šta dobijete kada spojite startap koji značajno pojednostavljuje logistiku transporta i banku koja je jedna od vodećih po pitanju inovacija? Sjajno partnerstvo koje omogućava svim učesnicima ekosistema transportne industrije da unaprede svoje poslovanje, te sarađuju efikasnije i lakše.

Kolumna

Iako je mobilno bankarstvo tu već duže vreme, još uvek je aktuelna tema – ali zašto?

Savremene tehnologije postale su sastavni deo naše svakodnevnice i menjanju način na koji radimo stvari u svom privatnom i profesionalnom životu velikom brzinom. Finansijski sektor je svakako među industrijama u kojima se njihove prednosti najviše osećaju i najbrže implementiraju novine - o čemu svedoče i novine u oblasti plaćanja 'pametnim' telefonom.

E-commerce

Mesec dana kasnije i dalje ne znamo gde su naši Aliexpress paketi – ali barem imamo neke odgovore

Enigma zvana AliExpress poštarina za Srbiju, podelila je mišljenja mnogih kupaca, organizacija i svih ostalih koji se za ovu temu zanimaju. Iako je razloga za astronomsko poskupljenje poštarine mnogo, neki odgovornost prebacuju na Poštu, drugi na avio prevoz i kineske trgovce, ali se ipak čini da je istina 'negde tamo'. Mi smo na osnovu svih dosadašnjih podataka pokušali da rešimo misteriju.

Društvene mreže

Facebook pokreće program za suzbijanje lažnih informacija u Srbiji – da li je ovo kraj lažnim vestima?

Sa ciljem da suzbije širenje netačnih i neproverenih informacija u okviru svog sistema, Facebook je pokrenuo nezavisni program u Srbiji za proveru istinitosti činjenica (uglavnom vesti) koje se objavljuju na ovoj društvenoj mreži.

Kultura 2.0

Dizajniranje rečima: Zašto je tekst važan za korisničko iskustvo?

Ako radite na aplikaciji koja sadrži reči, morate imate osobu koja je za te reči odgovorna.